Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sonuçta bu göğüs reklamı sponsorluğu. Finans ortaklığı, bankacılık işlemlerine yönelik bir sponsorluk, kolay kredi sağlanması vs gibi bir şey değil. Direk formanın kendisini ilgilendiriyor yani.

Lansman yapılacağını varsayarak; uygulamayı eski formaların üstüne yapmak gibi bir amatörlük etmezler herhalde...
    Peki 14 temmuzda olacağı kesin mi lansmanın. Ben öyle bir açıklama aradım bulamadım sitede. Var mıdır açıklama?
    En son BirolKarali tarafından düzenlendi; 11.07.2016, 14:37.

Yorum

• İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki 14 temmuzda olacağı kesin mi lansmanın. Ben öyle bir açıklama aradım bulamadım sitede. Var mıdır açıklama?
      Lansman olacağı dahi meçhul. Çıkarım o...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lansman olacağı dahi meçhul. Çıkarım o...
        Bence bunca işin arasında gelip de lansman yapılmaz. Lansman her zaman yapılır ama transfer ve takım beklemez.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Satış patlaması yapar.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

10 numara.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• kollardaki en alt şeridi ve yakadaki yanlardan gelen bordo şeridi beyaz deneyebilirmisiniz şimdi de süper de sanki beyaz daha iyi olurdu.
                İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Cok ayip, cok ayip...
                  Boyle guzel seylere alistiriyorsunuz insanlara sonra forma begendiremiyoruz...
                  Ellerinize, emeginize saglik...
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Umarim QNB logoşu yazının önüne koyarlar ve Yazının kendisi ,senin yaptığın gibin çerçeveli olur.....

Yorum

• trabzonsporkits yaptiysa formamiz budur kesin

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        trabzonsporkits yaptiysa formamiz budur kesin
                        inşallah.
                        beyazını yapabilirmisin dedim yapmazsa kesin bu formalar ondan yapmıyor

Yorum

5 çubuk daima favorimdir. Bu forma da harika olmuş emeğine sağlık
                          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• duyumlara göre forma bu ancak bordo çizgilerin yanlarında beyazlıklar olacak örnek olarak şunu atayım

Yorum

• o zaman süper bir haber inşallah gerçekleşir. geçen sene forma almadım bu sene 2 forma alacağım inşallah beyaz formada güzel olur.

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              duyumlara göre forma bu ancak bordo çizgilerin yanlarında beyazlıklar olacak örnek olarak şunu atayım

Yorum

• bende yakaları ve kolları beyaz olan bu formadan diyordum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X