Netden Siparis verirken CL Logolu olmasi icin ekstra birsey yaptinizmi ve yaptiysaniz ne yaptiniz ??
Bende Yurt Disina Forma Siparisi vermek istiyorum ama mutlaka CL logolu olmasi lazim.
siteye gir formayı seç cl logosu uygulansınmı diyor evet deyin tamamdır bugün eklenmiş
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
çok güzel olmuş ellerine sağlık. işte bizim her sene mutlaka giymemiz gereken villa forma için güzel bir örnek. geçen sene ki gri formamızın bordo olanı.
Benim de favori formam bu,klasiğimiz olsun istediğim forma,
her sene ama her sene aynısını giyelim ki bizle özdeş olsun zamanla da trübünde renk konusunda bir ahenk ve uyum olsun dediğim forma.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
az önce 220 tl lik alışveriş yaptım gold forma hediye arka yazısıyla birlikte yani yazıda bedava
90 tl lik bir hediye ama taraftar kart indirimi ne yazıkki uygulanmadı
az önce 220 tl lik alışveriş yaptım gold forma hediye arka yazısıyla birlikte yani yazıda bedava
90 tl lik bir hediye ama taraftar kart indirimi ne yazıkki uygulanmadı
Hayırlı olsun öncelikle de taraftar kart indirimi nasıl uygulanmadı ? Ben denedim de kredi kartı bilgilerini girmeden önceye kadar ki aşamada taraftar kart indirimi uygulanıyor gözüküyor bir yerde yanlış yapmayasın. Tabi son ödeme şeklini göremiyorum 2 önce ki aşamada uyguluanan taraftar indirimi orda iptal ediliyorsa bilemem. Böyle bir sorunun varsa kulüple iletişime geç.
Hayırlı olsun öncelikle de taraftar kart indirimi nasıl uygulanmadı ? Ben denedim de kredi kartı bilgilerini girmeden önceye kadar ki aşamada taraftar kart indirimi uygulanıyor gözüküyor bir yerde yanlış yapmayasın. Tabi son ödeme şeklini göremiyorum 2 önce ki aşamada uyguluanan taraftar indirimi orda iptal ediliyorsa bilemem. Böyle bir sorunun varsa kulüple iletişime geç.
aradım konuştum bir forma kanpanyası var diye indirim olmuyormuş bende zoraki 220 ye tamamladım
Yorum