Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
istanbul haznedardaki tsclup ın sahibi formaları gördüm bu sene çubuklu forma yok diyor.onun üretilmesi diğerlerine göre zaman alıyor desekte adam illa bu sene çubuklu forma yok diyor..kalite bakımından da seneye daha kaliteli olacak diyor..
O çok biliyor.. Ona kalsa Nike sponsorumuz değildi..
..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Nike Formalarına İlgi Büyük
11 Temmuz 2008 / 16:29
Nike formalar satışa ne zaman çıkacak.
Trabzonspor Puma ürünleri elden çıkaramayınca çevre kulüplere dağıttı. Nike formaları aşırı beğeni topladı. Bu yüzden kimse Puma almıyor…
Bordo mavili kulübün çevredeki kulüplere dağıttığı Puma malzemeler hakkında fırtınalar koparılırken yeni sezonda Nike firması ile anlaşılmış olması nedeniyle Puma'ların elde kaldığı kaydedildi. Fiyatları üçte birine indirilmesine rağmen Puma şort ve formalar satılamadı. Nike ürünleri 15 Temmuz'da kulüp reyonlarında satışa çıkarılıyor.
Trabzonspor kurmayları bu nedenle Puma'ları elden çıkarmak istiyor. Bu yüzden fiyatlar düştü, elde kalanlar çevredeki kulüplere verildi. Ama 70 bin Puma forması olduğu için bir türlü bitmiyor. Bunlar tükenmeden de bordo mavili kulüp yeni Nike ürünlerini çıkarmaktan çekiniyor. Sonuçta ürünler bitmese bile Nike formalar15 Temmuz günü satışta olacak.
Hakan Değirmenci (Gerede)
Kaynak:
bu web sitesinin niyetini ve /veya amelini anlamak için anketlerine ( özellikle anket sorularına ) ve sonuçlarına bir göz atmanızı rica ediyorum....
Yolladığın anket eski bir tarihe ait . Sadri Şener aday olduğu zaman onun adını da koymuşlar ankete . Ankete oy veren de site değil , taraftarlar sonuçta . Sonuçlarla oynuyor mu demek istiyorsunuz orasını bilemem tabi . Bir bakışta da anlaşılamaz zaten bu .
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum