Dünyanın en fontunu seçme fikri tabi ki TFF'ye ait. Yani dünyada sanki başka bir font kalmamıştı. Ligin ortak fontu için bir yarışma düzenlemeyi bile akıl edemediler. Hadi bunu akıl edemediniz bari yüzlerde fontun içerisinden adam gibi bir şey seçseydiniz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forma zaten 25 liraya mal oluyor arkadaşım. Bunu 119 liraya satmaya çalışıyorsan taraftarı enayi yerine koyuyorsun demektir. Ha bunları geçelim şimdi gelelim asıl meseleye Nike'ın 90 liraya sattığı şortu kendi mağazasından 20 liraya aldım. Tabii ki kulüp belli bir miktar koyacak ama %100'ün üzerinde bir fark koyuyorsan ve sattığın forma 25 liralık formaysa bu iş böyle olmaz. Nike'tan daha kaliteli forma al, kumaşı da kaliteli olsun misal 60 lira bandında 60 lira da sen üstüne koy sat 120 liraya istersen 130'a sat o zaman kimse bir şey demez. Ama taraftarı enayi yerine koyma, ben takımı desteklerim çok şükür seni ilgilendirmese de param da var , malım da var ama kafası basmayan yöneticiler 25 liralık t-shirtün üzerine Trabzonspor arması basıyor diye ona 120 vermem. Holigan değil TARAFTARIM. Bu açıklama fazla bile sana ama idare et.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Forma zaten 25 liraya mal oluyor arkadaşım. Bunu 119 liraya satmaya çalışıyorsan taraftarı enayi yerine koyuyorsun demektir. Ha bunları geçelim şimdi gelelim asıl meseleye Nike'ın 90 liraya sattığı şortu kendi mağazasından 20 liraya aldım. Tabii ki kulüp belli bir miktar koyacak ama %100'ün üzerinde bir fark koyuyorsan ve sattığın forma 25 liralık formaysa bu iş böyle olmaz. Nike'tan daha kaliteli forma al, kumaşı da kaliteli olsun misal 60 lira bandında 60 lira da sen üstüne koy sat 120 liraya istersen 130'a sat o zaman kimse bir şey demez. Ama taraftarı enayi yerine koyma, ben takımı desteklerim çok şükür seni ilgilendirmese de param da var , malım da var ama kafası basmayan yöneticiler 25 liralık t-shirtün üzerine Trabzonspor arması basıyor diye ona 120 vermem. Holigan değil TARAFTARIM. Bu açıklama fazla bile sana ama idare et.
Üsluba bak. İstanbul takımları ile yarışan kim? Onların forma fiyatına bak burda malzeme kalitesi üzerinden taraftarlık yapma. 60 TL'lik malzeme olsa 130 desen ona da pahalı derler çünkü kalite önemli değil taraftar için önemli olan fiyatı. 10 liraya mal ettiğin formayı 70e sat yok satar çünkü ucuzdur kalitesi önemli değildir. Herkes gs nin forma kalitesinden bahsediyor fiyatı ne kadar peki? Sana gelse o forma ona da pahalı diyeceksin. Parası olan zaten alır bunu da alır poşet gibi formayı da alır. Çünkü taraftardır amaç destek olmaktır.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum