Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
güzel! Demeki onların da zevki var! O kadar basit.
Aynen Mertoş kardeşim katılıyorum sana
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Çubuklu forma çok güzel ne bekliyordunuz bilmiyorum ama böyle kötü bir fotoğrafta bile güzel gözüküyorsa iyi tanıtımla herkesin hoşuna gidecektir. Ayriyetten maddi olarak hayatımın en zor dönemlerinden birini geçirmeme rağmen 3 formayı almak için ne fedakarlık gerekiyorsa yapacağım lütfen herkes ona buna bakmaksızın katkıda bulunsun.
İlk çıkan iki formayı da önceden paylaşmış mı bu arkadaş?
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum