Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sponsorlar yarın açıklanır

Yorum

• Qatar Airways

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Qatar Airways

Kesin demeyelim heyecan yaratmayalım şş

Yorum

• Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesin demeyelim heyecan yaratmayalım şş
            Kesin değil. ....sadece bi duyum.

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ortadaki duyumlardaki formaydı yine laf edecek taraftar biz neden bunu kullanıyoruz diye

Kareli forma mükemmel olmuş bence.
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Forma sponsorlugu konusunda surpriz olacak bence.

Adi gecen firmalar belli ama hangisinin ne bolgede olacagi mechul.

QNB, Huawei, Turkcell, Qatar Airways bi cok isim var, hatta belki Medical Park..

On, sirt, kol hatta sort hangisi ne olacak gorecegiz.

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Manchester City amblemini değiştirmiş. Bu uygulama yurtdışında çok sık yapılıyor. Özellikle ABD'de. 10 senede bir amblem değiştiren takımlar var. Bence bizim de logomuzun düzenlenmeye ihtiyacı var.

Yorum

• ts logosunun düzenlenmeye ihtiyacı var tabiki. modernize bir logo iyi olur

Yorum

• Güzel sanatlar eğitimi almış ve yıllardır kurumsal kimlik yapan bir grafik tasarımcı olarak yorumum: Trabzonspor arması kesinlikle değişmemeli. Sakın!
                        Gayet güzel, modern ve estetik. Yıllardır aynı tazelikle kullanılan başarılı bir arma.
                        Bu kadar yanlışı olan bir kulüp içinde doğru kalan nadir şeylerden, onu da bozmayın ne olur.

Üstelik yeni kurumsal kimlik ile biraz daha disiplin altına alınmış oldu.

Sakın!
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güzel sanatlar eğitimi almış ve yıllardır kurumsal kimlik yapan bir grafik tasarımcı olarak yorumum: Trabzonspor arması kesinlikle değişmemeli. Sakın!
                          Gayet güzel, modern ve estetik. Yıllardır aynı tazelikle kullanılan başarılı bir arma.
                          Bu kadar yanlışı olan bir kulüp içinde doğru kalan nadir şeylerden, onu da bozmayın ne olur.

Sakın!
                          Kesinlikle katılıyorum abi her kelimesine...
                          -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Manchester City amblemini değiştirmiş. Bu uygulama yurtdışında çok sık yapılıyor. Özellikle ABD'de. 10 senede bir amblem değiştiren takımlar var. Bence bizim de logomuzun düzenlenmeye ihtiyacı var.

taraftarlari hicte memnun degil durumdan

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Güzel sanatlar eğitimi almış ve yıllardır kurumsal kimlik yapan bir grafik tasarımcı olarak yorumum: Trabzonspor arması kesinlikle değişmemeli. Sakın!

Sakın!
                            kesinlikle
                            bu kadar asimetrik bir grafigin bukadar estetik durusu zaten nekadar özel arma oldugunu haykiriyor

dünyada sporda kullanilan en güzel armalarda rahatlikla ilk ona girer
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.07.2016, 13:36.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yanlış anlaşılma oldu herhalde. Amblem değişsin demiyorum. Ufak rötuşlarla belli standartlar eklenerek yenilensin diyorum. Her yerde farklı bir amblem kullanıyoruz. Dergide farklı, formada farklı, stadyumda farklı. Artık belli bir standart getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X