İlk olarak vavera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearka sayfalarda belirtildi 15 tl karsiligi yapistiriolar
Yorum
-
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih fiyata bakmiorum Armaya bakiyorum cuvalda olsa yeterki arma olsunben izindeyken sordumda gelmemisti dediler bide bi sorum var mac günleri oyuncularimizin Pololarar geldi mi Nike olanindan ?
Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArmalardan da yana sorun yok. Dikişli çünkü. Çıkmalarına imkan yok. İçin rahat olsunbu sefer sen beni yanlis anladin Fatih benim demek isdedigm ne ürün olursa olsun yeterki Trabzonsporumuzun Armasi olsun ben fiyata bakmam alirim demek isdedim
25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak vavera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar şampiyonlar ligi logoları yapıştırma mı yoksa dikişlimi ya da formadaki türk telekom yazısı gibimi olacak...
İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sefer sen beni yanlis anladin Fatih benim demek isdedigm ne ürün olursa olsun yeterki Trabzonsporumuzun Armasi olsun ben fiyata bakmam alirim demek isdedim
AnlaşıldıHamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapıştırma. Bugün yaptırdım. Ama pek çıkacakmış gibi durmuyor.
Tamam sorun yok.
Anlaşıldı
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yeni formam
böyle formamiz olsun baska bisey istemiyorum! hayalimdeki forma. Simdiye kadar görügüm en güzel taraftar yapimi formasidir!
Keske su resimi paylasmasaydin'da icim yanmasaydi... offfBORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyapdin sen kardesssssssssss.....
böyle formamiz olsun baska bisey istemiyorum! hayalimdeki forma. Simdiye kadar görügüm en güzel taraftar yapimi formasidir!
Keske su resimi paylasmasaydin'da icim yanmasaydi... offf
teşekkürler yeğen
Yorum
-
yeni formam
Yorum
-
Şahane olmuş yaaBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
yeni formam
Keşke taraftar tasarımlarını dikkate alsalar. Beyazın yerine bordo olsaydı nasıl dururdu merak etmedim değil.- Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum