Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üç çizgisi olmayan Nike değil Adidas ürünü Victory serisini hatırlayan?

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kaizer Chiefs

Zenit 2016-2017

Yorum

• Beyaz var beyaz var.

Yorum

• İşte bunlar hep bütçe

Kolları bordo yap mis gibi forma

Yorum

• Çubuklu iki hafta sonra çıkacak deniliyordu, halen ortada bir şey yok.

Yorum

• Geçen yıl hariç 12 yıldır forma alırım, formaların bu kadar geç kaldığını hatırlamıyorum. Lig başlayacak nerdeyse.
              Büyük kupa tarihte ilk defa Karadeniz'e gelecek. Bravo Trabzonspor, bravo Trabzon'un mert çocuklarına. (1976)

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çubuklu iki hafta sonra çıkacak deniliyordu, halen ortada bir şey yok.
                önümüzdeki haftaya çıkacakmış.... merak edecek kadar iyi bir şey olsa bari çubuklu

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  önümüzdeki haftaya çıkacakmış.... merak edecek kadar iyi bir şey olsa bari çubuklu
                  su an formalarimiz face de her ankette 1.

begenmeyen sadece bizim mizmizci tayfa

özellikle beyaz formamiz cok övülüyor

nevzat aydin hayatinin secimini yapmisa benziyor
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• allah askina formanin neyini begeniyorlarki?
                      bordo formanin detaylari beyaz degil mavi olsaydi süper olurdu.
                      beyaz formanin ambelmi siyah millet neyini begeniyor?

mecbur cubukluyu alcam bu sene
                      2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Geçen yılki beyaz formaya yaptıkları bordo-mavi şerit baskısıyla aynı formayı ısıtıp önümüze koyuyorlar, bordo forma da keza beyaz çizgilerle aynı yere geliyor. O çizgilerin beyaz olması da ayrı bir rezillik konusu. Ama çubukludan umutluyum.
                        Büyük kupa tarihte ilk defa Karadeniz'e gelecek. Bravo Trabzonspor, bravo Trabzon'un mert çocuklarına. (1976)

Yorum

• İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          allah askina formanin neyini begeniyorlarki?
                          bordo formanin detaylari beyaz degil mavi olsaydi süper olurdu.
                          beyaz formanin ambelmi siyah millet neyini begeniyor?

mecbur cubukluyu alcam bu sene
                          millet hatali 1-2 detaya bakmiyor, toplam görünüse bakiyor

biz formanin nike logosunun rengi yalnis oldugundan bütün formaya cöp muamelesi yapiyoruz

En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.07.2016, 18:49.

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            millet hatali 1-2 detaya bakmiyor, toplam görünüse bakiyor

biz formanin nike logosunun rengi yalnis oldugundan bütün formaya cöp muamelesi yapiyoruz

Belki kızacaksınız bana ama ince detaylarına bakıp estetik algıyla birleştirince en iyiden kötüye sıralamam şu şekilde oluyor:

FB
                            BJK
                            TS
                            GS
                            En son ucurum tarafından düzenlendi; 28.07.2016, 19:12.

Yorum

• Beyaz formayı yakası kolu ve nike logosu rengiyle hiç ettiler. Daha uygun bi beyaz modeş seçilip bu baskı yapılsaydı çok daha iyi olurdu

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Belki kızacaksınız bana ama ince detaylarına bakıp estetik algıyla birleştirince en iyiden kötüye sıralamam şu şekilde oluyor:

FB
                                BJK
                                TS
                                GS
                                niye kizayimki

ben bu forumda gögüs reklaminin sözde formayi bozdugu yillari yasadim

size komsunun tavugu herzaman kazdi

özellikle en cirkini olan formayi 1.siraya koyman ayri bir vahamet tasiyor, atlet yerine giyinilmez o

Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X