Sponsorlar yarın açıklanır
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleQatar Airways
Kesin demeyelim heyecan yaratmayalım şş
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin demeyelim heyecan yaratmayalım şş
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrtadaki duyumlardaki formaydı yine laf edecek taraftar biz neden bunu kullanıyoruz diye
Kareli forma mükemmel olmuş bence.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Puma formalarıyla ilgili test izleyin
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Güzel sanatlar eğitimi almış ve yıllardır kurumsal kimlik yapan bir grafik tasarımcı olarak yorumum: Trabzonspor arması kesinlikle değişmemeli. Sakın!
Gayet güzel, modern ve estetik. Yıllardır aynı tazelikle kullanılan başarılı bir arma.
Bu kadar yanlışı olan bir kulüp içinde doğru kalan nadir şeylerden, onu da bozmayın ne olur.
Üstelik yeni kurumsal kimlik ile biraz daha disiplin altına alınmış oldu.
Sakın!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel sanatlar eğitimi almış ve yıllardır kurumsal kimlik yapan bir grafik tasarımcı olarak yorumum: Trabzonspor arması kesinlikle değişmemeli. Sakın!
Gayet güzel, modern ve estetik. Yıllardır aynı tazelikle kullanılan başarılı bir arma.
Bu kadar yanlışı olan bir kulüp içinde doğru kalan nadir şeylerden, onu da bozmayın ne olur.
Sakın!-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleManchester City amblemini değiştirmiş. Bu uygulama yurtdışında çok sık yapılıyor. Özellikle ABD'de. 10 senede bir amblem değiştiren takımlar var. Bence bizim de logomuzun düzenlenmeye ihtiyacı var.
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel sanatlar eğitimi almış ve yıllardır kurumsal kimlik yapan bir grafik tasarımcı olarak yorumum: Trabzonspor arması kesinlikle değişmemeli. Sakın!
Sakın!
bu kadar asimetrik bir grafigin bukadar estetik durusu zaten nekadar özel arma oldugunu haykiriyor
dünyada sporda kullanilan en güzel armalarda rahatlikla ilk ona girerEn son selcuk tarafından düzenlendi; 01.07.2016, 13:36."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Yanlış anlaşılma oldu herhalde. Amblem değişsin demiyorum. Ufak rötuşlarla belli standartlar eklenerek yenilensin diyorum. Her yerde farklı bir amblem kullanıyoruz. Dergide farklı, formada farklı, stadyumda farklı. Artık belli bir standart getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum