Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arial Narrow kullansak süper olur

http://www.dafont.com/arial-narrow-7.font
    Evet arial narrow gayet şık duruyor
    arial_narrow_7.jpg
    "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Dünyanın en fontunu seçme fikri tabi ki TFF'ye ait. Yani dünyada sanki başka bir font kalmamıştı. Ligin ortak fontu için bir yarışma düzenlemeyi bile akıl edemediler. Hadi bunu akıl edemediniz bari yüzlerde fontun içerisinden adam gibi bir şey seçseydiniz.

Yorum

• 25 liralık formaları sezonda 119 liraya satmaya çalışıp başarılı olamayınca bir alana bir bedava ) 89-50=39 TL kâr
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          25 liralık formaları sezonda 119 liraya satmaya çalışıp başarılı olamayınca bir alana bir bedava ) 89-50=39 TL kâr
          25 liraya tişört alabiliyor musun? Adidas nike bunların sıradan tişörtleri 70 80 lira zaten. Forma satıyorsun yoksa paran başka bişey al..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            25 liraya tişört alabiliyor musun? Adidas nike bunların sıradan tişörtleri 70 80 lira zaten. Forma satıyorsun yoksa paran başka bişey al..
            Kusura bakma derdini anlayamadım kardeşim, paran yoksa başka bir şey al diye bana mı diyorsun?
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Kusura bakma derdini anlayamadım kardeşim, paran yoksa başka bir şey al diye bana mı diyorsun?
              Formaya 25 lira diyen sen değil misin?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formaya 25 lira diyen sen değil misin?

Forma zaten 25 liraya mal oluyor arkadaşım. Bunu 119 liraya satmaya çalışıyorsan taraftarı enayi yerine koyuyorsun demektir. Ha bunları geçelim şimdi gelelim asıl meseleye Nike'ın 90 liraya sattığı şortu kendi mağazasından 20 liraya aldım. Tabii ki kulüp belli bir miktar koyacak ama %100'ün üzerinde bir fark koyuyorsan ve sattığın forma 25 liralık formaysa bu iş böyle olmaz. Nike'tan daha kaliteli forma al, kumaşı da kaliteli olsun misal 60 lira bandında 60 lira da sen üstüne koy sat 120 liraya istersen 130'a sat o zaman kimse bir şey demez. Ama taraftarı enayi yerine koyma, ben takımı desteklerim çok şükür seni ilgilendirmese de param da var , malım da var ama kafası basmayan yöneticiler 25 liralık t-shirtün üzerine Trabzonspor arması basıyor diye ona 120 vermem. Holigan değil TARAFTARIM. Bu açıklama fazla bile sana ama idare et.

Yorum

• Cubuklu forma simdi ayin besinde mi cikacak yoksa onbesinde mi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Forma zaten 25 liraya mal oluyor arkadaşım. Bunu 119 liraya satmaya çalışıyorsan taraftarı enayi yerine koyuyorsun demektir. Ha bunları geçelim şimdi gelelim asıl meseleye Nike'ın 90 liraya sattığı şortu kendi mağazasından 20 liraya aldım. Tabii ki kulüp belli bir miktar koyacak ama %100'ün üzerinde bir fark koyuyorsan ve sattığın forma 25 liralık formaysa bu iş böyle olmaz. Nike'tan daha kaliteli forma al, kumaşı da kaliteli olsun misal 60 lira bandında 60 lira da sen üstüne koy sat 120 liraya istersen 130'a sat o zaman kimse bir şey demez. Ama taraftarı enayi yerine koyma, ben takımı desteklerim çok şükür seni ilgilendirmese de param da var , malım da var ama kafası basmayan yöneticiler 25 liralık t-shirtün üzerine Trabzonspor arması basıyor diye ona 120 vermem. Holigan değil TARAFTARIM. Bu açıklama fazla bile sana ama idare et.
                    Üsluba bak. İstanbul takımları ile yarışan kim? Onların forma fiyatına bak burda malzeme kalitesi üzerinden taraftarlık yapma. 60 TL'lik malzeme olsa 130 desen ona da pahalı derler çünkü kalite önemli değil taraftar için önemli olan fiyatı. 10 liraya mal ettiğin formayı 70e sat yok satar çünkü ucuzdur kalitesi önemli değildir. Herkes gs nin forma kalitesinden bahsediyor fiyatı ne kadar peki? Sana gelse o forma ona da pahalı diyeceksin. Parası olan zaten alır bunu da alır poşet gibi formayı da alır. Çünkü taraftardır amaç destek olmaktır.

Yorum

• Dün forma siparişlerini verdim ama yalan yok 10 TLlik kargo bedeli koydu.

Kulüp bu konuda bir kolaylık sağlasa iyi olur düşüncesindeyim.

Bir şekilde sponsor olarak bir kargo firması ile anlaşılsa taraftar açısından da iyi olacaktır.
                      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• başkan 10-15 gibi çıkar dedi.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eski formalarda süper bir kampanya başladı....

Mavi Forma alana Parçalı forma HEDİYE.....

Üstelik 89 Tl.....
                          Bi çift kaptım ben de hemen.
                          yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Desteğe hazır olun. Çok yakında bütün taraftarlarımıza ihtiyacımız olacak... Güzel bir organizasyon geliyor....
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bi çift kaptım ben de hemen.
                              Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Güzel günlerde giymek nasip olur inşallah....
                                Yok yahu ben maça gittiğim zamanlar dışında hiç forma giymiyorum. Eşe dosta akrabalara filan alıyorum sürekli.
                                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X