Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tabi hemen ekleriz armayı
    http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• İlk olarak Aker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Özel forma diye tutturan mı?
      Yönetici çıkmış özel forma olacak diyor taraftarı beklentiye sokuyor, sonra katalog ürünü çıkıyor, taraftar bune der demez her zamanki gibi suçlu oluyor.

Formanın güzelliğinden, çirkinliğinden bahsetmiyorum hatta çubukluyu alacağım, bizim bahsettiğimiz bu YALANLAR.

Kesinlikle sorun bu. Gerçi bizim yöneticilerde bu olay her konuda var. Şöyle olacak böyle olacak, ha oldu ha olacak diyip, sonunda espri yapıyorlar sadece.

Katalogdan seçilenleri de, orjinal sahiplerinde de beğenmezdim. O da ayrı.

Yorum

• Arkadaşlar şunu aklınıza sokun özel forma olmayacak, katalog da olsa güzel forma olmalı....ben Viktory ve çubuklu'yu beğendim diğerleri yaramaz....

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike 2011-2012 kataloğuna aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.Formalarımızın tek özel tarafı yine renkleri olacak herhalde.

Çubuklu denilen forma da kesinlikle katalogda yer alan yukardaki forma olacaktır.Umarım ben yanılırım.

http://www.sportgoettert.de/kataloge/nike_2011.pdf
          İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi
          Beyaz formamız olacağı söyleniyor ancak katalogda bize uyabilecek sadece iki tane beyaz forma var, birisini bu sene giymiştik zaten, geriye sadece aşağıdaki beyaz olan forma kalıyor.

Kendimizi kandırmayalım katalogda böyle tam bizim renklerimize uygun bir çubuklu forma varken bize özel forma falan yapmazlar.

Mavi formamız da olursa bence aşağıdaki iki formadan birisi olur, ya da beyaz olan yerlerini bordo falan yapıp bize yollayabilirler.

Bir de alttaki bodo formanın mavi şeritlisini yapabilirler bize.Bakalım tahminlerim tutacak mı ya da bunlardan alakasız gerçekten özel forma yapacaklar mı ?

Birileri sadece bize özel olacak deyip beklentileri yükseltirken ben her zamanki gibi katalog forması giğyeceğimizi söylemiştim.Çubuklu forma bize özel mi oluyor şimdi, dünyadaki herhangi bir takım, halı saha takımı bile Nike'a sipariş verip bu formayı alabilir.

Yorum

• Formalarin fİyatİda pahali olcak gerÇekten 75 80 90 bu fİyatlardan aŞaĞİ kurtarmaz kulÜp zarar eder tabİ taraftarİ dÜŞÜnen kİm nasİl alİrsa alsin mantelİtesİ var kulubÜmÜzde

Yorum

• İlk olarak zanikeli_solist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalarin fİyatİda pahali olcak gerÇekten 75 80 90 bu fİyatlardan aŞaĞİ kurtarmaz kulÜp zarar eder tabİ taraftarİ dÜŞÜnen kİm nasİl alİrsa alsin mantelİtesİ var kulubÜmÜzde
              Tamamda o harfler niye büyük? Yazarken zor olmuyor mu?
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Bu Forumdaki Ürün Önerileri Bölümündeki Renktaslarimizin yaptigi formalar herzamanki gibi Orjinal Formalardan daha güzel

Yorum

• hadi formaları sallamadılar da şu arma işini ne diye çözmezler ? zaten o t-short'leri alınır kılan tek unsur armamız...o da salla baş yapıştırılmış...

nike vs kahrını çekene kadar, kulüp bünyesinde ki onlarca bankamatik çalışanını çıkarıp...yerlerine tekstil çalışanı kadro edilse başlarına bu alanda profesyonel birisi getirilse...tasarımı da gönüllü karşılık beklemeden yapacak bi düzine arkadaş buradan çıkar zaten...

Yorum

• Daha dogru düzgün arma yapistiramiyoruz

Yorum

• Ne zaman çıkar bu formalar? 4 aydır piyasada forma yok. Nevzat hemen çıkcak demiş ama onlar hemen dediyse 1 ayı bulur herhalde. Hangi dedikleri doğru ki?
                      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Forumdaki Ürün Önerileri Bölümündeki Renktaslarimizin yaptigi formalar herzamanki gibi Orjinal Formalardan daha güzel
                        aynen katılıyorum.
                        kappa ile anlaşsınlar yine..

Yorum

• Formalar berbat arkadas bu mu özel tasarim???

Su beyaz formayi kim alir?? Bende var mesela gecen sezonunki simdi gidipte ayni formayi kim alir..

Yine sinifta kaldik...
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• gold forma dışında formaları beğendim açıkcası ama bize özgü formalar yaptırılabilirdi diye düşünüyorum. ancak nike sanırım hiç bir zaman bize özgü tasarım yapmıyacak gibi duruyor ve giray sanırım göbek yapmış

Yorum

• Ben biz kimiz de özel forma istiyoruz diyenleri Galatasaray'ın formaları açıklandığı zaman göreceğim.Giresunspor'un tam 3 sene önce ikinci ligde giydiği formayı biz bu sene giyeceğiz olacak iş mi bu.
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 17:40.

Yorum

• Beyaz Forma haric hepsini alcagim.!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X