Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AŞK-I TS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya neden tsclub sitesi hala koymadı formaları ne biçim çalısıyolar ya boşyere para veriyolar tsclub çalısanlarına :@
    Sorma sorma, dün lansmandan hemen sonra hem TSClublar hem de trabzonspor.com.tr satışa başlasaydı süper olacaktı, eksiğimiz var bu konuda da...

Beni getirsinler o sitenin editörlüğüne sabah akşam eklerim içerik ürün atkı kaşkol ne varsa.

İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forumdaki insanları Nevzat Aydın'a şikayet eden yalaka senden iğreniyorum...
    Kim ne diye şikayet etmiş abi ?
    En son Burak tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 11:21.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      werder bremen gecen sezon yakalasik 100.000 forma satmis...

ama her sezon özel tasarimlari var

biz 25.000 mi satiyoruz....nevzat bey 4.5 kattini satmadan önce özel yok....

sparta pragin veye zenitin 50.000 forma satdigi hic düsünmüyorum
      geçen sene 50 binden fazla satmışız. net bilgi yok bende . nevzat aydın dün biz 50 bin barça 5m satıyor demişti

Yorum

• İlk olarak AŞK-I TS_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ya neden tsclub sitesi hala koymadı formaları ne biçim çalısıyolar ya boşyere para veriyolar tsclub çalısanlarına :@
        yeni siteyele uğraşıyorlar yeni sezona yetişecekmiş. Bu yüzden aksatmış olabilirler ama koyarlar diye tahmin ediyorum bugün, yarın

Yorum

• Buralarda dolanıyor yada twitter hesabı olan burdan bakabilir...

bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• 100 Lira mı? Bi isim yazdırmayla birlikte 100lira ? Yuh ya.
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Adidas Türkiye'nin sahiplerini bilmeyenleri...

Bize bakış açılarından haberleri olmayanları...

Trabzonspor'u Lescon gibi türevlerle yan yana koyabilenleri...

Hayatında toplasan 2 forma almış ya da almamış hatta ve hatta buralarda konuştuğu halde sene içinde tek forma almamış olanları...

Saygıyla anıyorum bu başlıkta...

"Özel Forma" Belki bir gün uslu bir çocuk olursanız şirinleri görebilirsiniz. Belki...
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Lyon'un forması çok güzel ama fiyatını da bilmenizi isterim. 124 euro.
                Barcelona'nın geçen sezon giydiği forma 88 euro. Bunlar ve diğerleri özel kulupler arkadaşlar.
                Resmi bir açıklama olsa da ne kadar forma sattığımızı bilsek. Ona göre eleştirmek daha mantıklı olur.
                Barcelona sırf "CampNou Experience" adında stad turundan kişi başı 19 euro ücret alıyor. Geziye basın tribününden,soyunma odasına,maç sonu röportajlarının yapıldığı yerden yedek kulubüsine, müzesinden ibadethanesine kadar her yer dahil. Adamlar gücünü pazarlıyor. Sende sahip olduğun gücü pazarlaycaksın pazarlayabileceksin...
                Şu kadar forma satıyorum,şu kadar ürün satıyorum diye Nike'in karşısına çıkabileceksin.

Çubuklu formayı ve "victory" formasını beğendim. Arma işinide çözdüyseler benim için iyi iş çıkartmışlardır.
                En son agahozlu tarafından düzenlendi; 29.06.2011, 11:31.
                "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Beğendim.Futbolcuda ZOKORA olsa gerek
                  ÇALIŞMAYANIN YEMEYE HAKKI YOKTUR !

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adidas Türkiye'nin sahiplerini bilmeyenleri...

Hayatında toplasan 2 forma almış ya da almamış hatta ve hatta buralarda konuştuğu halde sene içinde tek forma almamış olanları...

"Özel Forma" Belki bir gün uslu bir çocuk olursanız şirinleri görebilirsiniz. Belki...
                    bu arada biz nike türkiye, gs nike hollanda yani bu demektirki gs ye özel forma çıkabilir. Ama önemli değil. Forma oynamayacak

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      werder bremen gecen sezon yakalasik 100.000 forma satmis...

ama her sezon özel tasarimlari var

biz 25.000 mi satiyoruz....nevzat bey 4.5 kattini satmadan önce özel yok....

sparta pragin veye zenitin 50.000 forma satdigi hic düsünmüyorum
                      FC Basel 20'000 satsin , bir 20'000 formada ben alacagim

Yorum

• Formalar tam beklediğim gibi. Normal yani pek fazla bir şey beklemenin anlamı yok.

Geçen sene en ucuz formamız düz bordo olandı.

Bakalım bu sene hangisi olacak.

Ben V işaretliden alacağım.

Bu arada Colman'ın şu fotoğrafını özelden gönderebilir misiniz?

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Formaları ben beğendım victory forması alacağım kesinlikle.Antraman ürünlerine yöneleceğim ben şahsen.Beyaz forması keşke bu modelden yapsalardı daha güzel olurdu

Yorum

• İlk olarak agahozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Lyon'un forması çok güzel ama fiyatını da bilmenizi isterim. 124 euro.
                            Barcelona'nın geçen sezon giydiği forma 88 euro. Bunlar ve diğerleri özel kulupler arkadaşlar.
                            Resmi bir açıklama olsa da ne kadar forma sattığımızı bilsek. Ona göre eleştirmek daha mantıklı olur.

mesele ücret değil de başka klüplerin geçen dönemlerde giydiği forma modellerini "yeni" diye kullanmamız. yoksa modeller sade ve güzel.

böylesi "çıkmacılık" gibi , yahut 2. el gibi

üstelik giydiğimiz formaların üzerinde arma olmayan modellerinin ücretlerine bakılırsa bizim formalarımız da 100 lira edecek formalar değil. buda bi gerçek
                            Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adidas Türkiye'nin sahiplerini bilmeyenleri...

Uğurtan seni çok seviyorum

Sabah sabah neşemi yerine getirdin..Bende o arkadaşları saygıyla anıyorum,hepsine sevgilerimle..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Beklemekten sıkıldım vallahi.
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X