Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haberi şimdi buldum YKO sayfası haber yapmış 100 de 99 yalandır bu sayfa balon onuda geç uçan balon

Yorum

• Interin bu seneki cubuklusu son yillarda gordugum en guzel cubuklu

Ust kismi ve kollarinin duz olmasi da ayri daha guzel bir hava katmis

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Forma tasarım ve reklam olarak çok güzel ancak eğer bu forma çıkarsa muhtemelen qnb yazısı sadece mavi şerit üstünde olur iki rengin ortasında kalması biraz özensiz görünüyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Beyler yko sayfasina güvenilmez. Ben nerdeyse 8 9 aydir takip ediyorum o sayfayi çok sallama haberini gördüm. Hatta bi ara mayis sonunda şike olayi noktalanacak falan yazmislardi sonuç ortada. Zaten şuan bile sayfaya girdiğinizde görürsünüz roncaglia Trabzonspor hayirli olsun yazmislar hatta sayfada basa tutturmuslar. Baskan acikladi karisi sebebiyle vazgectik diye.

Yorum

• YKO'nun BMN'de yasağı var mı? Bu adamları yazmayın lütfen ya.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Forma sponsoru belli olmadığından eski malzemeleri kullanıyor olabilirler mi!

Lansman yapıldıktan sonra antreman malzemelerine de sponsorun logosu eklenecek çünkü...

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Forma sponsoru belli olmadığından eski malzemeleri kullanıyor olabilirler mi!

Lansman yapıldıktan sonra antreman malzemelerine de sponsorun logosu eklenecek çünkü...

Forma sponsoru QNB belli

Yorum

• 14 Temmuzda QNB ile lansman var diyorlar. Sanırım forma tanıtılır.

Yorum

• ilginç olan şu önceki senelerde forma tanıtılmadan 10-15 gün önce internete sızıyordu fotoğraflarla ama bu sene öyle olmadı. acaba yönetim başarısı olarak mı görelim yoksa 14 temmuz diyoruz ama ağustosa sarkar mı? 8jk,ğs,şb nin formaları düştü bizimki sır gibi saklanıyor. hersene en geç bizim formalar tanıtılıyor galiba..
                    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ilginç olan şu önceki senelerde forma tanıtılmadan 10-15 gün önce internete sızıyordu fotoğraflarla ama bu sene öyle olmadı. acaba yönetim başarısı olarak mı görelim yoksa 14 temmuz diyoruz ama ağustosa sarkar mı? 8jk,ğs,şb nin formaları düştü bizimki sır gibi saklanıyor. hersene en geç bizim formalar tanıtılıyor galiba..
                      Şuan sadece bjk nin ki resmi olarak tanıtıldı. şb ile ilgili görsel yok. gs ile ilgili duyumlara dayalı görseller var. Bizimkilerle ilgili ben duyumlarımı çizip paylaştım zaten.

Yorum

• Sponsor lansmanında en az bir formamızı gösterirler herhalde.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sponsor lansmanında en az bir formamızı gösterirler herhalde.
                          Sonuçta bu göğüs reklamı sponsorluğu. Finans ortaklığı, bankacılık işlemlerine yönelik bir sponsorluk, kolay kredi sağlanması vs gibi bir şey değil. Direk formanın kendisini ilgilendiriyor yani.

Lansman yapılacağını varsayarak; uygulamayı eski formaların üstüne yapmak gibi bir amatörlük etmezler herhalde...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Şb ninde formalari sizdi son senelerde giydikleri en basit formalar

Yorum

• 14 temmuzda qnb lansmanında froamalr tanıtılması lazım çünkü forma göğüs sponsoru yani eski rezil formalara yapılmaz diye düşünüyorum

Yorum

• Bence formasiz bir gorsel hazirlayip orda tanitirlar logoysa logo sadece isimse isim nasil olacagi forma beklemiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X