10 liraya maliyeti vardır herhalde.fotolardan kumaşın kalitesinide iyi görmedim.avrupadaki formaları görüyoruz.estetik olarak harika formalar çıkıyor.detaylar önemli aga.
çubuklu gaffurun pijaması vardı.o mantıkla hiç detay düşünülmeden tasarlanmış.oysa a.madridin çubuklusuna bak.çok fark var aga.
külübün acilen bir tasarım ekibi kurması gerekiyor.
Bu arada ortaligi gerecek mesajlari silecegiz ve ikili tartismalar devam ederse cezai islem uygulamak durumunda kalacagiz.Saygi cercevesi icinde insanlarin fikirlerini ve begenilerini incitmeyecek sekilde mesajlar atalim lutfen.
10 liraya maliyeti vardır herhalde.fotolardan kumaşın kalitesinide iyi görmedim.avrupadaki formaları görüyoruz.estetik olarak harika formalar çıkıyor.detaylar önemli aga.
çubuklu gaffurun pijaması vardı.o mantıkla hiç detay düşünülmeden tasarlanmış.oysa a.madridin çubuklusuna bak.çok fark var aga.
külübün acilen bir tasarım ekibi kurması gerekiyor.
armamızda ki yıldızın boyutu büyüdü mü bana mı öyle geliyor.? eğer büyüttülerse yine taraftarın sesini dinlemişler demek ki.. yıldızın boyutunun küçük olmasından muzdariptik zira..
Yorum