Yeni formalar için kelebek diyorum başkada birşey demiyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar Portekizden gelirse, sende burada amplem ve reklamları hazırlayıp birbirine yapıştırırsan ancak bu kadar olur.Hem daha NIKE ile resmi olarak anlaşmanın üzerinden ne kadar bir zaman geçmişti? Zaman kısa olduğu için ve de yöneticilerin taraftar baskısından dolayı NIKE'dan muhakkak forma göndermelerini istemelerinden dolayı bu tip ufak tefek hatalar ortaya çıkmış olabilir.
ahmet abi ufak tefek hatalar tabiki olacaktır yanlız songun imza töreninde giydiği formanın aynısını serkana giydirmişler o imza töreninin üstünden yaklaşık bir ay geçti biz o zaman tepkimizi göstermiştik ama gel görki hatalar aynen devam etmiş hiçbir düzeltilme yok üstelik rezil bir tanıtım yapılmış resmi sitede işler böyleyken nasıl 100 bin forma satışı yapılacak ??Bordomavi.net
Yorum
-
www.trabzonspor.org.tr de anasayfadaki nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır.kulüpteki bütün adreslere mail atmıştım nedir bu rezillik diye
Yorum
-
İlk olarak GökDeniz14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike o0masi iyi oldu.........
formalarimiz cok güzel.....
BURADAKİ formalardan bahsediyoruz...
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanasayfadan nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.trabzonspor.org.tr de anasayfadaki nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır.kulüpteki bütün adreslere mail atmıştım nedir bu rezillik diye
Yorum
-
İlk olarak SiRSeRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesesimizi duydular galiba kaldırdılar
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülewww.trabzonspor.org.tr de anasayfadaki nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır.kulüpteki bütün adreslere mail atmıştım nedir bu rezillik diye
Yorum
-
arkadaşlar şu anda takımımızın sitesinde forma haberi manşetten kaldırıldı anladığım kadarı ile kulübe formalar yüzünden tepkiler yağmakta ve bence taraftarımız sonuna kadar haklı kimse kimseyi kandırmasın bu formalar trabzonsporu temsil etmekten aciz yani üzerindeki bir nike logosu bu rezaleti örtemez . Kaldıki ilerleyen zamanlarda herşey gün yüzüne çıkacaktır forumlarda o kadar güzel tasarımlar sergilendiki insanın iştahı kabardı fakat kulübümüz bu tasarımları görmesine ve teyid etmesine rağmen şu rezalete nasıl onay verdi halen daha anlayabilmiş değilim ayrıca formaların tüm üretimleri yurt dışında yapıldı kulüp herhangi bir baskı yapmadı kaldıki istanbulda tekstil sektörüne yakın olanlar bilir bu işlerin öyle yürümediğini !Gülümsemek Yol Boyu Solgun Hayalimdir !!!
Yorum
-
İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanasayfadan nike haberini kaldırmışlar yada benim internet explorer damı sorun var...inşallah kaldırmışlardır
Adam gib bir tanıtım yapsınlar, fotoşop diye bir olay var ben bile daha ilgi çekici yapardım umarım daha güzel fotolar çekilip siteye koyulur ama sanırım bu hata pahalıya mal olacak hem klübe hem nike a.Eğilmedik, Kırıldık defalarca....
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine eski mesajlarımdan biri
Karşınızda Aston Villa'nın yeni sezon formaları BMN farkı ile
İşin lansman ve reklamı nasıl fark ettiriyor farkında mısınız?
Şu logoları ve sponsorları yapıştırma işini de düzelttiler mi sorun yok bence.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum