Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formalarin hepsini cok begendim. Simdiye kadar Nike ile yaptigimiz en güzel formalar bence.

Yorum

• geçişli formanın altına mavi şort mükemmel oluyor

Yorum

• Ya bu tanıtımda çalan müziklerin adını bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya bu tanıtımda çalan müziklerin adını bilen var mı?
          Oceana - In this summer (Euro 2012)

Tek bunu biliyorum.

Yorum

• - geçişli formanın altına beyaz şort-bordo konç çok daha iyi gider.

- beyaz formanın kesimi gerçekten çok güzel. ligdeki en fit formalardan biri olur. hele ki uzun kollusu çıktığında.

Yorum

• Beyaz forma haric yeni sezon formalarimizi sahsen cok begendim! Her sene daha guzel formalarla geliyor nike. Hayirli olsun..

Yorum

• formalar güzel arkadaşlar beyaz olan ise bana hitap etmemekle beraber meraklısı için ideala olabilir. geçişli forma kalın çubuklu gayet hoş

Yorum

• Beyaz forma eşofman gibi iğrenç ötesi inşallah fazla giymeyiz rezil oluruz

Çubuklu eh işte

Öbürünü beğendim
                  Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyaz forma eşofman gibi iğrenç ötesi inşallah fazla giymeyiz rezil oluruz

Çubuklu eh işte

Öbürünü beğendim
                    Formayı giyene kadar ben de öyle düşünüyordum.
                    Giymeden, önyargılı davranmayın bence
                    Hamiş

Yorum

• Guzel olmus formalar guzel. Kombinasyonlari yanlis yapmadiklari surecede sahada cok guzel gozukur bunlar.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Şu nike'ı bırakalım artık ya bunlar ne böyle hele yakalı beyaz forma hiç olmamış.

Yorum

• Formalar tam bir rezalet. Ben çok forma dizaynı gördüm bizimkiler pazarda satılanlardan bile kötü....
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Formalar tam bir rezalet. Ben çok forma dizaynı gördüm bizimkiler pazarda satılanlardan bile kötü....
                            Katılıyorum.. Herkes nedense beğenmiş. Özellikle 3 çubuklu forma amatör takım forması gibi. Beyaz desen 2 tane kalın çubuk mu olur ? Duyumlara göre tasarlanan beyaz çok daha güzeldi.
                            ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• formalar hayatımda gördüğüm en rezalet formaların başında gelir. bi kere benim renk tonlarıyla ilgili sorunum var. bu renkler doğru renkler mi ? bir tek bana mı garip geliyor renk tonları. formalar inanılmaz basit duruyor. rezil formalar. çok basit çok rezil. geçişli forma kalitesiz pazar malı tişört gibi. beyazı bi nebze onlardan ayırabiliriz. diğeri zaten bayağı kötü. 10 lira bile vermem bu formalar için.

Yorum

• AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri | Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı

Şu birinci formaya çubuklu gözüyle bakmasak herşey çok daha güzel olacak aslında.

Ben beğendim ama para vermem orası ayrı.

Diğer ikisini almayı düşünüyorum.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X