Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Modelleri çalışırken hızlı olsun diye Photoshop'ta renklere çok özenmedim aynı olsun diye.

Renk konusunda marka tescil işlemleri çok ta bilinçli yapılmadı bildiğim kadarıyla çünkü eski yöneticilerimiz renklerin pantone değerlerini tespit etmek değil bizim gördüğümüz gibi koyu bordo açık mavi olarak gösterip adlandırabiliyorlardı. Tescil ettirmek lazım, edelim renk nasıl şu işte, tamam şeklinde ilerledi süreç. Selazurlu İsmail abi bana olayın hikayesini anlatmıştı özelden anlatırım.
    Tescilli renkler ofset baskıda gerçek anlamıyla koyu bordo açık mavi durmuyordu sene başındaki güncellemeye kadar. Olması gereken, uygulanacak platforma uygun renklerinin tespit edilmesi. Aynı renk internette başka kumaşta başka basılı üründe başka olmamalı. En azından birbiri içinde tutarlı görünmeli. Daha önceki yıllarda medyada logomuzun ne kadar özensiz ve yanlış kullanıldığını örnekleri ile gündeme getirmiştim. Kısa bir google taraması ile görebilirsiniz.
    Pazarlama stratejisi olarak TS Club ürünlerinde kullanılan Bordo Mavi tonları bilinçli olarak üç farklı versiyonda kullanılıyor. Tekstil için zor ve az kullanılan renkler olduğu için böyle bir tercih makul karşılanabilir ama forma renkleri asla değişmemeli.
    Federasyonun üçüncü renk kuralında lisanslı renklerin dışında renk olması şartı var. Ligdeki takımlar genelde benzen renkler kullandığı için, sahada iki takım arasında açıklık koyuluk ve renk kontrastının olması isteniyor. Bu anlamda beyaz herkes için kurtarıcı renk.

Beyaz, bordo mavi renklerin istediğimiz etkisini ortaya çıkaran, en doğru renk. Sihirli kısmı dozunda ve doğru kullanımı. Açık koyu setleri rahatlatan, şort, çorap kombinasyonlarıyla setlerimizi farklı farklı kullanmamıza yardımcı olan avantajlı bir renk. Taraftardaki kötü algısının nedeni onu içselleştirememek, bunun nedeni de seçilen yanlış modeller üzerinde hiç bordo mavi olmamasıydı. Bu özelleştirme olayı aşılırsa uğursuz forma önyargısından kurtulur. 2014/2015'deki beyaz forma ideal beyaz formamızdı. Genel anlamda bizim ısrar edeceğimiz forma modeli Aston Villa tarzı olmalı.
    Forma sponsorlarının mevcut kartelalarında bordonun ve mavinin karşılığı hangi renk ise o renkleri giydik. Puma ve Kappa dönemlerinde başka tonlarını bile giymemiz biraz da bu özensizlikten. Bizim gerçek rengimize en yakın bordo rengi Adidas kullanıyor. Olacaksa Macron'un renk konusunda hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Yukarıdaki modeller katalog modeli normalde, biraz doğru yönetimle özel forma da yapılır güzel forma da.

Önemli olan doğru bakış açısı ve biraz estetik kaygısı ile taraftara kulak vermek sanırım.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 27.01.2018, 10:12.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Modelleri çalışırken hızlı olsun diye Photoshop'ta renklere çok özenmedim aynı olsun diye.

Renk konusunda marka tescil işlemleri çok ta bilinçli yapılmadı bildiğim kadarıyla çünkü eski yöneticilerimiz renklerin pantone değerlerini tespit etmek değil bizim gördüğümüz gibi koyu bordo açık mavi olarak gösterip adlandırabiliyorlardı. Tescil ettirmek lazım, edelim renk nasıl şu işte, tamam şeklinde ilerledi süreç. Selazurlu İsmail abi bana olayın hikayesini anlatmıştı özelden anlatırım.
      Tescilli renkler ofset baskıda gerçek anlamıyla koyu bordo açık mavi durmuyordu sene başındaki güncellemeye kadar. Olması gereken, uygulanacak platforma uygun renklerinin tespit edilmesi. Aynı renk internette başka kumaşta başka basılı üründe başka olmamalı. En azından birbiri içinde tutarlı görünmeli. Daha önceki yıllarda medyada logomuzun ne kadar özensiz ve yanlış kullanıldığını örnekleri ile gündeme getirmiştim. Kısa bir google taraması ile görebilirsiniz.
      Pazarlama stratejisi olarak TS Club ürünlerinde kullanılan Bordo Mavi tonları bilinçli olarak üç farklı versiyonda kullanılıyor. Tekstil için zor ve az kullanılan renkler olduğu için böyle bir tercih makul karşılanabilir ama forma renkleri asla değişmemeli.
      Federasyonun üçüncü renk kuralında lisanslı renklerin dışında renk olması şartı var. Ligdeki takımlar genelde benzen renkler kullandığı için, sahada iki takım arasında açıklık koyuluk ve renk kontrastının olması isteniyor. Bu anlamda beyaz herkes için kurtarıcı renk.

Beyaz, bordo mavi renklerin istediğimiz etkisini ortaya çıkaran, en doğru renk. Sihirli kısmı dozunda ve doğru kullanımı. Açık koyu setleri rahatlatan, şort, çorap kombinasyonlarıyla setlerimizi farklı farklı kullanmamıza yardımcı olan avantajlı bir renk. Taraftardaki kötü algısının nedeni onu içselleştirememek, bunun nedeni de seçilen yanlış modeller üzerinde hiç bordo mavi olmamasıydı. Bu özelleştirme olayı aşılırsa uğursuz forma önyargısından kurtulur. 2014/2015'deki beyaz forma ideal beyaz formamızdı. Genel anlamda bizim ısrar edeceğimiz forma modeli Aston Villa tarzı olmalı.
      Forma sponsorlarının mevcut kartelalarında bordonun ve mavinin karşılığı hangi renk ise o renkleri giydik. Puma ve Kappa dönemlerinde başka tonlarını bile giymemiz biraz da bu özensizlikten. Bizim gerçek rengimize en yakın bordo rengi Adidas kullanıyor. Olacaksa Macron'un renk konusunda hassasiyet göstereceğine inanıyorum. Yukarıdaki modeller katalog modeli normalde, biraz doğru yönetimle özel forma da yapılır güzel forma da.

Önemli olan doğru bakış açısı ve biraz estetik kaygısı ile taraftara kulak vermek sanırım.
      Selazurlu İsmail abiye sevgiler �� Tamda bizim yönetimden beklenen hareketler bunlar ( Tescil ettirmek lazım, edelim renk nasıl şu işte, tamam şeklinde ).Konuyu tam olarak açıkladınız teşekkürler.

Yorum

• Şu fontun güzelliğine bakın.Düz bembeyaz formayı bile üç adım öne çıkartır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Nike belasından kurtulmadık mı neden hala güzel tasarımlar yapılıyor?

Her sene bu güzel şeyleri görüp hayal kırıklığı yaşamadık mı?

Nike bunların yanından geçmedi geçmiyor geçmeyecek oh olsun defol lanet ol Nike

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Adidas bordo ve mavi forma tasarımlarım
            En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 27.01.2018, 15:45.
            KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• 1994-95 den esinlendim.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nike belasından kurtulmadık mı neden hala güzel tasarımlar yapılıyor?

Her sene bu güzel şeyleri görüp hayal kırıklığı yaşamadık mı?

Nike bunların yanından geçmedi geçmiyor geçmeyecek oh olsun defol lanet ol Nike
                Sakin ol şampiyon

Yorum

• Adidas’ın bize ürettiği prototip beyaz ve siyah formaları aldım.Elime ulaştığında en detaylarına kadar fotoğraflarını çekip koyacağım buraya.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Yorum

• Siyah forma saymazsam iyi ki iptal olmuş

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adidas’ın bize ürettiği prototip beyaz ve siyah formaları aldım.Elime ulaştığında en detaylarına kadar fotoğraflarını çekip koyacağım buraya.

Bide üstünüze giyip resim çekseniz fena olmaz nasıl duruyor görelim

Yorum

• çubukluyu merak ediyorum

Yorum

• Benden hızlısınız arkadaşlar [emoji1].Formanın kalitesi iyi,en önemlisi şuan giydiklerimizden çok daha iyi.
                            Ben beyazı çok beğendim.Siyah da güzel.Siyah formada alternatif bir mavi tonu kullanılmış.Ama yakalardaki ve beyaz formanın kol uçlarındaki mavi tonuna dikkat ederseniz kurumsal kimlikdeki tonlar.Kalıp oldukça iyi,arma kullanımda iyi.
                            Ama en önemlisi bu formalar prototip.Yani tasarımın ham hali.İllaki üzerlerine bir kaç değişiklik yapılacaktı.
                            Çubuklu ve bordo formayı bulamadık.Adidas hepsini kestirip,çöpe attırmış.Keşke çubukluyu bulabilseydik.
                            Ayrıntılara dikkat eden ve bu işleri takip eden kişiler anlayacaktır ki bu formalar A kategorisi.Maçtan sonraki gün bunları Twitter’da tartışacağız ve Nevzat Aydın’dan bu konularla ilgili cevap isteyeceğiz.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Bu formalar nereden çıktı şimdi, biz macron ile anlaşmadık mı?

Yorum

• İlk olarak chebnea55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu formalar nereden çıktı şimdi, biz macron ile anlaşmadık mı?
                                iptal olan formalar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X