Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nevzat Aydının bu "gerizekalı" kelimesine sonuna kadar karşıyım! Yahu bu adam senin bayin bu adam senin ürünlerini satıyor, sen hangi vasıfla böyle bir kelime kullanırsın? Herşeyi geçtim Nevzat beyden yaşça büyük olduğu aşikar fotografı veren abi. Dün ihoya hitap şekli yüzünden neden kızıyorsam bugün Nevzat Aydının hitabını üslubu içinde aynı şeyleri söylüyorum.
    yanlis uslup , bunda haklisin, hatali bu konuda

sinirlenmesini anliyorum
    önünde hic bir sey begenmeyen camiasi icin hazirlanan pazarlama stratejisine zarar verdi, negativ önyargi olusturdu

aci olan bayi sahibi olarak kendi kazancinida baltalamis oldu
    ama tabi bunu anlamiyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Aga Nevzat Aydın sinirlenmiş napsın, madem forma geldi, kulüp duyurmuyor sen gidip fotoğraf çekip paylaşıyorsun. Herkesin de bir sabrı var. Bu kadar uğraşıyor bu yöneticiler.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yanlis uslup , bunda haklisin, hatali bu konuda

sinirlenmesini anliyorum
        önünde hic bir sey begenmeyen camiasi icin hazirlanan pazarlama stratejisine zarar verdi, negativ önyargi olusturdu

aci olan bayi sahibi olarak kendi kazancinida baltalamis oldu
        ama tabi bunu anlamiyor
        Evet bayi sahibi hatalı kabul. Lakin bende ticaretle ilgileniyorum ve bayiliğim var aynı konuşma bana yapılsa bağlarımı koparırım.
        En son byoxi tarafından düzenlendi; 13.08.2016, 23:11.

Yorum

• ..

Yorum

• Formalar ne zaman satisda? Tarih yok mu daha?

Yorum

Evet bayi sahibi hatalı kabul. Lakin bende ticaretle ilgileniyorum ve bayiliğim var aynı konuşma bana yapılsa bağlarımı koparırım.
              denilene göre kulüp kopariyor

Trabzonspor un böyle bir bayi ye muhtac kalacak degil zaten

Ünal Karaman

Yorum

• Zamanımızda insaların yaptığı her şeyi, her anı resim olarak paylaştığını, bu vizyon sahibi yönetim bilmiyormu..Önc3 lansman yapılmalıydı....

Yorum

• kimse kızmasın ligler başlıyor haftaya ve sen formayı tanıtmamışsın hala. elbet sızacaktı neyin sürprizi oldu ki..

sen forma lansmanını yapma sonra söv say bence gereksiz sanki ilk defa sızıyor formalar..
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Lansman yapıldı forma satışta yok. İnsanlar kızar.

Lansmanla beraber formalar satışa sunulsun diye dağıtım yapılır. Formalar sızar. İnsanlar yine kızar.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      denilene göre kulüp kopariyor

Trabzonspor un böyle bir bayi ye muhtac kalacak degil zaten
                      Bu abi formayı giymeseydi ve biz formaları süslü fotoğraflar içinde görüp ts cluba gittiğimizde yine abinin üzerindeki formanın aynısını yani bugünkü manzarayı görmeyecekmiydik?
                      Bugün dev markalar bile lansman yapacaksa bayilerini bilgilendiriyor sızmaması için ben böyle bir bilgi yönetim kanadından gittiğine inanmıyorum. Varsın görelim formayı ne var bunda özer hurmacı rekor sattığımız formayı giydiğinde gerizekalımı oldu? Yada o yüzdenmi tarihin en çok satışını o formayla yaptık?

Yorum

• Bu formalari bayiler iki uc ay once gordu eminimki yonetim sizdirmayin demistir ben her turlu ihtimalde de bundan sonra bole bi olay yasanmamasi icin yonetimin herkesten once uc formayi yanyana iyi bir grafilerle anlasip tanitmasini isterim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Beğenmedim ben.Beklentiyi yükselttiler bu çubuklu için bence hayal kırıklığı.Diğer iki forma daha iyi.En son giydiğimiz çubuklunun yanına yaklaşamaz
                          su formanın ilk sızan resimlerde ne eleştirmişti bizim taraftarlar......son 10 sezonun acık ara en güzel çubuklu forma bu.

Yorum

Bu abi formayı giymeseydi ve biz formaları süslü fotoğraflar içinde görüp ts cluba gittiğimizde yine abinin üzerindeki formanın aynısını yani bugünkü manzarayı görmeyecekmiydik?
                            Bugün dev markalar bile lansman yapacaksa bayilerini bilgilendiriyor sızmaması için ben böyle bir bilgi yönetim kanadından gittiğine inanmıyorum. Varsın görelim formayı ne var bunda özer hurmacı rekor sattığımız formayı giydiğinde gerizekalımı oldu? Yada o yüzdenmi tarihin en çok satışını o formayla yaptık?
                            özer en az %10-15 satisi yok etmisdir
                            bayilere gizli tutulacak denmeseydi yeni mallar tanitim aksamindan sonra sizardi formalar, zaten surda satisa 3 gün kala sizmasi yönetimin bu isi nekadar gizli tutarak bu noktaya getirdiginin ispatidir

malesef bu konuda cok fazlasiyla özel bir camiaya sahipiz, insanimiz kendine degil modele, futbolcuya yakisani begeniyor
                            sikeciler 4-5 yildir gördügüm en cirkin formalarlan oynuyo, sicak ekmek gibi satiyor
                            biz en iyini yapmaliyizki linc olmasin

5-6 sayfa arkada forumdan arkadas sosyal medyada formanin resmini gördüm, buraya koymam dogru olurmu diye soruyor

siradan bir taraftarin bu kadar duyarli oldugu noktada ekmek parasini bu isden bayicilikten kazanan kisi nasil davranmaliydi bir düsün

ben yönetici olsam tazminat davasida acardim
                            baskan 100bin forma satmaliyizki forma markasindan sponsorluk alalim diyor
                            simdi satamazsak 1-2 milyon dolardan olacagiz, bir hic ugruna

Ünal Karaman

Yorum

• Nevzat Aydın'ın bu konuda sert olması güzel. Bu kadar kızdığına göre kulüp kesin olarak bayilere direktif vermiştir lansmandan önce formayı sızdırmamaları için. Adam bizzat dönünce ilgileneceğim diyor. Belli ki daha önce uyarmışlar. Özer'in de yaptığı gerizekalılıktı o zaman da herkes söyledi zaten. Sızdırmayacaksın, bunu anlamak bu kadar zor değil.

Bu sızıp sızmama konusunu tartışma yapmak bile hata. Sızmayacak. Ofspor değil burası.
                              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaslar bir cubuklu forma resmi buldum twitterda, arkadasin anlattigina benziyor.
                                Buraya atma izinim varmi?
                                [MENTION=13485]byoxi[/MENTION]
                                bukadar duyarli olmak zormu

hepimiz ayni hedefe ilerlemek istiyoruz sonucta

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X