Yok ha Biz Nike diye sevinelim Türkiye pazarına müyhiş girer bu dev şirket falan diye sanalım. hem rezalet tasarımlar gelsin önümüze hemde herkesin beklediği çubukluyu buharlaştırsınlar. Oh ne güzel...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Turuncu Rezaleti Nedir turuncu sevdası anlamıs deiilim
formalara gelince beyaz ve ilk bordo haric logoyu düzgün yerleştirememişler avea yazısı kocaman olmus ve tanıtım için serkan yanlıs tercih
Tasarımlara yapacak bişey yok sanırım nike bu yıl özel formalar haric bütün kulüplere aynı modeli verecek yanılmıyosam
Yorum
-
Ya arkadaslar ey trabzonspor taraftarlari,neye bu kadar sasiriyorsunuz,hemen saldiriyorsunuz modellerin bunlar olacagi 50 sayfadir belliydi sanki cok supriz oldu,dizayn da diyazyn,tasarimda tasarim diye tutturduk gidiyoruz ya adamlar bizden bir sene izin istediler yuz kere yazildi cizildi asil ozel modeller seneye bu sene yetismiyor diye nolur yani bir sene beklesek yok iste yok olmuyor bu sene modeller bunlar ister sevin ister sevmeyin bu gercegi degistiremiycegimize gore sallamanin ne anlami var,takiminizi seviyorsaniz iyi gun dostu degilseniz,destek olmak istiyorsaniz alirsin iclerinden en cok begenebildigin birini giyersin,seneyede en kralini giyerim dersin olur biter bu kadar basit yani,sonucta apartman almiyoruzki.ben demistim yok soyle yok boyle demek bu negatiflik size ne kazandiriyor anlayamiyorum.
Yorum
-
afs abi hala sabır yok diyosun,işte formalar karşımızda daha neyin sabrından bahsediyosun Allah aşkına ??
Tanıtım bahanesini boş yere öne sürmeye gerek yok,beyaz forma hariç diğer formalar hiç güzel değil...
Görünen köy uzakta değildir : SLig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ayrıca serkan balcıda pek fotojenic birisi değilmiş.fotoğraf makinası kötü çekmiş.şortlar serkan balcı yüzünden bence kötü durmuş vsvs.öldürdünüz resmen nike ı yau
En iyi formaları elinize aldığınızda anlarsınız.buradan bakım ahkam kesmekle olmaz bu iş.
Esas bu kadar bi kalitesiz, bu kadar özentisiz , bu kadar beceriksiz bir tanıtım yapılamaz !!!!!***TrabzonspoR
Yorum
-
Yine eski mesajlarımdan biri
Karşınızda Aston Villa'nın yeni sezon formaları BMN farkı ile
Deplasman formaları
İşin lansman ve reklamı nasıl fark ettiriyor farkında mısınız?
İlk halini ham görüp beğenmeyenler futbolcunun üzerinde takım olarak görünce bayılıyor veya en azından zamanla seviyor. Bunu yemeği mutfakta çiğken görenlere benzetiyorum. Bekleyelim servis yapılsın ondan sonra yorum yapalım.
Bunu biliyorduk
Şu logoları ve sponsorları yapıştırma işini de düzelttiler mi sorun yok bence.
Yorum
-
Ben de adidasa oy vermiştim. Hatta önceki konularda umarım tasarımlarımız Aston Villa'nın ki gibi olmaz diye bir mesajımda bulunuyor. Kötünün iyisi denilen ilk forma zaten Aston Villa'nın geçen seneki forması gibi. Diğer forma(Tişört) tasarımlarına benzer ürünleri de, Collezium gibi ikinci kalite giyim mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz. Uzun lafın kısası bunun tanıtımla çok bir ilgisi yok. Ha şöyle olabilir, profesyonel çekimler yaparsın, ışık mışık ayarları yaparsın... Millet az çok beğenir gibi olur, sonra Ts Club'a gider üstünde bir dener ve ağız büker. Kısaca sonuç öyle veya böyle değişmez, formalar beğenilmez. Ama şunu belirtmek de fayda var, sanıyorum ligin en kötü formalarını biz giyiniyor olacağız. En geç yarına kadar formalarımız diğer haber sitelerine düşünce de, diğer takımların alay konusu olacağız. Herşey iyi giderken, böyle bir duruma düşmeye şüphesiz gerek yoktu. Hayal kırıklığı...
. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Yorum
-
Arkadaşlar öyle yada böyle bir sezon bu formaları giyecek Trabzonspor.
Onun için kelimeler haddini aşmasın. Çok kişi beğenmedi evet ama bunun yolu hakaret vari yazmak değil. Hoş yazsanızda ne değişecek ? sakin olalım biraz.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce biri yazdı Ts Club'u aramış sormuş çubuklu forma varmı diye,bu sene yok demişler...
Yorum
-
Formalar çok sade olabilir ,avea yazısı biraz büyük olabilir ama nike logosu ile armamızın uyumsuzluğu kabul edilemez.Kimse de bana bunun mantıklı açıklamasını yapamaz hiç kimse kusura bakmasın.Böyle bir şeyi ben hayatımda görmedim.Kim dikiyor bunları açıkcası bilmiyorum ama gözlerinde bir problem var sanırım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum