forma bilgisi alınca atarım renkdaş buarada dediğin sayfa ykotrabzon sayfası
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak SezercanTuncer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforma bilgisi alınca atarım renkdaş buarada dediğin sayfa ykotrabzon sayfası
Reklam olmasın diye söylemedim
Yorum
-
İlk olarak Ömer Akdağ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardes internetten alabilirsin diyorsun bunu biz de biliyoruz ama. 30 lira kargo ucreti, Avrupa Birligi vergisi (urun AB disindan geldigi icin) ve gumruk parasi ekleniyor yani sonucta bir forma aliyorsun iki formadan fazla para veriyorsun. Yazik gunah. O paranin tumunu kulube versek iki ya da uc forma alsak daha iyi olmaz mi? @TAMTÜRK61
Almanyada TSCLUB var......fiyatlarda gayet uygun.
Yorum
-
Çubuklu olarak o Formayı yapsınlar yeter ki.
Akhisar giymiş falan umrumda olmaz.Hatta anlaşılsın Nike ile her sene o formayı yapsınlar.
Önüne bir de güzel forma reklamı aldık mı mükemmel bir görüntü çıkacaktır diye düşünüyorum.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
-
-
Fatih bu forma geçişli. Dikkatli bak.İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen o formalardan alamamıştım bu daha güzel geçişsiz aynı tonda.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
O forma geçişli ben yenisi için dedim aynı formanın düzü diye .İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih bu forma geçişli. Dikkatli bak.
Yorum
-
Konunun başını kaçırmışımİlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO forma geçişli ben yenisi için dedim aynı formanın düzü diye .
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
ya ben bisey anlamiyorum, neden bizimkiler yeni fomalarimisi Güzel tanitmiyor ?İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
alsinlar bir iki futbolcu (Cavanda, Yusuf, Ekiciyi) ceksinler professionel rsimler, öyle tanitsinlar formalarmisi.
Keske Medjani kalsyadi, adam tam modeldi
Yorum
-
Arkadasim ortada gizem falan yok ki. Nevzat Aydin'in sectigi formalari giyicez iste.İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyaspor resmi facebook sayfasından bunları paylaştı taraftarların görüşlerini alıyorlar. Valla helal olsun adamlara. Bizim formalarda hala gizemli...
1 aya kalmaz zaten aciklanir.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
O resim doğruysa anlaşılan o ki bu sezon nike farklı bir tasarıma gitmeye lüzum görmemiş. İnce çubukluyu dikip gönderecekler işte. Şortlar ve konçlar da 6 yıldır giydiklerimizin aynısı olacaktır. Bu sezon da nike fecaatine katlanılacak mecburen. Bordo ve turkuaz şort-konç kombinasyon aynen devam. Kulüpte bir yenilik veya değişim arayışı yok. Ne de olsa taraftar her sezon aynı çizgileri görmeye alışmış. Forma konusunda yeni yönetimden umutluyduk ama büyük bir ihtimalle parasızlık sebebiyle bu sezon yeni marka ve nike ile yeni tasarım işine girilmedi. geçen sezonlardan kalan artıkları kulübe iteleyecekler gibime geliyor. Aksi halde geçen sezon parasını alamayan nike ne diye bu sezon da kulübe forma yapsın sorusu geliyor akla. Ya da başka dolaplar dönüyor.En son Tatar Kemal tarafından düzenlendi; 31.05.2016, 16:15.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum