Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlhan o formada koldaki üç çizgi ve öndeki iki çizgi formaya bir hava kattığı için pek dikkat çekmez avea. Bizde ise formaya ilk bakınca direk avea dikkat çekiyor.

Birde bu aevanın ne özelliği varki her sponsor olduğu takımda kocaman kocaman reklam yapıştırıyor
    Haklısın

Ama yinede büyüklük fontları aynı gibi geliyor bana. İlk formayı alacağım. Bize forma almak yakışır beyler.

Bu sene 7. şampiyonluğu kutlayacağımız formalar bunlar. Değerini bilelim.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bu tasarımları yapanlar çok uğraşmış mı acaba... hiç olmadı bu...

Yorum

• Kumaş kalitesine yakından bakmadan birşey söyleyemem ancak modeller tek kelimeyle iğrenç. İnanılmaz kötü. Baktıkça gülüyorum. Sabrettik, bekledik ancak Nike olumsuz düşüncelerimde beni yanıltmadı. Yıllar sonra ilk defa bu sene forma almayacağım gibi görünüyor.
        . .
        . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
        . .

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kappa'dan sonra forma görmedi bu takım, bir daha da görmez...
          Kappa'daki renk dizaynlarıda çok kötüydü bence.İkinci sene düzelttiler paçaı biraz..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Logoların görüntüsü bir formayı bu kadar etkileyebilir

Yorum

• İlk olarak hay1699 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu tasarımları yapanlar çok uğraşmış mı acaba... hiç olmadı bu...
              hangi tasarımı düz beyaz, düz bordo, duz turuncu, düz mavi...
              Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Formalara iğrenç diyenlere yazacak kelime bulamıyorum.Arkadaşlar kendinize gelin.

Yorum

• ne umduk ne bulduk nike de daha göze hoş gelen tasarım bekliyorduk özelliklede çizgili forma bekliyorduk düz sade formalar inş. pahalı değildir.

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kappa'daki renk dizaynlarıda çok kötüydü bence.İkinci sene düzelttiler paçaı biraz..
                    Hala giyilen formaların çoğu kappa..çizgilisi, düz mavilisi, beyazı hepsi müthişti..özellikleri kesimleri..zaten italyanlar kesimde bir numara...
                    Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hangi tasarımı düz beyaz, düz bordo, duz turuncu, düz mavi...
                      sorma ya.galiba depodaki kalan nike t-shrtleri bize göndermişler bizimklerde arma,avea,ülker i yapıştırmışlar satcaklar.bi tasarım yokki
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Trabzonspor'un formaLarından bahsediyoruz arkadaşLar.. Evet kendinize geLin bir an önce..

Takıma destek böyLe oLmaz.. Gidip aLacağız formaLardan.. Göğüsümüzü gere gerede gezeceğiz..

ŞampiyonLuğu bu formaLarLa kutLayacağız..
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Arkadaşlar herşeyi eleştiriyosunuz, çok abartıyosunuz, Nike işini bilir, siz mi biliceksiniz diyenler, haklıymışsınız testi kırıldı artık 1 sene istediğiniz kadar konuşun bişey değişmiycek
                          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• yaa arkadaşlar formalar kötüde olsa iyide olsa alacaz. bizim asıl dedimiz formalardan ziyade amblem . reklamlar yaa bu ne saçmalaık hala anlamış değilim sanırım nike firmasınn yolladığı butün formlar bu şekilde yapıldı . yapacak birşey yok bu saaaten sonra ben alacağım bir forma asanıırm beyaz olacak ama alınca giyermyim işte orası alınca belli olacak
                            BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

• Biraz daha bekletip armaları TS Club'ın dikişli armalarından yapabilirlerdi. Bu yapıştırma armaların ömrü çok kısa

Yorum

• Renkler muhteşem.Tam istediğimiz renkleri tutturmuşlar.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X