formalar satışa çıkmış mıdır. 5 te çıkcak diye birşey duymuştum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Tv'lere çıkıp Trabzonspor ismi ile yayıla yayıla konuş...
Sırf yönetici olduğun için binlerce genç adam sosyal-medya'da seni takip etsin ve ilgi göstersin
Ve senin bunun karşılığında millete bir sövmediğin kalsın...Utanmazlıktır bu ayıp ötesidir..belki okuyorsundur burayı...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@kürşat şen
Yapmasaydın be kardeşim...Hakaret edecek başka birşey yaptığı yok zaten...
nike ın bize yaptığı rezillikleri anlattım.
victory forma m.unitedın 2010 forması
çubuklu forma ise geçen sene barcanın forması biraz değiştirmişler..
gold formaya hiç bişe demiyorum tam bir skandal..
adidas 3 istanbul takımına forma yaparken r.madride,milana vs takımlara
hangi stili yapıyorsa onlarda aynısını yapıyor..
yani eski formaları değiştirip kakalamıyor..
bu sene galatasarayın formalarına bakcam özellikle
Yorum
-
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, 2011-2012 sezonu forma koleksiyonu tanıtımında yaptığı konuşmada, “Zafer işaretinin olduğu her yerde Trabzonspor olsun istiyoruz. O nedenle benim favorim Victory (Zafer) adını taşıyan forma” dedi.
Buna sevindim. Gold forma ile sadece hazırlık maçlarına çıkarız umarım..
Ha protesto anlamını taşıdığı için fener maçlarına da o forma ile çıkabiliriz.
Yorum
-
kappa
ben formaları beğenmedim. yada benim beklentilerimin altında kaldı. Kappa nın bir dönem bizim için ürettiği formaların tasarımı ve renk seçimleri çok daha başarılıydı bence.. TS clup bile daha güzel şeyler üretebilir.
formalar sanki pazar malı gibi duruyor..
maviyi niye bu kadar açık kullanıyoruz. bir dönem koyu mai kullanmıştık çubuklu formada çok daha hoş duruyor koyu mavi..
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTv'lere çıkıp Trabzonspor ismi ile yayıla yayıla konuş...
Sırf yönetici olduğun için binlerce genç adam sosyal-medya'da seni takip etsin ve ilgi göstersin
Ve senin bunun karşılığında millete bir sövmediğin kalsın...Utanmazlıktır bu ayıp ötesidir..belki okuyorsundur burayı...Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben nevzat aydına bir mail çektim bakalım ne cevap vercek..
özellikle ofspor forması hakkındaBordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
Ya bu zihniyetle nereye gidicez anlamıyorum ;
2 yıl önceydi meydandaki TsClup'e gittim forma bakmaya o ara teofilo takımdaydı Can Karyağdı ile röportaj falan yapmıştık neyse baktım 25-35 yaşları arasında iki arkadaş forma bakıyor aralarında geçen muhabbet şu yanlarındada bayan var yetkili ;
X : La olum habu formalara bak ya aynı annanemin picamasi
Y : La bulara guruş vermem bedavaya verseler gene almam
X : La yürü olüm ya annnaneme diktiririz daha iyi habu nedu ya ?
Böyle adamlara hiçbişey yapmıcaksın çıplak gezsinlerEski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yerden bulup alırsam ben O'nu Trabzonspor Arması ile nakşetmeyi düşünüyorum zaten...
Reklam panosu olmaya da karşıyım..Bordo ~~ Mavi
'O halde varım...'
Yorum
-
İlk olarak kürşat şen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakaret etmek için değil kardeşim..
nike ın bize yaptığı rezillikleri anlattım.
victory forma m.unitedın 2010 forması
çubuklu forma ise geçen sene barcanın forması biraz değiştirmişler..
gold formaya hiç bişe demiyorum tam bir skandal..
adidas 3 istanbul takımına forma yaparken r.madride,milana vs takımlara
hangi stili yapıyorsa onlarda aynısını yapıyor..
yani eski formaları değiştirip kakalamıyor..
bu sene galatasarayın formalarına bakcam özellikle
Manu 2010
Porto 2010
Arsenal 2008
formalar bunlar...
Gs formaları da katalog olacaktır mecburen bu sene böyle geçer onlar için süpriz gelecek sezon...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Formalar iyi..
Armalar yine olmamış..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum