Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Netden Siparis verirken CL Logolu olmasi icin ekstra birsey yaptinizmi ve yaptiysaniz ne yaptiniz ??

Bende Yurt Disina Forma Siparisi vermek istiyorum ama mutlaka CL logolu olmasi lazim.

siteye gir formayı seç cl logosu uygulansınmı diyor evet deyin tamamdır bugün eklenmiş
    nasıl bakarsan öyle görürsün
    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buragin giydigi esofman takimi Avni Akerdeki TS Clubda varmi?? Yardim eden olursa sevinirim

Uploaded with ImageShack.us
      Avni Aker'de ki TS Club açıldı mı diye sor bence en son kapalıydı
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Galatasaray'a klip yapmışlar ?
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Nasıl olurdu? (Tasarım bana ait.)

7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasıl olurdu? (Tasarım bana ait.)

Harika....Mükemmel olmus....Tebrikler

Yorum

• Teşekkür ederim
              7

Yorum

çok güzel olmuş ellerine sağlık. işte bizim her sene mutlaka giymemiz gereken villa forma için güzel bir örnek. geçen sene ki gri formamızın bordo olanı.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  siteye gir formayı seç cl logosu uygulansınmı diyor evet deyin tamamdır bugün eklenmiş
                  Cok tesekkürler
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Şampiyonlar Ligi logolu Trabzonspor formaları için 15 TL fazla ücret ödemek gerekiyor !

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cok tesekkürler
                      eyvallah

Yorum

• Reklamsız daha hoş ürünler.

7

Yorum

Benim de favori formam bu,klasiğimiz olsun istediğim forma,
                          her sene ama her sene aynısını giyelim ki bizle özdeş olsun zamanla da trübünde renk konusunda bir ahenk ve uyum olsun dediğim forma.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• az önce 220 tl lik alışveriş yaptım gold forma hediye arka yazısıyla birlikte yani yazıda bedava
                            90 tl lik bir hediye ama taraftar kart indirimi ne yazıkki uygulanmadı

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              az önce 220 tl lik alışveriş yaptım gold forma hediye arka yazısıyla birlikte yani yazıda bedava
                              90 tl lik bir hediye ama taraftar kart indirimi ne yazıkki uygulanmadı
                              Hayırlı olsun öncelikle de taraftar kart indirimi nasıl uygulanmadı ? Ben denedim de kredi kartı bilgilerini girmeden önceye kadar ki aşamada taraftar kart indirimi uygulanıyor gözüküyor bir yerde yanlış yapmayasın. Tabi son ödeme şeklini göremiyorum 2 önce ki aşamada uyguluanan taraftar indirimi orda iptal ediliyorsa bilemem. Böyle bir sorunun varsa kulüple iletişime geç.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hayırlı olsun öncelikle de taraftar kart indirimi nasıl uygulanmadı ? Ben denedim de kredi kartı bilgilerini girmeden önceye kadar ki aşamada taraftar kart indirimi uygulanıyor gözüküyor bir yerde yanlış yapmayasın. Tabi son ödeme şeklini göremiyorum 2 önce ki aşamada uyguluanan taraftar indirimi orda iptal ediliyorsa bilemem. Böyle bir sorunun varsa kulüple iletişime geç.
                                aradım konuştum bir forma kanpanyası var diye indirim olmuyormuş bende zoraki 220 ye tamamladım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X