Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni sezonda isimler üstte reklam altta olacaktı hani?

Bu bilgi yanlış mı?

Yoksa bize ulaşan bu bilgi Trabzonspor yetkililerine mi ulaşmadı ?
    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu arada fontların büyük olduğunu söyleyen arkadaşlar var sanırım TFF talimatlarından haberleri yok, bu font boyutunu kafana göre ayarlayamıyorsun, TFF standardı var.
      TFF'nin sportif ekipman talimatnamesinde bunun için maksimum bir ölçü (7.5 cm) belirtilmiş. Standart bir oran yok yani. Zaten diğer kulüplerin formalarındaki yazılara da bakarsanız, hepsinin birbirinden farklı boyutlarda olduğunu görebilirsiniz...

İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yeni sezonda isimler üstte reklam altta olacaktı hani?

Bu bilgi yanlış mı?

Valla ben de öyle biliyorum ama henüz kesinleşmedi galiba.

Önce kola, sonra da sırta reklam alınmasına izin veren TFF, uygulamadaki aksaklıkları göz önünde bulundurarak önümüzdeki sezondan itibaren yeni bir...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni sezonda isimler üstte reklam altta olacaktı hani?

Bu bilgi yanlış mı?

Bende öyle duymuştum. Hatta yukarıda fotoğrafı görünce neden böyle yaptılar dedim kendi kendime...
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Geçen sene neden öyle bir şey yaptılar o zaman bu karara devam etmeyeceklerse.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçen sene neden öyle bir şey yaptılar o zaman bu karara devam etmeyeceklerse.
            Sponsorlar daha ön planda olsun diye diretince kulüpler de baskı yapmıştır federasyona. En güzeli arka da reklamsız forma...

Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• fontlar cok guzel ama keske ıclerı mavı renk olsa
              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• fontları beğendim içi dolu olmaısna gerek yok bence böylede güzel. büyüklüğüne gelince , büyük olmasıda güzel.

gibi
                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Fenerbahçe küme düşer biz şampiyon ilan edilirsek formalara Türk bayrağı eklenme durumu olabilir mi?
                  7

Yorum

• Adidas ile anlaşmalı olsaydık gold formamız böyle olabilir. Benfica deplasman forması:

7

Yorum

• İlk olarak metinsagir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fenerbahçe küme düşer biz şampiyon ilan edilirsek formalara Türk bayrağı eklenme durumu olabilir mi?

evet. süper kupa finali de değişir
                      Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• yukarıda resimlerde dikkatimi çeken mehmet çakırın futbolcumu yoksa paldırcırmı olduğu..)üzülerek söylüyorum çok gereksiz bir adam

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence de yuvarlak olsa cok daha güzel olurdu.
                          10'u görüp Umut'u görmeyince duygulandım..

Yorum

• mühim olan arma ama manchesterın geçen senekı formasının aynısı hiç begenmedım birde bana kızıyorlar ne alaka diye girin bakın aynısı da

Yorum

• Armalarımız -garip bir şekilde- V işaretinin kolla birleştiği çizgiye göre hizalanmış. Doğru olanı formadan dikey çizgiler indiğini hayal edip dikey olarak hizalanması. Alıştık sezon içinde armaların ve yerlerinin değişmesine.

Çubuklu formada da armalar çubuğun içinde ortalanmalı.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tsclub sitedeki urunlerini yurt disina kargoluyormu arkadaslar ? Ve isim baskilari nasil hic bir ornek goremedim suana kadar ?
                                ben almanyaya gecen hafta siparis verdim kredi kartiyla alip, kargoya verildigi mesaji geldi cuma günü bakalim ne zaman ulasir elime

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X