Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Barça

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

beyaz ile bordo mavi uyumu
      fotoğraftaki öğretmen köylüm olur çok efendi çocuktur

Yorum

• [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION] keşke aynı çubuklu bize de yapılsa düşük kalitelisine bile razıyım!!

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @trabzonsporkits keşke aynı çubuklu bize de yapılsa düşük kalitelisine bile razıyım!!
          Barça

Yorum

• Aslında formaları Ts Club kendısı uretsın.
            Çıkartsınlar bı katolog.Taraftarın en çok begendıgı formayı yapsınlar.Formadan daha çok kar etmıs oluruz.

Yorum

• yeni duyumcu falan değilim Trabzondan kardeşim bildiriyor
              ts club müdür yardımcısı yeğeni veriyor haberi
              usta adidasçılarla toplantı yapmış çok titiz davranmışmış bir liranın bile hesabını yapmışmış ve anlaşmışmış
              https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
              Eze eze 2021-2022.
              #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Bizim formalarda cocacola reklamı neden hep beyaz.mavi formaya bordo renkte,bordo formaya mavi renkte yapsak olmuyor mu?
                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yönetimin hiçbir konuda hareket edememesi gerçekten can sıkıcı olmaya başladı.
                  Çok kızıyorum bu tarz yorumlara. Tek kelime karşılığı ' Ayıp '.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yönetimin hiçbir konuda hareket edememesi gerçekten can sıkıcı olmaya başladı.

Yönetim formalarla ilgileniyoruz diye duyuru yapacağını zannetmiyorum
                    ve yönetimin hareket etmediğini nereden biliyorsun

Yorum

• Aston Villa ve West Ham her sezon aynı formayı ya da benzerini yapıyor. Formanın gövde kısmı Bordo, kollar Mavi.
                      Bizim de her yıl böyle bir formamız olmalı, standart yakalamalıyız.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Mehmet Can Bayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok kızıyorum bu tarz yorumlara. Tek kelime karşılığı ' Ayıp '.
                        İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sizin bu yorumdan ne anladığınıza bağlu, yönetim ve sayın Usta ile ilgili görüşlerim belli benim, faydalı olacaklarına hiç şüphem yok. Ancak İHO yönetimi kulübü öylesine değersizleştirmiş ki adamlar hiçbir konuda adım atamıyorlar, sponsor meselesi de bunun bir göstergesi. Üretici firmaların sponsorluk için çoktan sıraya girmeleri ve bizim sponsorluk işinin de çoktan belli olması gerekirdi. 7 ay sonra lig başlayacak, bizim ise halen sponsor belli değil. Yeni sezonda formalardan bir şey beklememek lazım, bu seneki formalardan bile kötü modeller karşımıza çıkabilir.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aston Villa ve West Ham her sezon aynı formayı ya da benzerini yapıyor. Formanın gövde kısmı Bordo, kollar Mavi.
                          Bizim de her yıl böyle bir formamız olmalı, standart yakalamalıyız.
                          Kesinlikle çok haklısın renktaş,
                          ben de hep böyle bir uygulamamızın olmasını istemişimdir,
                          belli bir forma da karar kılıp her sene aynı formayı giymemiz lazım,
                          o tasarımı,o renkleri gören ahan da TS demesi lazım
                          bence çok önemli.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Aston Villa Under Armour ile forma sponsorluğu konusunda anlaştı.

Bakalım yeni yönetim Adidas ile anlaşma olursa şu siyah forma saçmalığından vazgeçer mi?
                              Ekli dosyalar
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Artık twitter miz var ordan mutlaka bildirilir birşeyler olsa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X