Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hazırlık maçlarında eski formalarımızı kullanıyoruz. Dikkatimi çektide şortta cocacola reklamı var. Şortlar geçen sezondan kaldığı için midir. Yoksa bu sene içinde mi cocacola ile anlaştık.

Yorum

• Geçen yıldan 2 yıllığına anlaştılar diye biliyorum
      İlk olarak sefayasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hazırlık maçlarında eski formalarımızı kullanıyoruz. Dikkatimi çektide şortta cocacola reklamı var. Şortlar geçen sezondan kaldığı için midir. Yoksa bu sene içinde mi cocacola ile anlaştık.

Yorum

• İlk olarak Ts_Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen yıldan 2 yıllığına anlaştılar diye biliyorum
        Haberi buldum. kaynak şurada http://www.fortuneturkey.com/coca-co...sor-oldu-24123
        Senelik 900.000 TL 2016-2017 sezonu için

Yorum

• Geçen seneki Bordo forma bu senekinden daha güzel..

Yorum

• diğer formalardan neredeyse 1ay sonra tanıtılacağına göre katalog forması değildir diye düşünüyorum çubuklu formayı

Yorum

• arkada ki forma numaraları kimseyi rahatsız etmiyor mu?

formadan bile büyük numara fontları var! insanın pas veresi olmaz görünce
              En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 03.08.2016, 11:35.

Yorum

• Forma kampanyası yapılmış.Sipariş için girdim heabı açmıyor
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Numara ve isim etrafındaki çizgiyi kullanmak yasak mı? Neden böyle düz kullanıyoruz? 1275093_620x410.jpgtrabzonspor-30072016_a4sr659ezlma1kksjqcd3qo98.jpg
                  "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Bordo formada beyaz çizgi veya beyaz formalarda sadece bordo detaylar bana elazığspor'u hatırlatıyor. Bu sebeple bordo forma dandik.
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Eski formalarda süper bir kampanya başladı....

Mavi Forma alana Parçalı forma HEDİYE.....

Üstelik 89 Tl.....
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eski formalarda süper bir kampanya başladı....

Mavi Forma alana Parçalı forma HEDİYE.....

Üstelik 89 Tl.....
                        Site çökmüş, şu anda siteye girilmiyor.

Yorum

• Bu formalar (geçen sezonun, indirime giren) yine geniş kesim mi? M beden giyerim ama bizim formalarda S oluyor.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Nike ile olan sözlesmemiz Kac yil Daha sürüyor?

Yorum

• @enes57

Kulübümüzle yeni forma sponsorumuz Nike arasındaki resmi sözleşme imzalandı.

İmzalanan sözleşmeyle Nike kulübümüzün 3 artı 2 yıllığına sponsoru oldu. Buna göre söz konusu firma firması A takım haricinde PAF takımı ve Bayan Futbol takımımızın da malzemelerini verecek. Yapılan sözleşme gereğince kulübümüze ait ürünler Ts Club mağazaları ve Nike satış mağazalarında taraftarlarımıza ulaşacak. Ayrıca sözleşme gereğince tüm lisanslı ürünlerin yurt içi ve yurt dışındaki pazarlama hakları da kulübümüze ait olacak.

Nike firması hazırlayacağı kreasyonla 5 model formayı kulübümüzün kullanımına verecek. Söz konusu anlaşma çerçevesinde katkıları nedeniyle Bayındırlık ve İskan Bakanımız Faruk Özak ve Nike Türkiye Genel Müdürü Zafer Parlar’a teşekkürlerimizi sunar, yeni sponsorumuzun camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

sezonluk uzatiliyor su an
                              seneyede nike
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu duyumu var

İnşallah..
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X