Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• real madridin gelecek sezonki forması bizim bu seneki beyaz formayı andırıyor

In a quest to celebrate the club's rich history and strong roots, the Real Madrid 16-17 home kit boasts a very traditional design in white and blue, one of the most iconic alternative colors of Los Merengues.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        real madridin gelecek sezonki forması bizim bu seneki beyaz formayı andırıyor

http://www.footyheadlines.com/2015/1...-home-kit.html
        Şayet buysa olmamış gibi.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nerede paylaşıyoruz? Foruma yeni üye oldum.
          Forum üyelerinin Trabzonsporumuza ilişkin olarak video & grafik çalışmalarını paylaştığı ve takip ettiği forum bölümüdür...
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• gs.jpgGs fiyatları niye bu kadar düşürdü ?

Yorum

• BEYAZ İLE BORDO MAVİ UYUMU

Yorum

• 8 ay kaldı yeni sezona, bizim sponsor işiyse halen belli değil.

Yorum

• formaların çıkmasına 5 ay var ama kim çıkaracak belli değil adım da atılmıyor gibi gözüküyor

buaerada barçanın seneyeki 3 forması da başarılı

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    formaların çıkmasına 5 ay var ama kim çıkaracak belli değil adım da atılmıyor gibi gözüküyor

buaerada barçanın seneyeki 3 forması da başarılı

adamlar prof. bizim de sezona 2-3 ay kala belli olacağı zamanlar gelse keşke bizde kıyısından köşesinden tatsak şu kurumsallığı

Yorum

• Mng sezon sonuna kadar kol sponsorumuz

Yorum

• NIKE BUNU YAP GÖNLÜMÜZÜ AL

Yorum

• Artık belli olmalı sponsor.

Yorum

• Katılıyorum.
                            Şu forma bizim klasik formamız olmalı. Her sezon ufak tefek değişikliklerle yenilenmeli.

İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            NIKE BUNU YAP GÖNLÜMÜZÜ AL

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                            FIRTINAİHTİLALEFSANE
                            we the north

Yorum

• Yönetimin hiçbir konuda hareket edememesi gerçekten can sıkıcı olmaya başladı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetimin hiçbir konuda hareket edememesi gerçekten can sıkıcı olmaya başladı.
                                Hangi konuda hareket edemedi ki?
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X