haberi şimdi buldum YKO sayfası haber yapmış 100 de 99 yalandır bu sayfa balon onuda geç uçan balon
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Beyler yko sayfasina güvenilmez. Ben nerdeyse 8 9 aydir takip ediyorum o sayfayi çok sallama haberini gördüm. Hatta bi ara mayis sonunda şike olayi noktalanacak falan yazmislardi sonuç ortada. Zaten şuan bile sayfaya girdiğinizde görürsünüz roncaglia Trabzonspor hayirli olsun yazmislar hatta sayfada basa tutturmuslar. Baskan acikladi karisi sebebiyle vazgectik diye.
Yorum
-
YKO'nun BMN'de yasağı var mı? Bu adamları yazmayın lütfen ya.
Yorum
-
İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma sponsoru belli olmadığından eski malzemeleri kullanıyor olabilirler mi!
Lansman yapıldıktan sonra antreman malzemelerine de sponsorun logosu eklenecek çünkü...
Forma sponsoru QNB belli
Yorum
-
ilginç olan şu önceki senelerde forma tanıtılmadan 10-15 gün önce internete sızıyordu fotoğraflarla ama bu sene öyle olmadı. acaba yönetim başarısı olarak mı görelim yoksa 14 temmuz diyoruz ama ağustosa sarkar mı? 8jk,ğs,şb nin formaları düştü bizimki sır gibi saklanıyor.hersene en geç bizim formalar tanıtılıyor galiba..
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilginç olan şu önceki senelerde forma tanıtılmadan 10-15 gün önce internete sızıyordu fotoğraflarla ama bu sene öyle olmadı. acaba yönetim başarısı olarak mı görelim yoksa 14 temmuz diyoruz ama ağustosa sarkar mı? 8jk,ğs,şb nin formaları düştü bizimki sır gibi saklanıyor.hersene en geç bizim formalar tanıtılıyor galiba..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor lansmanında en az bir formamızı gösterirler herhalde.
Lansman yapılacağını varsayarak; uygulamayı eski formaların üstüne yapmak gibi bir amatörlük etmezler herhalde...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum