Nike'ın yeni tasarım anlayışı çok iyi yalnız bize aynı muameleyi yapacağını sanmıyorum. Mesela elit takımlara yaptığı formayla türkiye'nin forması aynı kesim hatlarına sahip bu sene. Ama türkiye'nin forması daha kalitesiz ve ucuz. Ona da razıyız ama bize yapacağı forma geçen yılın elit formaları en fazla. Rize'nin formaları gibi.
Bugün forum ts cluba sordum yeni formalar ne zaman gelecek diye ağustosun ilk 2 haftası içinde gelecek dedi.bundan çok önceleri meydan ts cluba sorduğumda temmuz ortası demişlerdi. Bide 5 ağustos okudum internette biyerde burası da olabilir. Henüz net bir tarih yok anlaşılan. Böyle belirsizlikler yakışmıyor vizyon başkana olsun o kadar gözden kaçar diyelim şimdilik ne diyelim..
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Bugün forum ts cluba sordum yeni formalar ne zaman gelecek diye ağustosun ilk 2 haftası içinde gelecek dedi.bundan çok önceleri meydan ts cluba sorduğumda temmuz ortası demişlerdi. Bide 5 ağustos okudum internette biyerde burası da olabilir. Henüz net bir tarih yok anlaşılan. Böyle belirsizlikler yakışmıyor vizyon başkana olsun o kadar gözden kaçar diyelim şimdilik ne diyelim..
Aslinda yeni formalarin ne zaman geleceginden cok ne zaman guzel bir gorselle tanitilacak o onemli forma ne zaman gelirse gelsin sen onceden yap guzel bir calisma sun taraftra gaza gelsin bir cok takim aylar oncesinen boyle yapti he yok gecen seneki gibi carsaf gibi dandik resimlerle satisa cikmadan bi gun once birilerinin elinde gorelim diyorlarsa o da ayri konu
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslinda yeni formalarin ne zaman geleceginden cok ne zaman guzel bir gorselle tanitilacak o onemli forma ne zaman gelirse gelsin sen onceden yap guzel bir calisma sun taraftra gaza gelsin bir cok takim aylar oncesinen boyle yapti he yok gecen seneki gibi carsaf gibi dandik resimlerle satisa cikmadan bi gun once birilerinin elinde gorelim diyorlarsa o da ayri konu
yeni yönetim biraz sosyal medyaya önem veriyor.Görseller olsun videolar falan.Bence forma konusundada yani görsel üzerinden tanıtım konusunda bişiler yaparlar.
yeni yönetim biraz sosyal medyaya önem veriyor.Görseller olsun videolar falan.Bence forma konusundada yani görsel üzerinden tanıtım konusunda bişiler yaparlar.
Ben de oyle umuyorum insallah
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Şirketmiz ile QNB ( Qatar National Bank S.A.Q. ) arasında, forma göğüs ana sponsorluğu yapılması konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Saygılarımızla,
hayırlısı olsun. fiyat olarak zamanında türk telekomdan daha fazla alıyorduk yanılmıyorsam. ancak 2 yıldır boş olan formaya özellikle bu kötü zamanlarda konuşulan paralara bile sponsor bulmak hiç yoktan iyidir.
Yorum