Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün Eşofmanlarımızda görücüye çıkacak... umarım takımların euro2008 kullandığı modeller kullanılmıştır

Yorum

• Nike mağazalarında Trabzonspor üylerine indirim meselesini kulübe sormak lazım. Yoksa Nike'ta beğenip Trabzon'dan sipariş vermek zorunda kalırız.
      Ayrıca İstanbul'un iki yakasına birer tane TS Club sözleri var. Bu proje ne zaman hayata geçecek?
      İnsanlar formanın arkasına numara yazdırmak isteyecek. Forma numarası yazmak için o alete para vermek yatırım yapmak gerekiyor. Her mağazada baskı aleti olmayacağına göre başta İstanbul olmak üzere bu konuya da bir çözüm üretmeleri gerekir.
      FB, GS bu numara baskısı sorununu nasıl çözüyor acaba? Ben hiçbir Adidas mağazasında formalara sırt numaraları yazılır diye bir şey görmedim.
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        http://www.whufcboxoffice.com/
        Formaların resimlerini gördüm.
        Forma hakkında bilgi vereyim dedim daha önce bahsettim.
        4 çeşit Forma resmi gördüm.
        Yukarda WestHam ın Ortası Bordo-Kolları mavi olan formasından aynısı var.
        Nike iş acele olduğu için elinde hazır olan Ürünlere Trabzonspor Forması yapacakmış.O yüzden bu sezon fazla çeşit yok.En azından İlk etapta Yok.
        1-Forma Yukarda Linkte Görülen formaya benziyor.
        2-.forma Turuncu polo yaka iki parça Turuncu Biri koyu biri biraz açık Turuncu.
        3-.Forma Beyaz Polo yaka
        4.forma Mavi
        Şu an gördüğüm kadarı ile Çizgili forma Şimdilik yok.
        formanın Kollarında Ülker yazısı var.
        Formalar hazır şablon üzerinden acil olacağından şimdilik bu şekilde
        İnşallah 2.devre daha güzelleri Çıkar.
        sorması ayıp sen nerden bilyorsun ?nerden gördün
        diğerlerinden farklı...öteki...
        Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
        2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• evt ali fuat abi işt. 2 mağaza açmaları lazım mesela biri taksim olması lazım taksim ortak nokta ve karşıda kadıköy olursa buralara baskı makinesi alınır ve formayı nereden aldığın fark etmez buralarda baskı yaparsın birkesinde capitol alış veriş merkezinde arkadaş gs forması aldı orada makine vardı küçük birşey bu makine adam hemen harfleri tizdi ve bastı yazı formaya yada böyle cözüm üredecekler tsclup her birinde baskı yapan makineler olacak ve birde sadece isim ve numara olmasın mesela simgeler,logolar,resimler kim ne isterse bastırsın bence
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• (yeri değil ama bu ERSUN Yanal kilo mu almış nedir ) yazın hiç çalışmamış )

Yorum

• ali fuat abi su avea yazılarına bir el atsan ya su yazılar ne öle ya formayı maf ediyo azıcık kücltseler onları bide birsey soracam üzerinde avea ülker yazmayan forma satacaklarmı acaba nike magzalarında
              !

Yorum

• Bütün büyük şirketlerde olduğu gibi Nike'ta lansmanı yapılmadan modellerinin piyasada görülmesini istemez.
                Gören gördüğü yerde görmüş, söyletip adamı zor durumda bırakmayalım bence. ( Fotoğraftan görüldüğünü de çaktırmadan söyliyeyim size )
                Mesela İngiltere'den Melih Kuzey 'Nike'te gördüm, bayıldım' diye yorum yapmıştı. Üstelik Melih Bey formanın bizzat kendisini görmüştü Cafer Abi gibi fotoğrafını değil.
                O yüzden beklemek en iyisi.
                Az kaldı çok az...

Geniş açıdan dolayı fotoğraf Ersun Hoca'yı deforme etmiş bence. Avea logosunu amblemi olmadan uygulasınlar da başka birşey istemem. Tabii ki sponsor logoları da forma tasarımının bir parçası, özenli ve kaliteli basılması lazım ama bu sorunun muhatabı ben değil Nike ve Trabzonspor.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 30.06.2008, 15:15.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bütün büyük şirketlerde olduğu gibi Nike'ta lansmanı yapılmadan modellerinin piyasada görülmesini istemez.
                  Gören gördüğü yerde görmüş, söyletip adamı zor durumda bırakmayalım bence. ( Fotoğraftan görüldüğünü de çaktırmadan söyliyeyim size )
                  Mesela İngiltere'den Melih Kuzey 'Nike'te gördüm, bayıldım' diye yorum yapmıştı. Üstelik Melih Bey formanın bizzat kendisini görmüştü Cafer Abi gibi fotoğrafını değil.
                  Az kaldı çok az...

aynen katılıyorum

Yorum

Bütün büyük şirketlerde olduğu gibi Nike'ta lansmanı yapılmadan modellerinin piyasada görülmesini istemez.
                    Az kaldı çok az...

Geniş açıdan dolayı fotoğraf Ersun Hoca'yı deforme etmiş bence. Avea logosunu amblemi olmadan uygulasınlar da başka birşey istemem. Tabii ki sponsor logoları da forma tasarımının bir parçası, özenli ve kaliteli basılması lazım ama bu sorunun muhatabı ben değil Nike ve Trabzonspor.
                    annadım abi peki bir sorum daha olacak cubuklu forma yapmıycaklar mı bize eger yapacaklarsa üç renk kullansak o formada nasıl olur mesela beyaz mavi bordo
                    !

Yorum

• Çubuklu olmayacağını kim söyledi ki
                      Cafer abi 4 tane gördüm diyor. Resmi site 5 model diyor, görmediğinin çubuklu olduğunu anlayamıyor muyuz?

Yorum

• Turuncu forma gerçekten harika duruyor.İnşallah böyle bir forma tasarlarlar bize.
                        Colmandante

Yorum

• abi iki degi$ik renk tonu olan formalarin sezonu gecmedimi? Bence $imdilik o tarzda forma tasarlanmami$tir...

Yorum

Mesela
                            Eline sağlık Hocam aynen yapmıssın sadece Yakasında Bordomavi yok gördüğüm formanın senin yaptığın daha güzel
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Hiç siyahlı formamız olmadı kaleci kazaklarında bile hatırlamıyorum. Sergenli zamanımızda Puma'nın yaptığı koyu lacivert formalar vardı o kadar.
                              Bu seneden geçti sonraki sezon için yedek renkler için alternatif olarak düşünülebilir siyah.
                              Bu arada turuncu Galatasaray'ı hatırlatıyor diye kızanlar, 'siyah Beşiktaş'ı hatırlatır ne gerek var' demiyor, neden?
                              Totti'nin bu sayfalardaki siyah forması geliyor aklınıza hemen, oradaki kumaş kalitesi ve matlığı olursa yeni sezon tasarım çizgileri ile görmek denemek lazım derim son olarak.

Sen hatırlamasan da ben hatırlıyorum...

gelelim siyahın besiktası hatırlatmasına...
                              SİYAH ana renlerdendir...SİYAH ve BEYAZ ana renklerdir...senin mantığına göre Trabzonspor BEYAZ rengi d easla kullanmamalıydı öyle ya; BESİKTASIN siyah-BEYAZInın BEYAZINI anımsatıyo

buarada; Trabzonspor'un neden TURUNCU forma sectiğini bi arastırın...
                              bakın bakalım HANGİ TAKIMIN rengini ÇAKTIRMADAN anımsatmak için yapılmıstır o renk !!!! Galatasaray mı yoksa BASKAAAAAA Bİ TAKIM MI

not: bu takımı fazla uzaklarda aramayın
                              nam-ı diğer Horizon diyor ki;
                              TRABZONLU'NUN ELİNDEN İKİ ŞEYİ ASLA ALAMAZSIN; BİRİNCİSİ SEVDİĞİ KIZI, İKİNCİSİ DÖVDÜĞÜ ADAMI ;) !!!

Yorum

• Renk konusunda bilgilenmeliyim öyle mi?
                                Ben ne diyorum, ne anlaşılıyor, hey Allahım!
                                ( Söyleyebileceğim çok şey var ama susuyor, polemiğe girmiyorum, beni tanıyanlar ne demek istediğimi anlıyor )

Peki Cafer Abi şuna ne dersin?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X