Bence artık iç dış siyah forma giyelim.
Zira son iki sezonda rezilliğe uyanmadığımız sabah kalmadı.
Her türlü hezimete alıştık.
Bordo-Mavi çubukluyu giyecek topçularımız olduğu zaman düşünürüz.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
TSclub Berlin sitesinde yeni sezon formalari nezaman satisa cikar bilgisi olan varmi? 2 tane forma almak istiyorum fakat 2 aydir sitede tik yok. Normal TSclub sitesinden alamiyoruz malesef sadece kredi karti ile ödeme yapiliyor cok sacma. Koskoca kulüp Paypal ödemesi kabul etmiyor
TSclub Berlin sitesinde yeni sezon formalari nezaman satisa cikar bilgisi olan varmi? 2 tane forma almak istiyorum fakat 2 aydir sitede tik yok. Normal TSclub sitesinden alamiyoruz malesef sadece kredi karti ile ödeme yapiliyor cok sacma. Koskoca kulüp Paypal ödemesi kabul etmiyor
PayPal Türkiye hizmetini durdurdu. Kulüp istese de olmuyor.
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Basketbol yeni sezon forması Hummel web sitesinde satışta fiyat gayet makul alternatif forma isteyenlere duyurulur...
[ATTACH]10939[/ATTACH]
Paylaştığınız için teşekkürler. Cuma sipariş vermiştim, bugün gelmiş. Numara, isim, reklam olmadığı için çok sade. Ama hem forma hem de t-shirt olarak kullanıma müsait.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Paylaştığınız için teşekkürler. Cuma sipariş vermiştim, bugün gelmiş. Numara, isim, reklam olmadığı için çok sade. Ama hem forma hem de t-shirt olarak kullanıma müsait.
Ben teşekkür ederim. Kalıbı çokmu bol? Bir fotoğraf paylaşsanız.
20 eylülde virayla birlikte forumda toplu kombine alımı yaptık şansıma bana sırana gelene kadar small çubuklu forma bitti bana 1,2 gün sonra geleceğini söylediler fakat her gidişimde tarih değiştiler ve şimdide 7,8 gün sonra diyor small forma bitti ve artık üretilmiyomudur acabaki oyalıyolar
Oğuz daha detaylı fotoğraflarını paylaşabilir misin?
Yorum