Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Simdi Trabzon meydan Ts cluba sordm nike urunleri ve formalar pazartesinden itibaren satista dediler hayirlisi forma sizma konusu kotu oldu yine ama sucun yarisi sizdiranin yarisi yonetimin her seferinde diyoruz modeller tasarimlar belli yap bi calisma koy resmi webe gizem istiyorsan yine yap yakayo gostrrme modelin yarisini goster vs sakla sakla bi yerden cikio iste seneye ayni hataya dusmeyiz umarim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ne cins bir taraftarımız oldu.

30 yaşını geçmiş evde kalmışlar gibi
      hiç bir şeyi beğenmez oldu.

bu kafayla bir şey başarmak çok zor.
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ne cins bir taraftarımız oldu.

30 yaşını geçmiş evde kalmışlar gibi
        hiç bir şeyi beğenmez oldu.

bu kafayla bir şey başarmak çok zor.
        30 yaşımı 4 ay sonra doldurucam inşallah reis Fakat ben formaları beğendim sadece bordo formanın kenar çizgileri mavi olaydı tadından yenmezdi. Saygılar.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamamda kulup niye formayi lansman yapilmadan dagitmaya basliyor ?

Bugun yollasalar Trabzondan yarin Istanbulda satilir.

Transferde ne kadar hizli ilerlediysek, formalarda okadar sinifta kaldik. Gurbetciler donmeye basladi ve biz halen forma satacagiz
          Hiç mi dinlemedin Başkanı? Adamlar olabilecek en kısa zamanda çıkartmaya çalıştık diyor normalden 5 6 ay daha geç sipariş verilmiş. Önemli olan gelecek sene nasıl bir yol izleneceği..

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hiç mi dinlemedin Başkanı? Adamlar olabilecek en kısa zamanda çıkartmaya çalıştık diyor normalden 5 6 ay daha geç sipariş verilmiş. Önemli olan gelecek sene nasıl bir yol izleneceği..
            Benim bildigim Iho'nun Adidas anlasmasi iptal edilip Nike ile devam edilmesi oldu. Boyle olunca haliyle gec oldu hersey.

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Vallahi her sene bana ve eşime 2 tane forma alan birisi olarak söylüyorum. Tamam yine alacağız da neden taraftarın istediğine yakın 1 tane forma çıkarılmadığını anlamakta güçlük çekiyorum. Tamam bizler forma kumaş uzmanı değiliz ama bazı bariz detaylar var. Şu formadaki arma ile nike işaretinin uyumsuzluğu nasıl gözden kaçabilir. Nike işareti büyük olsa arma küçük oluyor, nike küçük olsa arma büyük oluyor. Beyaz formanın yakasında kolları bembeyaz mı olmalıydı? Bordo formada mavi yerine beyaZ şerit mi olmalıydı?

Şimdi bu sene forma seçemedik erkenden defansının yapılmasını da istemiyorum. Amblemin boyutunun, formadaki 2 rengin doğru kullanılamamasının bahanesi olmaz bence.

Sorun gerçekten hiçbişeyi beğenmemezlik değil. Ben hatta beğenmeyenlere hep muhalif olan kişiyim ama kulübün forma konusunda 1 adım yol alamamanın üzüntüsünü yaşıyorum

Yorum

• Bu adam, bahçelievlerde bi ara TS Club vardı onun sahibi, hatta sonradan Bakırköyde İstanbul caddesinde bi pasaj gibi bi yer vardı, oradaki TS Club ın da işletmeciliğini yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  30 yaşımı 4 ay sonra doldurucam inşallah reis Fakat ben formaları beğendim sadece bordo formanın kenar çizgileri mavi olaydı tadından yenmezdi. Saygılar.
                  yanlış anlaşılmasın illa beğenmek zorunda değil kimse ancak;

yönetimde diyor elimizde fazla seçenek yoktu bize sunulanlardan en iyisini seçmeye çalıştık
                  şu aşamada beğenmezsen bile
                  ben beğenmedim. bu ne? böyle formamı olur demenin kime ne yararı var
                  beğenmiyorsan sus otur.

kararsızları etkileme belki o forma alacak bari ona engel olma.

lütfen bu söylediklerimi üzerine alınma. genel olarak söyledim bunu.
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yanlış anlaşılmasın illa beğenmek zorunda değil kimse ancak;

yönetimde diyor elimizde fazla seçenek yoktu bize sunulanlardan en iyisini seçmeye çalıştık
                    şu aşamada beğenmezsen bile
                    ben beğenmedim. bu ne? böyle formamı olur demenin kime ne yararı var
                    beğenmiyorsan sus otur.

kararsızları etkileme belki o forma alacak bari ona engel olma.

lütfen bu söylediklerimi üzerine alınma. genel olarak söyledim bunu.
                    Doğru diyorsun hocam

Yorum

• Çizgili formamızı beğendim. Yaka kısımını üzerine giyen abinin kilosuna bağlıyorum biraz. Sonuçta kendi adıma konuşayım formayı kaldıracak bir vücudum var.
                      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adam, bahçelievlerde bi ara TS Club vardı onun sahibi, hatta sonradan Bakırköyde İstanbul caddesinde bi pasaj gibi bi yer vardı, oradaki TS Club ın da işletmeciliğini yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
                        Duyduğuma göre TS Club ı almışlar dünkü olaydan sonra.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Duyduğuma göre TS Club ı almışlar dünkü olaydan sonra.
                          en dogrusu
                          böyle ciddiyetten uzak adamlan franchise yürümez

dünkü yetmezmis gibi birde bugün diger formalarlan resim cekilmesi kulübe sövmek gibi bisey
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            en dogrusu
                            böyle ciddiyetten uzak adamlan franchise yürümez

dünkü yetmezmis gibi birde bugün diger formalarlan resim cekilmesi kulübe sövmek gibi bisey
                            Aynen öyle.

Yorum

• Ben formaları beğendim şahsen eğer fit kesim olsaydı bana göre efsane, düzgün vücutlu birine çok yakışırdı. Bol olunca hoş durmuyor.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Nevzat Aydının bu "gerizekalı" kelimesine sonuna kadar karşıyım! Yahu bu adam senin bayin bu adam senin ürünlerini satıyor, sen hangi vasıfla böyle bir kelime kullanırsın? Herşeyi geçtim Nevzat beyden yaşça büyük olduğu aşikar fotografı veren abi. Dün ihoya hitap şekli yüzünden neden kızıyorsam bugün Nevzat Aydının hitabını üslubu içinde aynı şeyleri söylüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X