Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Victory formasını beğendim hoş bir forma olmuş.Sarı renk forma için ise Ferhat *ligtv'ye Şampiyonlar Ligi için tasarlanmış bir forma* dedi.Umarım bize şans getirir.Başarılı olalım da hangi formayla olursa olsun.Ayrıca hemen formalar üzerine bir benzerlik yakıştırmasının yapılmasını doğru bulmuyorum.

Yorum

• İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kappa hala aynı kalitede mi ürün yapıyor acaba yeni formalarından örnekde koysanız öyle değerlendirsek.
      Onu diyecektim ben de.

O seneye göre Kappa'nın formaları harikaydı. Beğenmeyen birisini de hatırlamıyorum o formaları.
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ya bu yönetimi anlamıyorum ya forma tanıtımına yollanacak adamlar belliiiii

Alanzinho,Burak,Onur,Giray,Henrique,Zokora,Adrian

Yeni transferler ve kalıplı adamlar(Alanzinho hariç ) üzerinde formalar daha güzel durur...
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• pijamalarımız güzel olmamış .. formalar ne zaman tanıtılacak?

Yorum

• Şu fotoğrafların bazılarını kim çeker bilemiyorum ki. Kalitesiz aletle çekilirse tabi insanın gözüne hoş görünmez.

Bence çubuklu forma güzel olmaz. V de güzel.

Allah nasip ederse çubuklu almayı düşünüyorum.

Yorum

• kappa yeni sezon

Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Mavi Kappa formayı 6-7 yıldır giyiyorum çok rahat üstümnde var mı yok mu belli değil
                kappa'nın tek sıkıntısı beden ölçülerindeki tutarsızlıktı bence
                7
                Cngz_61

Yorum

• Kappa sayesinde taraftar olarak orjinal ürün almaya başlamıştık.
                  Ondan önce hatırlamıyorum.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesinlikle katılıyorum..ısrarla açık mavi yada buz mavisi tarzı formalar yapılıyor.bizim rengimiz bordo-mavidir. bordo-açık mavi değil.açık mavi sönük kalıyor.mavinin en azından logodaki mavi kadar koyulaşması gerektiği kanısındayım..
                    Bildiğim ve okuduğum kadarıyla Trabzonspor'un asıl rengi koyu bordo-açık mavidir...Ama ordaki gibi turkuaz değil elbette.
                    En son Sibel tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:36.

Yorum

• nike ile sözleşme ne zaman bitiyor? kurtulalım şu illetten artık yahu!
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kappa yeni sezon

Bunlarda var Kappanın
                        --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çubuklu formamızın bu olduğu söyleyeyim.

bu zamana kadar transfer de dahil olmak üzere hiç böyle bir iddia içinde bulunmadım, mahcup olmaycağım

çubuklunun hangi model olacağını ilk ben açıklamıştım(22.06), bunun gururunu yaşıyorum.

lansmanı da geride bıraktığımıza göre, kaynağımızı açıklayalım

http://www.youtube.com/watch?v=HtvYkyKJYG0
                          En son EROS87 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:12.

Yorum

• "Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• Enerji adını taşıyan, bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor. Karadeniz’in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki yaratıldı

Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı
                              Formalar bize uyarlanarak tasarlanmadığı için gariban resmi site de bizi formalara uyarlamaya çalışmış

Yorum

• Onur'un Burcu'nun sorduğu soruya 'Şenol Güneş' demesi ayrı bir güzellik. Tebrik ederim kardeşim.
                                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X