İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Göz var illuminatiİlk olarak saracennegative tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike yapana kadar ben yapacağım

Yorum
-
Ynt: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
Aynen benimde ikinci gordugum sey.İlk olarak bthnbyrktr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöz var illuminati
ilki deseni baliga benzetmem
Yorum
-
Mükemmel olurdu da Madrid kullanmasaydıİlk olarak saracennegative tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizimkilerde ürünlere bunu bassın

Yorum
-
İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenevbahçe , şu ana kadar 110 bin forma satmış.
spekülasyon yapmaya devam ediyorlarTRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Paraguay'da Oscar Cardozo fırtınası yaşanıyor. Ülkenin en ünlü oyuncusunun Trabzonspor'a gelmesinden sonra herkes bordo-mavili kulüple ilgili videolar izliyor, Trabzon'un yeriyle ilgili bilgi almaya çalışıyor. Google.com.py adresinde Trabzon'un aranmasında son 2 ayda 13 bin 750 kat, Trabzonspor'un ise yine aynı sürede 27 bin 698 kat fazla tıklanma oranına ulaşıldı. Ülkenin en fazla taraftarı olan takımların Cerro Porteno ile aynı renkleri taşıyan Trabzonspor'un formalarına bu takımın taraftarlarından büyük ilgi olduğu ve özellikle internet üzerinden satın alındığı belirtildi.TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
[PHP][/PHP]Spekülasyonmu?İlk olarak Bayraktaroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespekülasyon yapmaya devam ediyorlar
Bizim 40.000e yakin forma sattimiz yerde adamlar , 110.000 az bile satmis.
Bizden kat ve kat fazla taraftari var sikecilerde.En son El_Matador tarafından düzenlendi; 25.08.2014, 10:44.
Yorum
-
İstanbul takımlarının forma haberleri sürekli futbolcularla imza günleri düzenlemeleri forma satışlarında bekledikleri sayıyı yakalayamış olmaları.
İstanbul'da yaşıyorum sokakta Trabzonspor formasına çok rastladım ama bahsi geçen takımların yeni formalarını kimsenin üzerinde görmedim henüz.
Ortaya attıkları sayıların abartı olduğuna şüpheniz olmasın.
Kadıköy'de soğuk bir kış günü Trabzonspor taraftarının üzerine sidik torbaları atan şikecilerle ilgili ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber vardı 'fenerli taraftardan Trabzonsporlu taraftara sıcak çay ikramı'. O gün maça giden arkadaşlarımız böyle bir çay ikramı olayının olmadığını bol bol küfür ve yabancı madde atıldığını söylediler.
Formaları çok satmış haberlerini bir de böyle değerlendirin.
Cardozo transferinin bile bizim forma satışlarına doğrudan etkisi oldu adamlar kimin formasını almak için sıraya giriyor? Bekir İrtegün mü yoksa Necip Uysal mı?En son a f s tarafından düzenlendi; 25.08.2014, 11:18.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Cardozo transferinin bile bizim forma satışlarına doğrudan etkisi oldu adamlar kimin formasını almak için sıraya giriyor? Bekir İrtegün mü yoksa Necip Uysal mı?
demba ba, diego forması çok rahat satılacak isimler.
ayrıca ortaya attıkları rakamlar bizim taraftarı da gaza getirebilir belki, bu açıdan da değerlendirebiliriz. yoksa az-çok satmışlar bize ne.En son diensi61 tarafından düzenlendi; 25.08.2014, 11:48.
Yorum
-
Ayın 20 sinde aldığım m çubuklu formamı s beden ile değiştirmek istedim dün çubuklu formanın Trabzonda kalmadığını söyledi bayan arkadaş stoklarda yokmuş bekliyorlarmış işin ilginç tarafı nezaman geleceğide belli değilmiş
ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
abi bazen çok abartıyorsunİlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul takımlarının forma haberleri sürekli futbolcularla imza günleri düzenlemeleri forma satışlarında bekledikleri sayıyı yakalayamış olmaları.
İstanbul'da yaşıyorum sokakta Trabzonspor formasına çok rastladım ama bahsi geçen takımların yeni formalarını kimsenin üzerinde görmedim henüz.
Ortaya attıkları sayıların abartı olduğuna şüpheniz olmasın.
Kadıköy'de soğuk bir kış günü Trabzonspor taraftarının üzerine sidik torbaları atan şikecilerle ilgili ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber vardı 'fenerli taraftardan Trabzonsporlu taraftara sıcak çay ikramı'. O gün maça giden arkadaşlarımız böyle bir çay ikramı olayının olmadığını bol bol küfür ve yabancı madde atıldığını söylediler.
Formaları çok satmış haberlerini bir de böyle değerlendirin.
Cardozo transferinin bile bizim forma satışlarına doğrudan etkisi oldu adamlar kimin formasını almak için sıraya giriyor? Bekir İrtegün mü yoksa Necip Uysal mı?
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum