Victory formasını beğendim hoş bir forma olmuş.Sarı renk forma için ise Ferhat *ligtv'ye Şampiyonlar Ligi için tasarlanmış bir forma* dedi.Umarım bize şans getirir.Başarılı olalım da hangi formayla olursa olsun.Ayrıca hemen formalar üzerine bir benzerlik yakıştırmasının yapılmasını doğru bulmuyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak selcukyazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKappa hala aynı kalitede mi ürün yapıyor acaba yeni formalarından örnekde koysanız öyle değerlendirsek.
O seneye göre Kappa'nın formaları harikaydı. Beğenmeyen birisini de hatırlamıyorum o formaları.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle katılıyorum..ısrarla açık mavi yada buz mavisi tarzı formalar yapılıyor.bizim rengimiz bordo-mavidir. bordo-açık mavi değil.açık mavi sönük kalıyor.mavinin en azından logodaki mavi kadar koyulaşması gerektiği kanısındayım..En son Sibel tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:36.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekappa yeni sezon
Bunlarda var Kappanın--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
çubuklu formamızın bu olduğu söyleyeyim.
bu zamana kadar transfer de dahil olmak üzere hiç böyle bir iddia içinde bulunmadım, mahcup olmaycağım
çubuklunun hangi model olacağını ilk ben açıklamıştım(22.06), bunun gururunu yaşıyorum.
lansmanı da geride bıraktığımıza göre, kaynağımızı açıklayalım
http://www.youtube.com/watch?v=HtvYkyKJYG0En son EROS87 tarafından düzenlendi; 28.06.2011, 16:12.
Yorum
-
-
Enerji adını taşıyan, bordo-mavi renkteki çubuklu forma tasarımı, formaya yepyeni bir enerji getiriyor. Karadeniz’in fırtınasını, dalgalarını temsil eden bu yeni tasarımla formanın çubuklarında sanki şimşek çakarmış gibi bir etki yaratıldı
Victory (Zafer) adını taşıyan diğer formanın göğsünde kocaman bir zafer işareti yer alıyor. V for Victory forması Trabzonspor’un Türkiye’de ve Avrupa’daki sayısız zaferinden ilham alınarak tasarlandı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum