Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serdar
    @TSerdarSx
    ·
    37sn
    ÖZEL- Trabzonspor’un çıkartacağı 3.forma koyu renkte olup geçen sezon çok büyük ilgi gören keşan formanın devam niteliğinde olduğu söylenebilir.

Yorum

• Adidas nerden çıktı ne güzel forma yapıyordu macron
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Çok pişman olacağız gibi bu adidas işi ciddi ise
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Sırt numaralarında en azından Fenerbahçe ve Başakşehir gibi border kullanılması lazım. Sadece Arial çok kötü duruyor

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]19096[/ATTACH]

adidas bazı premier lig takımlarına bile özel forma yapmazken bizim üst düzey formalar beklememiz aptallık olur ama kumaş kalitesi açısından daha iyi olabilir
            Max olacak forma bunlat. Leş.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Acikcasi Sivas spor ile ayni formalari giymemizi istemem.
              Macron gayet güzel formalar yapti bize, nereden cikti yeni tedarikci aramak?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• iho yönetimi bile fener ve bjk ile aynı seviyede forma yapılmasını kabul ettirmişti, sanmıyorum sivas ayarında forma yapsınlar. ama kesinlikle nike ve adidas istemiyorum, macron devam ya.

Yorum

• Adidas, Nike bunlar kaliteli markalar ama bizim standardımıza 3. sınıf katalog formaları düşüyor. Macron en azından bize özel dokunuşlar yapıyor arada. Ben yola Macron ile devam edilmesini isterim.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Hasan Ali'nin sol elinin olduğu bölüme dikkat.

Tweeter'dan bir haber:

Çarpışma sembolü FLAŞ! İstanbul Başakşehir'e transfer olan Hasan Ali Kaldırım'ın anlaşma görüntülerinde Başakşehir'in yeni forması da görücüye çıktı.Çarpışma sembolü 2019/20 sezonu sonunda Macron anlaşması sona ermişti. Anlaşma yenilenmemiş ve son şampiyonun yeni formaları, Bilcee tarafından üretilmiş!

Bil Group bünyesinde faaliyet gösteren Bilcee, Macron'un Türkiye lisans haklarını da elinde bulunduruyor. İBFK formaları, sağ cepten sol cebe transfer olmuş oldu.

Bilcee markası ile aktif spor giyim alanında edindiği 23 yıllık deneyim sonrası profesyonel üretim ve satış gücünü dünyanın bir numaralı takım sporları markası İtalyan asıllı Macron ile birleştiren Bil Group, 2017 yılında markanın Türkiye lisans haklarını satın almış

En son a f s tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 23:40.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adamlar bizden bir adım önde gidiyorlar.

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adamlar bizden bir adım önde gidiyorlar.
                        Etme Fatih, kim bir adım önde? Bilcee tekstil Şampiyonalar Ligini fırsat görüp kendi markasını reklam edecek sadece. Bizden önde olduklarını düşünmüyorum.
                        Adidas haberleri doğruysa yanlış hamle olur Trabzonspor adına
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Karabük forması harbi çok kötü duruyor. Kim beğendiyse ayıp etmiş.

Puma iyi giderdi bize. Arması kopan formaları güzeldi..
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Etme Fatih, kim bir adım önde? Bilcee tekstil Şampiyonalar Ligini fırsat görüp kendi markasını reklam edecek sadece. Bizden önde olduklarını düşünmüyorum.
                            Adidas haberleri doğruysa yanlış hamle olur Trabzonspor adına
                            Abi forma detayları için dedim. Forma seçimleri bizimkilerden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yorum

• son zamanlarda forma reklamı konusunda klüp müthiş reklam projeleri ile tüm dünyanın dikkatini çekti umarım bunu çok iyi bir şeklde değerlendiririz eğer seneye adidas olacaksa ben eminimki biz değilde adidas bizi seçmiştir yani adidas teklifte bulunmuştur.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X