Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Olcan podyuma bir şeyler yerken bir anda çıkartılmış ve yemeği yarım kaldığı için de sinir stres yapmış belli kiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
-
Benim görüşüm formalar güzel eksikleri var ama yinede güzel. Geçen sene formaları beğenilmemişti bakıyorum şimdi beğenilmiş.
Kaleci formaları muhteşem bence ilk kez kaleci forması beğendim.
Beyaz forma güzel olmuş.
Precision forma ise renkleri diğer türlü olsaydı daha iyi olabilirdi.
Genel olarak beğendim. Hayırlı olsun
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇakamadınız mı ağzının ortasına iki tane ne şekli yapmış size.5 saat bilet kuyrugunda bekledik, baktik bileti dagitan Fatih bey, elinde telefon taze gelinler gibi yavas yavas dagitiyor
bide onume kimse gecmesin diye bi kac kisiyi ittim, guvenlik felan cagirmaya kalkti ki guvenlik zaten orda olmasi lazimdi okadar insan kuyruga baska turlu sokamazdin. neyse sikayet yeri burasi degil
ama bunun tweetlerini yonetime bildirmemiz lazim yakismiyor yoneticilerimize boyle sozlerle yazmak !
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Nihayet ! TS Club'de artık AHMEDOVİC yazdırabilcem ! Eskiden forma aldığımda AHMEDOV olarak sınırlıydı 7 harfe sınırlıydı ve mecburen ATESH alıyordum, artık Ahmedovic yazdırıp altına da 61 yazdırcam ! Ama font berbat, Nike font'u değil bu yüzdendir.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Şimdi geldim Mecidiyeköy Ts Club'dan..Formalar gayet şık resimlerden içime sinmeyen çubuklu formayı bile bir an alsam mı diye düşündüm canlı görünceBordo formayı aldım sonuç olarak kumaşı çok iyi, hiç rahatsız etmiyor..Adidas Liverpool formam var ama bizim bordo forma ona göre çok daha rahat..Hayırlı olsun, güzel iş çıkarmışlar
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
precision'un arkasi mükemmel•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum