Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak eMR3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    QNB iyi güzel hoşda, Nevzat Aydın Twitter hesabından QNB haberini yapan TS_Lovers'ı yalanlamıştı.. ��
    Tsloverls artık atmaktan başka bişey yapmıyor. Nevzat aydın'da proje amaçlı ve gizli yürütüldüğü için belki de strateji gereği yalanlamış olabilir diye düşünüyorum.
    Ben Emirates olduğunu sağlam kaynaktan duymuştum. Hatta turkcellde sponsorluk istemişti daha da fazla para da vermişti ama marka ve isim değerinden dolayı Emirates olduğunu okumuştum

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet arkadaşlar sponsorlar formalarla birlikte açığa çıkacağı için bende duyumlarimi önceden paylaşma gereği duydum. Dediğim gibi bunlar sadece duyum. Doğru çıkabilir de çıkmayabilir de. Sponsor öylesine koydum.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Bordo forma harika...

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bordo forma harika...

mükemmel ücüde harika insAllah bunlardir formalarimiz
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Forma kolları yukarıdaki duyumdaki gibi olursa 2 koldan birtanesi olacak

2. KOL

Ekli dosyalar

Yorum

• puma
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              puma
              Puma için büyük bir itibar kaybı oldu bu maç.
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Puma için büyük bir itibar kaybı oldu bu maç.
                benim icin hep ayakkabi markasiydi zaten

spor ayakkabisinda fila ve pumayi tek gecerim

Ünal Karaman

Yorum

• Puma formalarının ne kadar dandik olduğu bu geceki İsviçre maçında kanıtlandı öyle slim fit forma yapmakla olmuyor
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Sponsorluk konusunda en büyük ihtimal Turkcell. Öyle büyük bir pazarlık hikayesi aramayın altında.

Gözardı edilemeyecek ricalar...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sponsorluk konusunda en büyük ihtimal Turkcell. Öyle büyük bir pazarlık hikayesi aramayın altında.

Gözardı edilemeyecek ricalar...
                      baskan son konusmasinda gögüs sponsorunun yabanci oldugunu dedi...

Ünal Karaman

Yorum

• Formaları kendileri yaptılar galiba

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formaları kendileri yaptılar galiba

Düz forma alıp üstüne kendi baskılarını yapmışlar muhtemelen.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            baskan son konusmasinda gögüs sponsorunun yabanci oldugunu dedi...
                            Ben göğüs ve stat kombosu bekliyorum. İzleyelim görelim.
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• inşallah duyumların sağlamdır kardeş çubuklumuz ofsporun gibi olmasında beyaz olursa çapraz bordomavi çizgili beyazdan sonraki en güzel beyaz formamız olur

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X