İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
En son BirolKarali tarafından düzenlendi; 11.07.2016, 14:37.
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki 14 temmuzda olacağı kesin mi lansmanın. Ben öyle bir açıklama aradım bulamadım sitede. Var mıdır açıklama?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLansman olacağı dahi meçhul. Çıkarım o...
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
kollardaki en alt şeridi ve yakadaki yanlardan gelen bordo şeridi beyaz deneyebilirmisiniz şimdi de süper de sanki beyaz daha iyi olurdu.
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Boyle guzel seylere alistiriyorsunuz insanlara sonra forma begendiremiyoruz...
Ellerinize, emeginize saglik...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonsporkits yaptiysa formamiz budur kesin
beyazını yapabilirmisin dedim yapmazsa kesin bu formalar ondan yapmıyorYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"
Yorum
-
o zaman süper bir haber inşallah gerçekleşir. geçen sene forma almadım bu sene 2 forma alacağım inşallah beyaz formada güzel olur.
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleduyumlara göre forma bu ancak bordo çizgilerin yanlarında beyazlıklar olacak örnek olarak şunu atayım
YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum