Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkese ayrı forma yapıyor adamlar zaten bize 'özel' bir durum yok aslında. Sponsordan ziyade kulubün ne istediği ve neyi tercih ettiği önemli. Bu sezon daha koyu mavi tercih edilmiş, taraftar da haklı olarak üç formanın en az birinin kendi renklerimizde olmasını istiyor.
    Özel forma renklerimizi güzel gösterecek doğru forma modelini bulmak doku desen gibi bizden izler eklemek bir de nefes alabilen kumaşlarla makul fiyat taraftarın istediği.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Adidas son tercih olmalı. Sakın ola böyle bir anlaşma olmasın.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adidas son tercih olmalı. Sakın ola böyle bir anlaşma olmasın.
        tamda öyle olur kesin sivasla kayseriyle aynı formaları giyeriz yıllarca. nikedan adidastan falan uzaklaşmak lazım

Yorum

• İHO döneminde bu formalara ek olarak neon mavisi üç çizgisi olan siyah forma önerilmişti. Nike ile olan sözleşme sürerken Adidas ile görüşme yapılıp 4 forma talep edilince süreç tıkanmıştı. Adidas Golf Passat gibi kasada fazla değişiklik yapmadan formalar üretiyor. Geçen sezon ve bu sezon yaptığı doksanlara göndermede bulunan yakaları da kötü duruyor. O yakalı formaların çoğunda sponsor logosu ve armalar olması gereken yerden daha aşağıda konumlanıyor. Sürekli forma sponsoru değiştirmeyi doğru bulmuyorum. Her markanın bordosu mavisi kendine özgü, kalıplar, kesimler, kumaş kaliteleri değişiyor. Adidas'ın antreman ürünlerinde klasik katalog ürünü verdiğini de hatırlatmış olayım.

Bu ekonomik krizde İstanbul takımları Adidas ve Nike ile ilgili ödeme sıkıntıları yaşarken Macron'a geçiş yapmak iyi olmuş. Kumaş kalitesi tercihi ekonomik belli ki.

Tam bir şeyler yoluna giriyor, sonra tekrar başa sarmaya gerek yok; hatalardan arınarak ilerleyelim bir kere de.
          En son a f s tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 16:49.

Yorum

• Sponsoru olduğu takımların formalarını tanıtırken Trabzonspor'un formalarını hala paylaşmamış olması ve kupayı tebrik etmesi
            En son a f s tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 16:55.

Yorum

• Eskiden Chealse ne yaparsa ondan uyarlama yaparlardı Şimdi Real Madrid'den uyarlıyorlar.

Yorum

• Geçen Nike mağazasına gittim. Paris’te yaşıyorum. Adamlar iki çeşit forma satıyor, biri 90€ normal standart bir forma, kumaşında pek fazla özelliği olmayan, diğeri ise 140€ ama kumaşı incecik ve neredeyse her yerinde delikler var formanın nefes alabilmesi için. Büyük bir ihtimalle futbolcuların giydiği formadır bu. Bizimkiler neden böyle yapmıyor? Standart forma 260tl, futbolculara olan özel kaliteli forma abartıyorum mesela 400tl. Alıcısı mutlaka olur...

Yorum

• Adidas, madidas bunlara hiç bulaşmamak lazım artık. Büyük firmaların küçük parçası olacağımıza kendi çapımıza yakışır, birlikte büyüyebileceğimiz firmalarla devam etmemiz lazım. Macron da şu anda en uygunu görünüyor. Puma'ya da hayır denmeyebilir.

Yorum

• İlk olarak ufo9561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Geçen Nike mağazasına gittim. Paris’te yaşıyorum. Adamlar iki çeşit forma satıyor, biri 90€ normal standart bir forma, kumaşında pek fazla özelliği olmayan, diğeri ise 140€ ama kumaşı incecik ve neredeyse her yerinde delikler var formanın nefes alabilmesi için. Büyük bir ihtimalle futbolcuların giydiği formadır bu. Bizimkiler neden böyle yapmıyor? Standart forma 260tl, futbolculara olan özel kaliteli forma abartıyorum mesela 400tl. Alıcısı mutlaka olur...
                    Bilmiyoruz kardeşim. Biz de akıl sır erdiremiyoruz.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bilmiyoruz kardeşim. Biz de akıl sır erdiremiyoruz.

ilginç yani, fazla ileri zekalı olmak gerekmez bu tür şeyler için. ��

Yorum

• İlk olarak ufo9561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçen Nike mağazasına gittim. Paris’te yaşıyorum. Adamlar iki çeşit forma satıyor, biri 90€ normal standart bir forma, kumaşında pek fazla özelliği olmayan, diğeri ise 140€ ama kumaşı incecik ve neredeyse her yerinde delikler var formanın nefes alabilmesi için. Büyük bir ihtimalle futbolcuların giydiği formadır bu. Bizimkiler neden böyle yapmıyor? Standart forma 260tl, futbolculara olan özel kaliteli forma abartıyorum mesela 400tl. Alıcısı mutlaka olur...
                        futbolcularin giydigi daha da üst kalite olabilir.... hattâ sanki 3 farkli kalitede forma satiyorlardi bir ara ama emin degilim...
                        Ya da bizim millî takimda vardi o sanirim, 3 farkli kalite/fiyat
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sponsoru olduğu takımların formalarını tanıtırken Trabzonspor'un formalarını hala paylaşmamış olması ve kupayı tebrik etmesi
                          Abi bence bize uyguladiklari kalitesizliligi ön plana cikarmak istemiyorlar marka degeri azalmasin diye. Tebrik edip geciyolar Bana göre baska bi aciklamasi yok.
                          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                          Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi bence bize uyguladiklari kalitesizliligi ön plana cikarmak istemiyorlar marka degeri azalmasin diye. Tebrik edip geciyolar Bana göre baska bi aciklamasi yok.
                            Benim de aklıma ilk başta bu geldi de geçen yıl dünyada hit olan forma tanıtımını dahi az kalsın es geçeceklerdi onca tepkiye rağmen.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• D2Kzh3GWkAIoooonah.jpg

adidas bazı premier lig takımlarına bile özel forma yapmazken bizim üst düzey formalar beklememiz aptallık olur ama kumaş kalitesi açısından daha iyi olabilir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X