evet öyle zaten mesela geçen sene bursa'nın formalarına bakın Türk Bayrağı formanın sol tarafındaydı.Şampiyon olan her takımda da bu böyle zaten.
Arkadaşlar Nike logosu yer değiştiremeyeceğine göre Bayrağımız yine ortada olacak. Sağ-sol-orta ayrımı yok. Bjk-fb-gs ve bursa sol tarafta kullandı çünkü sponsor logoları ortadaydı. Onun için bayrağımız sol tarafa koyuldu. Bizde yine ortada olur.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Ceyhunun şu onbirde kaptan olarak sahaya çıkması beni çok şaşırttı:
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Tomas Ujfalusi, Servet Çetin, Hakan Balta, Ceyhun Gülselam, Yekta Kurtuluş, Emmanuel Culio, Juan Pablo Pino, Bogdan Stancu, Milan Baros
Adanaspor'un iki sezon önce geçen sezon da Eskişehirspor'un giydiği düz beyaz forma.
Nike logosu siyah, kenarlarda file falan yok bizim formada olduğu gibi.
Parçalı formaları bizim geçen sezon giydiğimiz parçalı forma Nike logosu yine siyah.
Bir takımın büyüklüğünü katalogdan forma giymesi belirlemiyor. Formalarla ilgili tercihin en büyük nedeni ekonomik nedenler. Gerçekten marka forma giymek için marka kulüp olmak, o sponsporla uzun yıllar çalışmak gerekiyor. Şampiyonlar liginde adından başarılarla söz ettiren bir Trabzonspor'un daha çok forma satışı yapacağından eminim.
Trabzonspor'un ahını alan iflah olmuyor bunu hala çözemediler bazıları. Bizi küçümsemek için 'hamsi kafalılar' diye sözde dalga geçtiklerini sananlar, bunca sayfadır neler konuşuyoruz neler paylaşıyoruz biraz araştırsalardı gerçekleri daha net görebilirlerdi. Elit ve özel formalarını gördük Galatasaray'ın.
Daha önce söylediğim gibi başka takımların giydiği formalar beni çok ilgilendirmiyor. Bu başlıkta bulunan herkes gibi benim de derdim Trabzonsporumuzun güzelliklerinin ortaya çıkması.
Bazı takımları aşağılayarak, küçük görerek büyük olunmuyor, büyük gibi davranınca büyük olunuyor.
Formalarımızın kalitesi ve güzelliği diğer formalar ortaya çıkınca daha net anlaşılacaktır. Çubuklu formamız şampiyonlar liginde takımımıza daha çok yakışacak.
Nike yeni modelleri İnter ve Fransa Milli takımında denedi. Geçen yıl giydiği çubuklu da farklıydı. Özel forma bu işte. Seneye bundan giyelim. Çıt çıkarmam İnter'in eskisi diye.
En son merdeme tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 10:38.
Yorum