Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yav arkadas bugun ıkı tane forma aldım magazada o kadar ınceledım kı burda bılgı paylasayım herkesle dıye yukarda yazdımda ama burası nıkespor adıdaspor bılmemnespor olmus ben Trabzonsporluyum bısey yazıyoruz hemen savunmaya gecılıyor...hangı fırmaya laf atmısım kotulemısım buna lescon da dahıl...at gozluguyle bakanlara tavsıyem olaya Trabzonspor uzerınden bakın...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      resim eklemeyi beceremedim
      Nasıl ekleniyor..?
      http://www.ressim.net/

İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dostum yanlış anlamayın ama bu nike ambleminde problem var
      Katılıyorum
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yav arkadas bugun ıkı tane forma aldım magazada o kadar ınceledım kı burda bılgı paylasayım herkesle dıye yukarda yazdımda ama burası nıkespor adıdaspor bılmemnespor olmus ben Trabzonsporluyum bısey yazıyoruz hemen savunmaya gecılıyor...hangı fırmaya laf atmısım kotulemısım buna lescon da dahıl...at gozluguyle bakanlara tavsıyem olaya Trabzonspor uzerınden bakın...
        Ben markacı değilim. Trabzonspor'un çıkarlarını savunmaya, vurgulamaya çalışıyorum.
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor 2012/13 sezon formalari.....
          zafer (V) , basari , hasizlik.....

İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seneye armaları koltuk altına takacaklar.Yürekten inanıyorum.
          Taraftar şifreyi çözdü

Yorum

• bazi arkadaslar formalar cikmadan birkac tasarim göndermisti
            bunlari kendim de yapabiliyormuyum ve hangi programmlarla

harika fikir lerim var da sizlerle paylasmak isterim

Yorum

• armayi yerine yapistirmazlar, sonra bu habere gelde sinirlenme

Yorum

• Ben bir şeyi çok merak ediyorum, bu formalar niye pamuk değilde naylon oluyor? Yanıyoruz maçlarda resmen, aynı şekilde futbolcularda yanıyordur.
                Bende Real Madrid'in bundan 8 sene önceki forması var, hayatımda onun kadar rahat forma giymedim. Fiyat aynı fiyat ama koltuk altlarında küçük delikler var mis gibi hava geliyor, forma ise çok hafif üstünde hissetmiyorsun resmen. Forma Adidas'ın bu arada.

Yorum

• resmi sitede 10-11 beyaz formasıyla 11-12 beyaz forması aynı fiyat. bu ne saçmalık? indirim denen bişey olur eski ürünlerde.

Yorum

• Bunları TSClub'ta çektim. Daha çekecektim ama fotoğraf çekmenin yasak olduğu söylendi bende bıraktım.

Buda Forum Intersport

Yorum

• arkadaşlar victory forma elime geldi şu an sırtta yazıda yazıldı
                      akşam resimleri atarım arma yamuk ama v ye göre yapmışlar ve küçük ama çok güzel
                      nasıl bakarsan öyle görürsün
                      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar victory forma elime geldi şu an sırtta yazıda yazıldı
                        akşam resimleri atarım arma yamuk ama v ye göre yapmışlar ve küçük ama çok güzel
                        Sırtına yazı mı yazıldı ? Yeni fontla mı ?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sırtına yazı mı yazıldı ? Yeni fontla mı ?
                          evet kardeşim ama arayıp özellikle söyledim beyaz kenarlıklı formanın tonunda köşeler kırık
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet kardeşim ama arayıp özellikle söyledim beyaz kenarlıklı formanın tonunda köşeler kırık
                            Beğendin mi fontu ? Resmini paylaşsan güzel olur

Yorum

• Fotoğraf neden yasakmış Yiğit, özel forma oldukları için mi ?
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fotoğraf neden yasakmış Yiğit, özel forma oldukları için mi ?
                                Bilmiyorum valla. Soracaktım da çekeceğimi az çok çektiğim için bişey demedim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X