Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bence İngiltere'nin formaları hiç hoş durmuyor çok boş kaldı. Takımımıza özel forma istiyoruz ama yılların büyük takımı Barcelona'ya bile daha kendilerine ayit bir forma üretmedi Nike. Formalarımız bence güzel, gelecek sezon için küçük değişiklikler olabilir ama fazla değişmesine gerek yok.
Yorum
-
Ayrica bizim renkleri niye tutturamiyorlar anliyamiyorum. Baksaniza Barcelonanin renkleri ne güzel parliyor, bizimkinin mavisi sönük kaliyor, aston villanin mavisine dogru kayiyor, halbuki bizim mavi öyle degil. Canli olmasi lazim.
Bakin ne kadar fark yapiyor:
orijinal:
olmasi gereken:
animasyon
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle... ama yılların büyük takımı Barcelona'ya bile daha kendilerine ayit bir forma üretmedi Nike...
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolmasi gereken:
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrica bizim renkleri niye tutturamiyorlar anliyamiyorum. Baksaniza Barcelonanin renkleri ne güzel parliyor, bizimkinin mavisi sönük kaliyor, aston villanin mavisine dogru kayiyor, halbuki bizim mavi öyle degil. Canli olmasi lazim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKumas kalitesi
Icim daraliyor bu forma ve stadyum isini görünce, allah hayirlisini nasip eder insallah.En son cerasus tarafından düzenlendi; 30.03.2009, 20:37.
Yorum
-
Merhaba renkdaslar söyle baska takimlarin Fan shoplarina baktimda nekadar geride oldumuzu anladim
Gril yada yemek Yaparken Önlük
Cocuk sampuani
Yumurtalik
Ekmek Kizartma Makinesi
Düsünseniz ya ekmeklerimiz TS ABLEMIYLE KIZARIO
Araba ya azmak icin kucuk Forma
Cocuklar icin ekmek Kutusu
Gümüs Sincir
Külüp Teknik Direktörlerin Ismine Cay yapmislar
Tee "Sir Felix"
Sabunluk
AFS Abi bu önerileri külübe iletsen25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
En son Yavuz Hasan tarafından düzenlendi; 30.03.2009, 21:45....olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIroni olarak kabul ediyorum bu yazdigini yoksa gercekten su an beynimden afferdersin sadece küfürler geciyor. Nike´in kumas kalite sorunu olur mu allah askina?
Icim daraliyor bu forma ve stadyum isini görünce, allah hayirlisini nasip eder insallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum