Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bakırköydeki Ts Club'a gittim uzun kollu formalar ne zaman gelir dedim aldığım cevap geleceği bile belli değil oldu.Eldiven konusundada büyük bir sıkıntı var
    Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
    As Roma
    Francesco Totti "10"
    Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupa'da ne başarımız var, kaç forma satıyoruz ?

Önce bunları düzeltmeliyiz sonra özel forma (!)
      zaten barcayla aynı kefede olamayız sadece farklılık olur zor birşey değil victory formanın yakasında bize her yer trabzon yazsa güzel olabilirdi kanatimce Türkiye de de olmayan ama bizde olan birşey olurdu cincon larda nike ye yaptırıyor ya bizde isteriz derlerdi ilk yapan biz olurdk
      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• kaleciler bu formalarla hazırlık maçı dışında oynamadı sanırım
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Drogheda United'ın önümüzdeki sezon giyeceği forması

7

Yorum

• Güzelmiş tasarımı
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
            BordoMavi.Net
            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Berbat bir tasarim...
              #BorussiaDortmund
              #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bende beğenmedim
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Berbat bir tasarim...
                  İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende beğenmedim
                  Rengi yeter la muhalefet olmayın
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Manken üzerinde olduğundan biraz itici gelebilir, aslında güzel bir tasarım gibi duruyor.

Yorum

• Tasarımı fena değil ama kumaş ve renk konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Mavi olan kısım Bordo, Bordo olan kısım da Mavi olursa ve beyaz kısım olmadan yani orası da Mavi olursa Armamızın yataylığına benzer forma bize uyarlarsak fena olmayabilir..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tasarımı fena değil ama kumaş ve renk konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Mavi olan kısım Bordo, Bordo olan kısım da Mavi olursa ve beyaz kısım olmadan yani orası da Mavi olursa Armamızın yataylığına benzer forma bize uyarlarsak fena olmayabilir..
                        Biri özet geçsin şuna Kardeşim bu neydi ya
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Biri özet geçsin şuna Kardeşim bu neydi ya
                          Olum anlasam bu işlerden resim olarak gösterirdim onunla idare et..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tasarımı fena değil ama kumaş ve renk konusunda aynı şeyleri söyleyemem. Mavi olan kısım Bordo, Bordo olan kısım da Mavi olursa ve beyaz kısım olmadan yani orası da Mavi olursa Armamızın yataylığına benzer forma bize uyarlarsak fena olmayabilir..
                            Anladim.., cok haklisin...

Güzel fikir,.

Ama erkek adami bozar öyle kivrak tasarimlar..

Yorum

• nike'ın bize özel bir tane bile tasarımının olması kabul edilecek bir durum değil. ben olsam böyle bir sponsorla çalışmazdım ya da onları bize özel en az bir forma tasarlamaya zorlardım.
                              https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                nike'ın bize özel bir tane bile tasarımının olması kabul edilecek bir durum değil. ben olsam böyle bir sponsorla çalışmazdım ya da onları bize özel en az bir forma tasarlamaya zorlardım.
                                Bunu ne kadar tartistik ya....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X