Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alakası yok. Daha fazla kar etmek için ucuz kumaş seçiyor bizimkiler.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    katiliyorum

Yorum

• Renktaslar
      bizim ücüncü alternatif forma hikayeydi büyük ihtimal
      tff ye yeni formalar bildirim bitis tarihi ne zaman
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• fenerin çubuklusu kadar kötüsü yok galiba

Yorum

• Adidas bize özel forma yapar tabi tabi

Twitter: @afsbordobank_jr

Yorum

• Twitter: @afsbordobank_jr

Yorum

• Bu şartlarda en iyi tercih Macron yine.

Twitter: @afsbordobank_jr

Yorum

• Türk bayraklı formalar satışa çıktı mı internet sitesinden?
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• kulübün şuan tek önceliği ekonomi. ondan dolayı bizim burada yıllardır şöyle olsa böyle olsa muhabbetine hiç girmeden en fazla kar bırakacak formaları seçiyordur.
                  kumaşı falan kimsenin önemsediği yok.

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Renktaslar
                    bizim ücüncü alternatif forma hikayeydi büyük ihtimal
                    tff ye yeni formalar bildirim bitis tarihi ne zaman
                    Kesanlinin devamı ama bir önceki yılki siyah formayida andıran bir karışım geliyor .
                    Kaynak : TSerdarx radyo yayini
                    61

Yorum

• Yeni formayi alan veya goren arkadaslar kumas kalitesi ne durumda?

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                      8.KUŞATMA

Yorum

• Macron ile devam edilmeli.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kesanlinin devamı ama bir önceki yılki siyah formayida andıran bir karışım geliyor .
                          Kaynak : TSerdarx radyo yayini
                          Kesanin siyaha daha cok yakisacagini dusunmustum gecen sene insallah bakalm
                          Yeni transfer bekleniyor heralde tantm icin

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Macron ile devam edilmeli.

katiliyorum.

1.Forma Yönetim seciyor
                            2. Formayi yönetim seciyor
                            3. Forma her zaman özel tek bize yapiliyor !!

Yorum

• Formaların hepsinin aynı anda tanıtılmamasını doğru buluyorum. Hangi formayı yaparsanız yapın taraftarın belli bir bölümünün tepkisi olacaktır, formalar takımla buluşunca ve başarı gelince taraftar ısınır.
                              Yeni forma yeni heyecan ve yeni umutlar demektir. Son formanın üretim aşaması daha uzun sürüyor olabilir. Yeni formayı yeni transferlerle duyurmak daha çekici gelecektir.

Formanın kumaş detaylarını gösteremedikleri alelacele fotoğraflar yerine daha profesyonel fotoğraf çekimleri yapabilmek için biraz daha zaman kazanmak demek ayrıca. İlk heyecanla çubuklu veya beyaz alanlara daha cazip gelecek bir alternatif üçüncüsü çıksın öyle karar vereyim diyenlere seçenek olmuş olur.

Transfer gibi düşünün ilk gün alel acele transfer yerine yerinde doğru transferi tercih ederim.

İHO döneminde üç çizgi üç forma mottosunda olan Adidas'a 4 forma yaptırmaya çalışmıştık. Üstelik o özel(!) formaları da burada paylaşmıştım. Adidas Fener ve Beşiktaş ile mali konularda sorunlar yaşıyor. Antreman ürünlerinden formaya kadar fazlasıyla klasik çizgiler taşıyor, bizim takımın ruhu ile örtüşen bir yanı yok. Puma'nın yırtılan forma haberlerinden sonra ona da pek sıcak bakamıyorum.

Macron'un grafik tasarımcı olarak beni rahatsız eden kısmı logosuydu onu da geçen sene güncellediler ve modern bir yüze kavuştu. Şu ortamda Macron bizim için en iyi tercih bana göre. Sözleşme uzatılabilir. Kumaş tercihleri tamamen ekonomik. Önerim futbolcuların daha kaliteli kumaş giyebilmeleri ve opsiyon olarak satışa çıkması

Yeni sezondaki idman ürünlerinin kalitesi, çeşitliliği ve en soldaki yeşil hariç renk kullanımları cesur ve yenilikçi. Vestel yazılmamış halleri alınır. Çocuk versiyonlarının olması da avantaj.

Şortlardaki renklerden anladığım kadarı ile çubuklu formayı beyaz şort ile de giyebileceğiz. Formayı güzel gösteren biraz da içindeki futbolcu, o futbolcu Trabzonspor ruhunu temsil edebiliyor hele de başarı geliyorsa gözümüze daha da güzel görünüyor.

Forma halıda başka, Sosa'da başka duruyor.

Bekleyelim görelim.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Her şey tam Trabzonspor'da olması gerektiği gibi oluyor. Buna göre alternatif formanın da ağzımızı açık bırakması gerekiyor.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X