Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezonki forma kumaşı, kumaş dokusu, yaka arkası detayı, kollarının da çubuklu olması güzel, renk seçimi kötüydü. Olması gereken renk bu:

Mürdüme kaçak koyu borda açık gök mavi, beyaz detaylarla rahatlatılan modeller.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu zaten tarihimizin en güzel formasıydı benim için. saçma sapan bir tsclub hevesine girmeseydik kaldı ki onda da turuncu forma gerçekten çok güzeldi inanıyorum ki kappa bizim vazgeçilmemiz olacaktı.

ama bir ara modelleri bozdular ama şimdiki denizlisporun formalarındaki ince ayrıntıları görünce hatta yabancı takımlara yaptıkları modelleri görünce insan macron olmayacaksa kappaya dönelim demeden edemiyor.

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sezonki forma kumaşı, kumaş dokusu, yaka arkası detayı, kollarının da çubuklu olması güzel, renk seçimi kötüydü. Olması gereken renk bu:

Mürdüme kaçak koyu borda açık gök mavi, beyaz detaylarla rahatlatılan modeller.

Yorum

• Kappa'dan ötesi yalan.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• 4.jpg

Sayabildiğim kadarıyla ligde konturlu font kullanan 5 takım var seneye biz de bu fontlardan kullanırız umarım TFF de bir şey demiyor nasılsa.
          En son wakaeme tarafından düzenlendi; 25.12.2020, 12:44.

Yorum

• Bu renkler ve bu kombin bu kadar basit bir çözümü yıllardır erteliyorlar

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu renkler ve bu kombin bu kadar basit bir çözümü yıllardır erteliyorlar

Kappa çok güzel formalar yapıyor.
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Daha doğru düzgün becerip kulübün renklerini seçemeyen adamlardan böyle isabetli tasarım - renk kombinasyonu beklemeyi ben çoktan bıraktım.

Yorum

• yönetimin kafası bassaydı gelirdi biri bu foruma bakar taraftar en çok ne ıstıyor ben en cok hangı formayı satarım dıye bakardı.... kafanıza gore degıl taraftarın ıstedıgıne gore forma yapın...renkleride öyle lütfen

Yorum

• Eğer yeni sezon için şu ana kadar forma tedarikçisi konusunda bir planlama yapılmadıysa seneye çok leş formalar giyeceğiz demektir.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğer yeni sezon için şu ana kadar forma tedarikçisi konusunda bir planlama yapılmadıysa seneye çok leş formalar giyeceğiz demektir.
                      Ben artık beklentiyi en alt seviyeye indirdim o yüzden rahatım

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kappa çok güzel formalar yapıyor.
                        Hocam bu forma bizim olaydi beyaz sort giyilmezdi bizim yönetim etik olmaz derdi..
                        Federasyonmu kabul etmiyor artik bilemem öbür takimlar giyiniyor zaman zaman..
                        bu iste gercekten bir gariplik var..belkida buna karar veren derin trabzonlu 86 yasinda biridir bu yüzden zamana ayak uyduramiyoruz moderen olma konularinda..agaoglu artik degilde ilerde yeni gelecek baskan her kim olacaksa artik kulüp icerisindeki viruslari temizlemeli, torpil islerine bakanlari da bir poset icinde cöpe atmali..anca böyle yeni yetenekler dogar tekrar..
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• hasan tuncel haberine göre adidas ile anlaşma sağlanamamış.

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hasan tuncel haberine göre adidas ile anlaşma sağlanamamış.
                            Hayirlisi olsun adidas olaydi cok iyi olurdu ben sahsen adidas markasini cok seviyorum olmuyorsada yine favorilerimden biri puma olur insAllah
                            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• adidas bize yapsa yapsa çöp forma yapar, iyi oldu.... kappa umbro hepsi olur
                              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel- Macron firmasıyla sözleşmesi sona eren Trabzonspor’da yeni sezonda yeni bir forma tedarikçisi bulmak için Adidas firmasıyla masaya oturulmuştu. Aylardır yürütülen görüşmelerde büyük oranda anlaşmaya varılan Adidas firması pandeminin patlamasıyla birlikte geri adım attı. Piyasada yaşanan dalgalanmayı öne süren firma yeni sezonda yeni bir anlaşma yapmayacaklarını ifade ederek Bordo Mavili kulübe olumsuz cevap verdi. Adidas’ın bu kararının altında Trabzonspor’un şampiyonluğu kaybetmesinin de etkili olduğu ileri sürüldü. 61saat.com YENİDEN MACRON Adidas anlaşması iptal olan Bordo Mavililer yeniden Macron firmasıyla masaya oturacak. Tedarikçi firmaya şartlarını sunacak olan Bordo Mavili kulübün görüşmelere Mart-Nisan ayı gibi başlayacağı gelen bilgiler arasında.

Görüşmelere neden Mart Nisan gibi başlanıyor ki?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X