Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrejt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum ancak Under Armour Türkiye piyasasına Doğuş grubuyla giriş yaptı hatta bir yerde Türkiye distribütörü olduğunu okumuştum Doğuş grubunun. O yüzden bizimle anlaşma yapmalarına imkan vermiyorum pek. Futbolda sponsor olacakları takım belli bence.
    Bu belirleyici bir kriter değil. Şike mevzusunun en alevli zamanında Doğuş oto ile anlaşma yapıp onlarca Audi marka araç almıştık sponsorluk bedeli olarak. Ferit Şahenk her şeyden önce bir iş adamı...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Under Armour bizle anlaşır ama 250₺ ye forma satabilirmiyiz sizce?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• macron ile anlaşılırsa bize bunnları yapsın yeter valla..görünüşe göre bordo ve mavinin tonlaması gayet güzel..

DSILtF5XcAoxli6.jpg

DSILOS3WAAA8Xf5.jpg

Yorum

• Trabzonspor Kulübü gelecek sezondan itibaren MACRON’un formalarını giyecek. İmzalar atıldı , hayırlı olsun.

via: @TSerdarSx
          *
          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu belirleyici bir kriter değil. Şike mevzusunun en alevli zamanında Doğuş oto ile anlaşma yapıp onlarca Audi marka araç almıştık sponsorluk bedeli olarak. Ferit Şahenk her şeyden önce bir iş adamı...
            Ben bu zaman için belirleyici olduğunu düşünüyorum. Hiçbir yerden sponsor bulamadığımız, stat sponsorluğu anlaşmasının iptal edildiğini düşünürsek bence etkili bir sebep.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Kafam hep umbroda ama macron da fena değil hayırlı olsun

Yorum

• Macron hayırlı olsun, bu sezonki formalarımızı beğenmiştim ama umarım Macron daha güzellerini yapar.

Nice'in çubuklusu gibi bir forma yapsa baya güzel olur, benim aradığım 96-97 sezonu formasına benziyor.

https://twitter.com/TrabzonDergi/status/946357111830777856

En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 28.12.2017, 15:39.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• renktaslar macronlu trabzonsporumuzun formasini yapin görelim ben yapamiyorum lütfen bekliyoruz bolca yapin görelim nasil duruyor
                    En son Erkan A. tarafından düzenlendi; 28.12.2017, 15:22.
                    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Muhtemelen ilk sezon katalog giyeriz.Katalogda özellikle beyaz forma için çok güzel seçenekler var.Birisi uygulasa da görsek

Yorum

• Hayırlı olsun. Artık alternatif bir marka gerekliydi. Nike bu işin en üst seviyesi, piyasanın açık ara en iyisi ama bizle artık olmuyor. 2008'den beri Nike giyiyoruz. Keşke alt seviyeden kurtulup Nike'ın onu bu işte 1. yapan kalitesinden yararlanabilseydik ama olmadı. Defalarca konuştuğumuz gibi yönetimlerin vizyonu temel sebeplerden ama nike'ın da bizi pek sallamadığı bir gerçekti. 50. yılımızda bile 3. ligdeki takımlara sunulan imkanlarla sınırlı kaldık.

New Balance veya Under Armour da olabilirdi. Macron da o ayarda bir tercih. Hangisinden daha iyi forma çıkacağını denemeden bilemezsin. Ben inanıyorum macron'dan iyi işler çıkacak. Renk konusunda endişem yok. Artık 2018 oldu renk tonlarımız belli tutturamayan bi zahmet yapmasın zaten.

Macron için de yeni bir şey bu. Bolu'yu saymazsak yeni olduğu piyasada 4 büyük markadan birine forma yapacak. İyi şeyler yapmak isteyeceklerdir. Paylaşıldığı gibi Macron'un çok güzel formaları var. Her sene daha iyi formalar çıkaran bir marka. Renklerimiz zaten dünyanın en güzel renkleri. Nike'dan sonra bordo-maviyle ilginç şeyler yapabilirler. Ben umutluyum. Formalarında kol ve yakalarda genelde 3. renkte detaylar yapıyorlar. Yıllardır çubuklu da beyaz detay bekliyorum. Macron bu konuda iyi. Omuzdaki o sembol olmasa daha iyi olurdu tabi.

Nike'a ara vermek gerekliydi. Zaten 9 senede bir aşama kaydedemedik tekrar dönersek bir şey kaybetmiş olmayacağız. Hayırlı olsun.

Crystal Palace'a yaptığı formayı bize uyarlamıştım.

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Hayırlı olsun diyelim. Sponsorluk detaylarını merak ediyorum. Umarım sadece ürün tedarik ile sınırlı kalmaz.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Nike denen illetten kurtulmuşuz çok şükür,gitsin entel dantellere forma yapsınlar.

Macron hayırlı olsun.
                            • Memento mori

Yorum

• Macron bazı takımlara çok güzel formalar yapıyormuş. E nike da bazı takımlara -eminim bu sayı macrondan daha fazladır, efsame formalar yapıyor ne olacak şimdi ? Bu mantık bana göre çok doğru bir mantık yürütme şekli değil.
                              Tasarım beğenir beğemezsiniz kurumsallık anlamında Nike dünyada zirve konumunda. Böyle bir frma ile kaç yıllık işbirliğini geliştirmek bu kurumsallıktan faydalanmak yerine tamamen defteri kapatıp başka küçük ölçekli bir firmaya geçmek benim tercihim olmazdı.
                              He ama yönetim biz maliyeti azaltalım yeter ki düşüncesiyle bu işi yaptıysa onların tercihi..
                              Açıkçası Nike gibi bir firmayla bu doğru ilişkileri geliştiremeyip belirli bir aşama kaydedemeyen, kaydetse bile bu konumunu koruyamayan kulüp yönetimlerinden şimdi macron ile harika işleri çıkartmasını beklemek bana göre sadece iyimser bir umut.

Nike bizi takmıyor bizi değer vermiyor vs. gibi söylemleri okudukça kimse kusura bakmasın yanlış anlamasın içimden gülesim geliyor.. Bu işler paraya bakar, yönetişime bakar.. Kapitalist sistemde kimse kimseye ahbap çavuş ilişkisiyle iş yapmaz. Zannetmeyin ki macron daha küçük ölçekli firma olduğu için vur ensesine al lokması zannediliyor. Biz koskoca Trabzonsporuz gider istediğimizi alır geliriz bize en iyi formaları yapacaksınız mantığıyla olmuyor bu işler.
                              Sevgiler,saygılar.
                              O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Macron bazı takımlara çok güzel formalar yapıyormuş. E nike da bazı takımlara -eminim bu sayı macrondan daha fazladır, efsame formalar yapıyor ne olacak şimdi ? Bu mantık bana göre çok doğru bir mantık yürütme şekli değil.
                                Tasarım beğenir beğemezsiniz kurumsallık anlamında Nike dünyada zirve konumunda. Böyle bir frma ile kaç yıllık işbirliğini geliştirmek bu kurumsallıktan faydalanmak yerine tamamen defteri kapatıp başka küçük ölçekli bir firmaya geçmek benim tercihim olmazdı.
                                He ama yönetim biz maliyeti azaltalım yeter ki düşüncesiyle bu işi yaptıysa onların tercihi..
                                Açıkçası Nike gibi bir firmayla bu doğru ilişkileri geliştiremeyip belirli bir aşama kaydedemeyen, kaydetse bile bu konumunu koruyamayan kulüp yönetimlerinden şimdi macron ile harika işleri çıkartmasını beklemek bana göre sadece iyimser bir umut.

Nike bizi takmıyor bizi değer vermiyor vs. gibi söylemleri okudukça kimse kusura bakmasın yanlış anlamasın içimden gülesim geliyor.. Bu işler paraya bakar, yönetişime bakar.. Kapitalist sistemde kimse kimseye ahbap çavuş ilişkisiyle iş yapmaz. Zannetmeyin ki macron daha küçük ölçekli firma olduğu için vur ensesine al lokması zannediliyor. Biz koskoca Trabzonsporuz gider istediğimizi alır geliriz bize en iyi formaları yapacaksınız mantığıyla olmuyor bu işler.
                                Sevgiler,saygılar.
                                Benim de konuya bakış açım aşağı yukarı buna yakın...

Bir de [MENTION=11506]a f s[/MENTION] abinin değerlendirmesini merak ediyorum...
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X