Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şahsen bizim formalarımızdan daha güzel olduklarını düşünüyorum. Özellikle açık mavi çubuklu tarz çok hoş. Fenerin formalarında ki tek kötü nokta renkleri.
    El salla abi meşhur oldun O formaların neyini beğendin vallahi bravo yaa
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      El salla abi meşhur oldun O formaların neyini beğendin vallahi bravo yaa
      Hani derler ya zevkler ve renkler diye Standart çubukluları bence bizim enerjiden dana iyi. Çubuklu formalarda çubukların kalın olması hoşuma gitmiyo nedense. Çubuklu forma diyoruz 3 şerit var Ve açık mavi olan çok estetik. Diğerlerini geçebiliriz..
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Galatasaray hazırlık maçlarında giydiği forma geçiçi forma haberiniz olsun.

Yorum

• gs'nin formaları yarın tanıtılacak. ve maalesef çok güzel formalar giyecekler. yarın biraz üzülebiliriz. bu başlık yarın yine hareketlenir diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gs'nin formaları yarın tanıtılacak. ve maalesef çok güzel formalar giyecekler. yarın biraz üzülebiliriz. bu başlık yarın yine hareketlenir diye düşünüyorum.
            katalogtan giyinecek.

En son Tunay ERDEM tarafından düzenlendi; 16.07.2011, 12:18.
            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• AFS abi,sana birşey sormak istiyorum?? Nike sürekli olarak "ruh der ki " solaganıyla her yerde Gs'nin reklamlarını yapıyor;bu zamana kadar bize bu tarz reklam neden yapılmadı?? Çifte standart değil mi bu??

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                katalogtan giyinecek.

tahminimce bir yada iki tanesi katalog olacak. diğer 2 tanesi özel tasarım bekliyorum.

Yorum

• Galatasaray'ın 2000'lerdeki ruhu yakalaması için büyük şeyler yapıldı bkz: ruhderki.com, bence özel bir şeyler bekliyor Galatasaraylıları..
                  7

Yorum

• galatasaraya özel forma yapılacaksa nike bizi neden 4 senedir oyalıyor???

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      galatasaraya özel forma yapılacaksa nike bizi neden 4 senedir oyalıyor???
                      gecmis paylasımlarda arkadaslarda belirttiler. biz nike türkiye ile anlasmısız. gs ise nike hollanda ile anlasmıs. farklı forma beklentisi bu yüzden. ve bu reklamlar sloganlarda işte bu yüzdendir...
                      Bordo ~~ Mavi
                      'O halde varım...'

Yorum

• Bence ilk senelerinde özel forma olması imkansız. Nike Hollanda ile anlaşma yapmış olsalar bile anca seneye özel tasarım yaparlar. Bu sene de, bizim geçen sene giydiğimiz parçalıyı ruh der ki ayağına yuttururlar diye tahmin ediyorum. Bu kadar reklam yapılmasının sebebi ise klasik İstanbul takımı tantanası. Bunların medyası da, sponsoru da daha fazla kitleye hitap ettiği için her işte pozitif ayrımcılığa uğruyorlar malesef.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          AFS abi,sana birşey sormak istiyorum?? Nike sürekli olarak "ruh der ki " solaganıyla her yerde Gs'nin reklamlarını yapıyor;bu zamana kadar bize bu tarz reklam neden yapılmadı?? Çifte standart değil mi bu??
                          Kabul etmeliyiz ki Galatasaray markası avrupada bizden daha fazla para ediyor. En kötü sezonlarında bile 150.000 forma satışları var. İstanbul'da olmaları lisanslı ürünlere ayırdıkları insan kaynağı ve bütçe bizden çok farklı sonucun böyle olması normal.

Ben de buradaki pek çok taraftar gibi Trabzonspor'un potansiyelinin doğru değerlendirilmediğini düşünüyorum.

Avrupada elde edeceğimiz başarılar sadece Türkiye'deki değil, avrupadaki forma satışlarımızı da olumlu etkileyecektir.

Sadece istemek yetmiyor, sadece bizim istememiz yetmiyor.

Yeni sezon formalarımızın kampanyası Trabzon'da yapıldığı kadar İstanbul'da da yapılabilseydi keşke.

Forma sayısı azalıp satışlar arttıkça taşlar yerine oturacaktır. Trabzonspor'un başarısının yolu gurbetten geçiyor. Avrupada ses getiren bir takım her yönden atılım yapar.

Ruhderki kampanyasının bendeki çağrışımı filmlerdeki ruh çağırma sahneleri, ey ruh geldiysen masaya vur. Gerçek Trabzonspor ruhu karşısında çok ta şansları yok.
                          En son a f s tarafından düzenlendi; 16.07.2011, 15:02.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mamelodi Sundowns

Bize de şöyle sarıdan bi forma yapmadılar ki ...

bunu gold diye yutturacaklar .
                            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Dun victory formamla Candarli da geziyordum kafede Yasli bir teyze 3 masa oteden bana seslendi Trabzonsporlumusun usagum evet teyze dedim kafede herkes bize bakti Bir kaleci varmis burada senmisin dedi hayir dedim Nerelisin dedi Bayburtluyum dedim Haaa bize yakinmis dedi
                              Teyzem cok tatliydin
                              Buarada formayla dolasirken fenev formalilarla karsilastigimda gozlerinin icine bakiyorum Artik bakidlarimdanmi tirsiyorlar ( artik nadil bir nefret yada tijsintiyle bakiyorsam ) yoksa utaniyorlarmi bilmem bakamiyorlar bana dogru
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gerçek Trabzonspor ruhu karşısında çok da şansları yok.
                                Her zaman dediğin gibi abi, kendi güzelliklerimizi yaratalım ve olanların farkına varalım.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X