yeni duyumcu falan değilim Trabzondan kardeşim bildiriyor
ts club müdür yardımcısı yeğeni veriyor haberi
usta adidasçılarla toplantı yapmış çok titiz davranmışmış bir liranın bile hesabını yapmışmış ve anlaşmışmış
Aston Villa ve West Ham her sezon aynı formayı ya da benzerini yapıyor. Formanın gövde kısmı Bordo, kollar Mavi.
Bizim de her yıl böyle bir formamız olmalı, standart yakalamalıyız.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yönetim formalarla ilgileniyoruz diye duyuru yapacağını zannetmiyorum
ve yönetimin hareket etmediğini nereden biliyorsun
Sizin bu yorumdan ne anladığınıza bağlu, yönetim ve sayın Usta ile ilgili görüşlerim belli benim, faydalı olacaklarına hiç şüphem yok. Ancak İHO yönetimi kulübü öylesine değersizleştirmiş ki adamlar hiçbir konuda adım atamıyorlar, sponsor meselesi de bunun bir göstergesi. Üretici firmaların sponsorluk için çoktan sıraya girmeleri ve bizim sponsorluk işinin de çoktan belli olması gerekirdi. 7 ay sonra lig başlayacak, bizim ise halen sponsor belli değil. Yeni sezonda formalardan bir şey beklememek lazım, bu seneki formalardan bile kötü modeller karşımıza çıkabilir.
Aston Villa ve West Ham her sezon aynı formayı ya da benzerini yapıyor. Formanın gövde kısmı Bordo, kollar Mavi.
Bizim de her yıl böyle bir formamız olmalı, standart yakalamalıyız.
Kesinlikle çok haklısın renktaş,
ben de hep böyle bir uygulamamızın olmasını istemişimdir,
belli bir forma da karar kılıp her sene aynı formayı giymemiz lazım,
o tasarımı,o renkleri gören ahan da TS demesi lazım
bence çok önemli.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum