Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu formayi bi yerden tanidiniz mi???

aha bizdede aynisi var
    tek farkı emanetmıs gıbı duran amblemler

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      and1 zaaten basketbolda dünya birincisi
      pardon ama arkadaşım düzeltme geregı duydum dunya 1. demek cok ıddalı oluyor ıyı bır marka ama kesınlıkle en ıyısı degıl. dunyanın en prestıjlı basketbol lıgı nba'de kac takım and 1 kullanıyor bı gozatsan ne demek ıstedıgımı anlarsın
      En son ilhan tarafından düzenlendi; 10.09.2008, 04:27.

Yorum

• İlk olarak psikolaz85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tek farkı emanetmıs gıbı duran amblemler
        amblemleri biz basıyoruz galiba bu konuda nike'a suç bılmayagerek yok ama keşke amblemlerimiz dikişli olsaydı daha orjinal olurdu seneye artık.
        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu görüntüleri arıyordum sağ olsun arkadaşlar yapıştırmış.

yav yattaranınki tozluk değil külotlu çorap galiba
          İmza...

Yorum

• Yattara'nin stilili oyle uzun giymeyi seviyor

Yorum

• galiba bu sene nba de bütün formalar adidas

Yorum

• nba'de iki cesit anlasma var. birincisi mac formalari, ikincisi replica denilen taraftar formalari anasmasi. ikisini de genelde farkli firmalar alir. uzun surede mac formalari champion tarafindan turkiye'de uretildi.
                yok imza, mimza

Yorum

• Belçika takımı İstanbula hava alanında üstlerindeki polarlar bizim burada "ah bizede yapsak da giysek" dediğimiz nıke polarları bulabilirsem resmini koyacağım
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Polarlarını Bulamadım ancak onlarda Nıke Giyiyor Polarları Muhteşemdi Tek Kelime ile..

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Tribünlerdeki renklerin güzelliğine bakar mısınız?

Bakalım bizim takım Beşiktaş maçında hangi formasını giyecek?
                      Yeni formaların Trabzon'a ulaştığı haberleri geliyor. Ramazan ayı, sabır ayı.

Şu an itibari ile bu başlığın görüntülenme sayısı 225.885!
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 10.09.2008, 11:36.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• çok güzeller
                          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Klubümüzün bu anlamda profosyonelleşmesi şart..

Bu şekilde çok acemice ve amatörce oluyor ürünler..

Aston Villa'ya bakarmısınız.. Adamların stadları ile formanın renkleri nasıda uyumlu birbirine.. Bizimde bir an önce bu anlamda çok önemli adımlar atmamız lazım..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bakalım bizim takım Beşiktaş maçında hangi formasını giyecek?
                              Yeni formaların Trabzon'a ulaştığı haberleri geliyor. Ramazan ayı, sabır ayı.

Şu an itibari ile bu başlığın görüntülenme sayısı 225.885!
                              Nasil yeni formalar? Ben biraz uzak kaldim bu basliga. Beni bilgilendirirsen sevinirim

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasil yeni formalar? Ben biraz uzak kaldim bu basliga. Beni bilgilendirirsen sevinirim
                                Mağazalarda tükenen formaların yeni postası geldi yani anlayacağınız şekilde . Mağazalarda forma bulabileceğiz yeniden (İnşallah) .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X