Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala Emirates deniliyor gülüyorum..
    Neden?
    KAP'ta sadece stat isim sponsorluk haberi yalanlandi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neden?
      KAP'ta sadece stat isim sponsorluk haberi yalanlandi.
      Türkiye'de tek bir faaliyet noktası bulunan bir şirketin Avrupa'da olmayan bir kulüp aracılığıyla reklam yapacağına inanmıyorum da bu yüzden.. Trabzon ile ne alakası var Emirates'in ya da Trabzonspor'un Emirates'e ne faydası olacak ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Türkiye'de tek bir faaliyet noktası bulunan bir şirketin Avrupa'da olmayan bir kulüp aracılığıyla reklam yapacağına inanmıyorum da bu yüzden.. Trabzon ile ne alakası var Emirates'in ya da Trabzonspor'un Emirates'e ne faydası olacak ?
        Belki ikinci faaliyet noktalari Trabzon olacak?
        Emirates Hamburg'u 2006 senesinde faaliyet yaptigi Havalimanlar arasina aldigini ve ayni sene Hamburger SV takimina sponsor oldugunu biliyormuydun??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• 2017 forma katalaoğu link atabilicek kimse varmı

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2017 forma katalaoğu link atabilicek kimse varmı

Yorum

• dün bilge veremem diyen arkadaş bugün o öyle olacak bu böyle olacak diyor kaynak ver önce kardeşim
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
              Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
              Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• The_strom_boy simdi Ali Fuat abiyi isaret ediyor. Bu basligi en basindan takip ediyorum.
                Ali Fuat Abi burda cok büyük emekler verdi.
                Kimsenin kalbini kirmaya gerek yok

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The_strom_boy simdi Ali Fuat abiyi isaret ediyor. Bu basligi en basindan takip ediyorum.
                  afs abi bu basligin ruhudur
                  onsuz olmaz
                  hatasiz kulda yoktur
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Afs'nin o dönemde yaptığı şey az bi mevzu değildi, aylarca burada mavi forma için "hiç kullanmadığımız renk" imasında bulundu. Başkasına saçma sapan bi hassasiyet gelebilir ama başlığı okuyanlar bilir ki burada insanlar en ufak detay hakkında bile günlerce haftalarca kafa patlatıyor. Başlığa yaptığı katkı, üstü kapalı da olsa verdiği bilgiler yadsınamaz ama bu mevzuda kesinlikle insanlara bir özür borçlu. Eğer dilenmişse sorun yok, ama dilenmemişse bu ve buna benzer mevzuların ısıtılıp ısıtılıp gündeme gelmesi son derece normal. Kaldı ki özür dilenmemiş olması zaten o saatten sonra yazdığı hiç bir şeyin ciddiye alınmaması için son derece yeterli bi sebep.

Aynı şeyi başkası yapsa troll damgası yer. Transfer başlığında en ufak yanlış imada bulunanlara sayfalarca neler yazılıyor. Dediğim gibi başkaları için saçma hassasiyetler olarak adlandırılabilir ama forum ortamında transfer,forma,stadyum vb. konularda böyle bile bile insanları yanıltmak hoş değil.

Yorum

• katalogdan çok iyi 4 forma çıkar bence.beyaz kol bordo çok güzel durur.çubuklularıda güzel.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        The_strom_boy simdi Ali Fuat abiyi isaret ediyor. Bu basligi en basindan takip ediyorum.
                        Bizde emek verdik halada emek veriyoruz birşeyler olsun diye ama malesef tınlayan yok. AFS abiye bi kez saygısızlık yaptım onda da buradan ve özelden özür diledim.

Bu arada forma sponsorumuz Fly Emirates, Stad sponsorumuzun da Samsung olacağını düşünüyorum.
                        En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 02.04.2016, 01:35.

Yorum

• Burdaki mesajlari basdan beri takip edenlerdenim......sana sadece sunu demek istiyorum. Burasi bir sosyal paylasim platformu. Biri birsey biliyorsa burda aciklasin, aksi halde biliyorum ama söylemem demesin. Yukarda bir renkdas dogru söylemis.Bu tür kisilere transfer basliginda troll damgasini vururlar.......Lafimda sana deyil,genel konusuyorum. Ben şahsen tesekkür ederim basdan acikladin icin.Bosuna yeni sezon formalarina başdan ümitlenmiyorum bu saatden sonra.

Peki Fly Emirates düşünüyormusun, yada bilginmi var?

Yorum

• Arkadaslar insanlarin açıklarını aramayı, daha önce söyledikleri sözlerle yargılamayı bir kenara bırakalım. Kim uğraşıp bir şeyler öğrenip burada bizi bilgilendiriyorsa veya bazi konularda endişeleri olup bilgilendirmek istemiyorsa saygi duyalim, teşekkür edelim. İnsanlari zorlamayalim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bizde emek verdik halada emek veriyoruz birşeyler olsun diye ama malesef tınlayan yok. AFS abiye bi kez saygısızlık yaptım onda da buradan ve özelden özür diledim.

Bu arada forma sponsorumuz Fly Emirates, Stad sponsorumuzun da Samsung olacağını düşünüyorum.
                              Kim demiş tınlayan yok diye,
                              tüm emekler takip ediliyor,takdir ediliyor,
                              senin ismin gavurca olduğu için söylemeye zorlanıyoruz ondan fazla dillendiremiyoruz
                              yoksa gerçekten hiç bir emek karşılıksız kalmıyor,ifade edilemese de gıyabınızda seviliyor sayılıyorsunuz,
                              güzel insan a f s de bunlardan birisi,
                              sözüm genele,bir büyüğünüz olarak söylüyorum aman yanlış anlamayın,
                              inanın gönül kırmaya,insanları incitmeye değmez, 3 günlük dünya,kırmadan dökmeden incitmeden gül gibi geçinip gidelim,ben konu ney inanın bilmiyorum ama afs nin can olduğunu biliyorum onun için kaşıyıp durmanın gereği yok diyorum,herkes öyle yapsın,hangimiz her şeyi tam yapıyoruz ki.

storm renktaş tekrar söyleyim yazdıklarımın senle alakası yok öyle denek geldi,
                              başlığın en güzel renklerinden birisisin,dahaları da var,
                              bizler yorum yapıyoruz sizler renk katıyorsunuz,
                              cümleten varlığınızı dilerim,
                              kendinize iyi bakın,
                              fazla takmayın kafanıza ufak tefek şeyleri,gönül kırmamaya bakın.

(bu ara da Emirates işini ben de Sefa gibi düşünüyorum)
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Emirates işi mitomani gibi ama "bir umuttur insanı yaşatan..."
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X