Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
4 büyük takımdan formaları hala belli olmayan tek takımız. Görende diyecek nedir ya. Altı üstü forma kardeşim bu kadar gizli bir şeymiş gibi davranmanın amacı ne.
Madem 4 forma var böyle tek bir forma görseli üzerinden forma dörde bölünse her parçada bir formadan kesit koyularak sosyal medya hesaplarından paylaşılsa çok güzel olur. Hem daha heyecan katarsın işe hem de insanların merakını giderirsin birazda olsa.
Valla herhangi bir şey görmedim ya da duymadım..Öncelikle bunu söyleyeyim ama burnuma kötü kokular geliyor nedense..Yönetime güvenmiyorum sadece bu yani..Bak antreman kiti ve kamp malzemeleri meselesi bence forma kadar önemli daha bunu geriden takip ettiren yönetimlerden ne bekliyoruz..Yok satış yok avrupada başarı falan geyiği yapmasın kimse bugün macaristanın ferencvaros takımı bile elit kategorideki takımlarla aynı malzemeleri kullanirken biz üzerine logo dikilen şeyler giyiyoruz ki o adamlar bizim onda birimiz forma satamiyordur eminim..Bu tamamen vizyonsuzluk
Kardeşim ben sana duyumun var mı, varsa onu söyle demedim. Muhabbet olsun diye tahminlerini almak istedim 3 mesajdır sanki bir şey ima ediyormuşum gibi davranıyorsun
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Lansman yapılmadan sızıntı yapılması paylaşılması kadar yanlış bir şey yok.
Çok sabırsızız, çok...
Abi niye sabredelim? Hadi sızıntı beklemeyelim ama bu tanıtım meselesinin b.kunu çıkaran tek kulübüz. Ben bu zamana kadar sızıntı olayına karşı çıktım, lakin artık karşı çıkmıyorum taraftar sabretmek zorunda değil, ürün almak istiyoruz ama adamlar ürünü bizden kaçırıyor.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Abi niye sabredelim? Hadi sızıntı beklemeyelim ama bu tanıtım meselesinin b.kunu çıkaran tek kulübüz. Ben bu zamana kadar sızıntı olayına karşı çıktım, lakin artık karşı çıkmıyorum taraftar sabretmek zorunda değil, ürün almak istiyoruz ama adamlar ürünü bizden kaçırıyor.
Forma lansmanı yapmak, bunu planlamak uygulamak işin sonuç kısmı.
Öncesinde böyle bir vizyona sahip yönetim olmalı değil mi? Ortada bu anlamda yönetim var mı sizce? Veya bütün o beklentilerimizi karşılayacak bir planlama veya bütçe? TS Club fedakarlık ve dar imkanlarla sürüp gidiyor işte.
Forma modelleri ile ilgili tahminlerim kulağıma gelen bilgiler var ama ne söylesem yanlış anlaşılıyor diye tahmin veya yorumlarımı bile yazmıyorum. Tasarım okumaları yapmaya çalışıyorum ama ben söyledim diye yanlış anlaşılıyor söylediklerim.
Bütün bu forma modellerini beklerken önceki senelerde bu tatlı bekleyişi Trabzonsporumuz için pozitif kullanmaya çalıştım.
Formaların sızdırılmasını doğru bulmuyorum. Bulmuyorum zira; o çekilen fotoğraflar algılarımızı etkiliyor. Formalar duyurulduğunda bile ne kadar çok tepki çekiyor görüyorsunuz. Sonra o ilk tepkiler, formaları futbolcuların üstünde görünce ve sonrasında canlı olarak görünce bir anda hayranlığa dönüşüyor. Önce eleştirenler beğenilerini paylaşıyor bu sefer.
Bu süreçler sadece bizde değil tüm dünyada aynı şekilde. Taraftarın merak etmesi bir an önce çıkmasını istemesi normal.
Ama kendi gerçeklerimizi göz önüne almadan yapacağımız değerlendirmeler ve beklentiler, gerçekleri ıskalamamıza neden olabilir.
Geçtiğimiz sezon forma siparişleri, beklentinin üstünde olağanüstü talep, yok satan formalar, ek siparişler. Adamlara paralarını zamanında ödemediğimiz gibi s*ktr çekmeler, mafya vari çıkışlar. Sponsor arayışları gelen miktarları beğenmemek ve Nike ile devam kararı, üretim... hepsi süreç ve zaman.
Şu anda Trabzon'da formalarla ilgili hummalı bir çalışma olduğuna eminim. Kulüp de tek gelir kaynağı olan forma satışına bir an önce başlayıp para kazanmak ister. Ama istemekle yapmak farklı şeyler.
Formaların ne zaman satışa çıkacağını bilmiyorum. Daha önce paylaştığım bütün bilgiler, birinci kaynaktan kendi kulaklarımla duyduğum, gözlerimle gördüğüm ve dokunup giydiğim bilgilerdi.
Her öğrendiğimi de hemen paylaşmadım, şimdi de kesin bir bilgi veriyorum: bilmiyorum ve ilgilenmiyorum.
İşlerimin yoğunluğu ve ilgilenmemem güzel olmayacakları anlamını hiç taşımıyor, bilakis yeni sezonda da ligin en güzel formalarını giyeceğimize eminim.
Forma modeli seçme konusunda yöneticilerin pek fazla seçeneği yok aslında. İyi ki de yok.
Geçtiğimiz sezonlarda lisanslı formasını satışa ilk çıkaran hep biz olurduk. Diğer takımların formaları sızdı ama hepsi satışta mı veya satışta mı? Fiyatları ne kadar bilgi var mı? Yok! ( olan varsa paylaşsın lütfen )
Ramazan sabır ayı, formaların büyük gizlilikle Trabzon'a ulaşması bile büyük başarı. Geçen sezon sızıntıyı yapan Özer değil, yöneticinin odasında bu dikkatsizlik ve özensizliği yapanlardı. Özer o sıralarda yurtdışında kamptaydı ve twitter veya herhangi bir sosyal medya mecrasından o fotoğrafları paylaşmamıştı.
Formaları güzelleştiren o ruhu taşıyabilecek futbolcularda gizli.
Kesinlikle katılıyorum her sene bildiğin işkence çekiyoruz yaptığı yanlış olmasına rağmen gecen sene takdir ettim özeri
bir tek biz mi çok biliyoruz yani bunu sır gibi saklayıp gizem katarak daha fazla mı forma mı satıyoruz ya da? gerçekten güzel bir sunum yapcak olsalar bekleyelim 1 ay daha ama o da yok
taraftarımızın profili bellı heyecan meyecan hikaye açıklansın zaten basacak kalayı nike bu ne biçim forma diye
fatih k renkdaşın dediği öneri güzel gecen sene Napoli yaptı beyaz zemin istine önce formanın kolları ertesi gün alt kısmı filan derken 5.gün güzel bir görselle yayımladılar formalarını
Yorum