7.5 milyon euro değil dolar diyenler var,
her ne olursa olsun ben başkanın çok büyük icraat patlattığını düşünüyorum,
minnettarım,teşekkür ederim kendisine,
yıllardır süren başarısızlıklar,
iho nun bitirdiği itibarımız derken,
böyle bir takıma sponsor bulabilmek her babayiğidin harcı değildi,
yavaş yavaş her şey güzele doğru gidecek Allahın izni ile,
tekrar teşekkürler başkanım.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Sanırım bir tek ben formalarda QNB logosunun yer almayacağı düşüncesindeyim. Türkiye pazarında QNB diye banka yok. adamlar finansbank ve enpara nın %99 'unun sahibi. Yani siz formalarda finansbank ve enpara.comu görmeye hazır olun.
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
müthiş ya. yani şunu düşünüp uygulamak çok mu zor. her sene asker içliği gibi formalarla sahaya çıkarıyorlar takımı. dümdüz bordo forma, dümdüz mavi forma. gecelik gibi.
bir de sürekli üçüncü renk arayışı. yok gri mi olsun hamsinin rengi... yok turuncu mu olsun mavinin kontrastı... ya ne gerek var. daha koyu bir bordo ya da daha koyu bir mavi veya lacivertle çöz git işi.
inşallah çıkacak formalar bu çizimleri aratmaz. bu sene en az iki forma ile maddi katkı yapmak istiyorum kulübe. ama haybiye para vermek de istemiyorum. para vereceğim şey buna değsin. yoksa sırf kulüp kasasına para girsin diye forma almaya gerek yok. direkt verirsin parayı kulube daha iyi. en azından nike a gidecek para direkt kulübe gider. içlik gibi forma çıkarmak tren istasyonlarında mendil satan dilencilerin yaptığı iş gibi. mendil bahane para şahane...
zamanında aria telefon hatları ilk çıktığı zaman takımının formasını veriyorlardı bedava. o kadar berbat formalarımız vardı ki (yanılmıyorsam puma) bedava verilen formayı almadım gittim galatasarayın lotto formasını alıp arkadaşıma hediye ettim... inşallah bu seneki forma hikayesi de bu şekilde bitmez.
formamızda büyük ihtimal FİNANSBANK'ın ismi olacaktır...
Çünkü QNB Group Finansbank'ı satın aldı... Türkiye'de QNB isimli bankaları olmadığına göre Finansbank'ın adını duyurmak isteyeceklerdir diye düşünüyorum.
Yorum