Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Şunun bordo şort bordo çorap olanını yaparsan daha şık olur. Kulüp mavi şort saçmalığına da bir son verse çok güzel olacak. Buna mavi renk demek de yanlış olur. Maça çıkarken bordo şort tercih edilmelidir.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
mavi şort saçmalığı nedir? bence de ağırlıklı beyaz şort olmalıdır. geleneksel bir durum da var.çok kullanılmış beyaz şort. yukarıdaki örneği de beğendim ben ayrıca.İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunun bordo şort bordo çorap olanını yaparsan daha şık olur. Kulüp mavi şort saçmalığına da bir son verse çok güzel olacak. Buna mavi renk demek de yanlış olur. Maça çıkarken bordo şort tercih edilmelidir.
Yorum
-
mavi şort şık durmuyor. bordonun ağırlıkta kullanılması formayı daha öne çıkarıyor. forma kombinasyonlarında şort ve çoraplar bordo tercih edilmelidirİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi şort saçmalığı nedir? bence de ağırlıklı beyaz şort olmalıdır. geleneksel bir durum da var.çok kullanılmış beyaz şort. yukarıdaki örneği de beğendim ben ayrıca.
Yorum
-
forma bordo ağırlıklı ise nasıl olacak? yukarıdaki örnekte forma öne çıkmış gibi geldi bana. sadece mavi şort saçmalıktır kısmı garibime gitti.İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi şort şık durmuyor. bordonun ağırlıkta kullanılması formayı daha öne çıkarıyor. forma kombinasyonlarında şort ve çoraplar bordo tercih edilmelidir
Yorum
-
açık mavi renge bir türlü ısınamadım bu yüzdendir.. bordo renk daha ağır, şık ve ciddi duruyorİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma bordo ağırlıklı ise nasıl olacak? yukarıdaki örnekte forma öne çıkmış gibi geldi bana. sadece mavi şort saçmalıktır kısmı garibime gitti.
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=43669]artvints[/MENTION]; ve [MENTION=2579]Sacit[/MENTION]; bence bu tartışma gayet gereksiz
Yorum
-
Bana göre güzel olan sana güzel gelmeyebilir. Zevkler ve renkler meselesi anlarsın yaİlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaçık mavi renge bir türlü ısınamadım bu yüzdendir.. bordo renk daha ağır, şık ve ciddi duruyor

Boşa burada tartışmayalım değil mi ama
Sonuçta formalar konusunda herzaman top yönetimde, biz burada sadece fikirlerimizi beyan ediyoruz. Yapıp yapmamak onlara kalmış.
Yorum
-
Size göre öyle olabilir, bana göre mavi daha güzel...İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunun bordo şort bordo çorap olanını yaparsan daha şık olur. Kulüp mavi şort saçmalığına da bir son verse çok güzel olacak. Buna mavi renk demek de yanlış olur. Maça çıkarken bordo şort tercih edilmelidir.
Kendi fikrinize zıt fikirleri saçmalık olarak tanımlama hakkınız yok.
Yorum
-
-
-

Çorap ve kramponlar da forma modasının bir parçası. Forma tasarımlarına set olarak sahadaki duruşuna göre bakmak lazım.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum