yav arkadas bugun ıkı tane forma aldım magazada o kadar ınceledım kı burda bılgı paylasayım herkesle dıye yukarda yazdımda ama burası nıkespor adıdaspor bılmemnespor olmus ben Trabzonsporluyum bısey yazıyoruz hemen savunmaya gecılıyor...hangı fırmaya laf atmısım kotulemısım buna lescon da dahıl...at gozluguyle bakanlara tavsıyem olaya Trabzonspor uzerınden bakın...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleresim eklemeyi beceremedim
Nasıl ekleniyor..?
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum yanlış anlamayın ama bu nike ambleminde problem varHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav arkadas bugun ıkı tane forma aldım magazada o kadar ınceledım kı burda bılgı paylasayım herkesle dıye yukarda yazdımda ama burası nıkespor adıdaspor bılmemnespor olmus ben Trabzonsporluyum bısey yazıyoruz hemen savunmaya gecılıyor...hangı fırmaya laf atmısım kotulemısım buna lescon da dahıl...at gozluguyle bakanlara tavsıyem olaya Trabzonspor uzerınden bakın...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye armaları koltuk altına takacaklar.Yürekten inanıyorum.
Yorum
-
Ben bir şeyi çok merak ediyorum, bu formalar niye pamuk değilde naylon oluyor? Yanıyoruz maçlarda resmen, aynı şekilde futbolcularda yanıyordur.
Bende Real Madrid'in bundan 8 sene önceki forması var, hayatımda onun kadar rahat forma giymedim. Fiyat aynı fiyat ama koltuk altlarında küçük delikler var mis gibi hava geliyor, forma ise çok hafif üstünde hissetmiyorsun resmen. Forma Adidas'ın bu arada.
Yorum
-
arkadaşlar victory forma elime geldi şu an sırtta yazıda yazıldı
akşam resimleri atarım arma yamuk ama v ye göre yapmışlar ve küçük ama çok güzelnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar victory forma elime geldi şu an sırtta yazıda yazıldı
akşam resimleri atarım arma yamuk ama v ye göre yapmışlar ve küçük ama çok güzel
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırtına yazı mı yazıldı ? Yeni fontla mı ?nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet kardeşim ama arayıp özellikle söyledim beyaz kenarlıklı formanın tonunda köşeler kırık
Yorum
-
Fotoğraf neden yasakmış Yiğit, özel forma oldukları için mi ?
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotoğraf neden yasakmış Yiğit, özel forma oldukları için mi ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum