Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Oh yaa Çubuklu yada Parçalı formamız hediye geliyor bende ona ayırdığım bütçeyi başka bir ürün için kullanacağım
Antreman ürünü nasılmış birde ona bakarız artıkBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En güzel ürünümüz bu bence.))
''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Ts Club mağzasına gittim ...
Baktım idman formalarımızın arması işlemeleli,maç formalarımızın arması yapıştırmalı gibi birşey
dedim idman formasının işlemli yapılacağına maç formasının arması işlemesi olsa daha iyi olmaz mıydı?
Çalışan kişinin cevabı
-İşlemeli arma futbolcuları kaşındırıyormuş maç sırasında.....
o an gülme krizi vurdu bana
ne işlere kaldık...
Çalışanın verdiği bilgi doğru değil. Ki geri de kalan sayfalar da futbolcuların böyle bir şikayeti olmadığı yazılmıştı..
Yorum
-
Sevgili Arkadaşlar
Forma konusunu her zaman önemsedim. Ayrıntı değil, bütün hakkında değerli bir ipucu olarak görüyorum. Pazar günkü Fotomaç'ya yayımlanan yazımı aşağıda paylaşıyorum. Nike mağazalarında yaptığım incelemeler de maalesef şüphelerime destek oluyor.
Sevgiler, saygılar
Hakan KULAÇOĞLU
YENİ FORMALAR
Her sezon başlangıcı yeni bir heyecan. Yeni transferler ve yeni formalarla bitmek bilmeyen umutların buluşması. Taraftarlık meşakkatli olduğu kadar renkli bir uğraş.
Trabzonspor’un yeni formalarını ilk kez dün gördüm, uzun uzun inceledim. Sanırım taraftar forumlarındaki forma tartışması bu sezon da devam edecek. Zira, Nike ile yapılan anlaşmadan sonra oluşan büyük beklenti hâlâ tam anlamıyla karşılanabilmiş değil.
Aslında, Nike’ın kulübe verdiği ilk formalarla kıyaslandığında bu sezonun ürünleri bir iki adım ileride. Kumaşlarda kısmi kalite artışı, kesimlerde de belli bir düzelme göze çarpıyor. Beş forma da bir şekilde sınıfı geçer ama takdirlik temsilci yok maalesef.
Özel ürün olarak tasarlanan gri formadan oğlum Kuzey’e aldım. Trabzonspor’un renkleri zaten erkek giyiminin temel unsurları. Gri renk de aynı alanın başat ögelerinden. Haliyle, kombinasyonda zorluk çekileceğini söylemeyiz. Geçer not alabilecek bu formanın detayları ise yine sıkıntılı.
Neyse, ayrıntıya inmeden temel bir saptamamı söyleyeyim. Nike’ın, bu sezona kadar, bu kumaşlardan, bu yaka malzemesinden, bu dikiş tekniği ile herhangi bir Avrupa kulübüne yaptığı bir formaya rastlamadım. Nike’ın hiçbir mağazasında da, beyaz forma hariç, Trabzonspor’a yapılan ürünlerin farklı temalıları satılmıyor. Varsa da gözden kaçırmışsam, hangi renklerde olursa olsun, firma yetkilileri gösterdiği taktirde haklarını teslim ederim.
Burada atlamamamız gereken bir nokta, Trabzonspor yönetimi ile Nike firması arasındaki anlaşmanın ayrıntılarıdır. İki tarafça bugüne kadar açıklama gereği duyulmayan ya da açıklanmasında sakınca görülen bu sözleşme aslında sorunun hem nedeni hem de çözümüdür.
Ortada 3 olasılık vardır: Trabzonspor yönetimi bu kumaş, tasarım ve dikiş kalitesinde formalar talep etmiş olabilir, ki bu o tarafın bilgi ve görgü eksikliğine işaret eder (Nike’ın verdiği ilk formayı tutarak “Ne var eleştirecek, şahane forma işte” diyen en az bir yönetici tanıdığımı bu noktada ifade etmeliyim). Firma, bu formaların orijinal ve aktüel Nike ürünü olduğunu ifade ederek tedarik yolunu seçiyorsa başka bir konudur, bizim eksik bilgimizi ya da firmanın etik anlayışını yansıtıyor olabilir. Ya da firma Trabzonspor’un marka değerini kendi marka değerinin ve Avrupa kulüplerinin marka değeri altında görerek orijinal bedelsiz ürün sağlama sistemini orijinal Nike ürünü ile değil Nike logolu fason ürünlerle yürüteceğini peşinen kulüp yönetimine bildirmiş ve onlar da çaresiz kabul etmiştir.
Niyeyse bana daha muhtemel gelen üçüncü şıkka dayanarak son sözüm şudur. Trabzonspor taraftarı tasarımı, kumaşı, dikişi ve ne olursa olsun bu ürünlerin satışı konusunda özverisini sürdürmelidir. İkincisi… Yönetimden çok umudum yok ama Şenol Güneş, bu takımı yeniden bir Avrupa markası yapmak, Şampiyonlar Ligi oynatmak için her zamankinin 3 katı çalışmalıdır. Kupalar geldikçe formalar da formacılar da sıraya girecektir.
Yorum
-
Teşekkürler Hakan Abi...ben yazından çok önemli şeyler çıkardım...
1. Nike ile 3. senemiz olmasına rağmen mükemmel diyebileceğimiz bir formamız yok ama ilerleme var, geçen seneyi kayıp olarak görüyorum şahsen.
2. Nike'ın bizi kendi marka değerinin altında gördüğüne %100 eminim ama bunda suç tabi ki nike kadar Trabnzonspor yönetiminin ve profosyonellerinin ...
3.bizler mantıklı eleştiri ve yönlendirmelerle (çubuk vb. olaylara yakılmadan) kulübe baskı yapmalı daha iyi şeyler ürettirmeliyiz.
4. sportif başarıyla birlikte önümüzdeki yıllarda çok daha iyi formalarımız olacak ...
5. son olarak her sene vasat 4-5 model yerine kaliteli 2-3 model yeter de artar bile...
Yorum
-
Hakan Abi ilgin için teşekkürler. Umarım taraftarın gösterdiği hassasiyet ile olaya yaklaşan, bizim gördüğümüzden fazlasını görebilen yöneticilerimiz olur ve biz başka şeyler konuşuruz bu başlıklarda.
Yorum
-
Nihayet formamı aldım.Eksikler olmasına rağmen genel olarak formaları beğendiğimi önceden yazmıştım.İlk yıla ve geçen yıla nazaran ilerleme olduğu muhakkak.Ama bazı şeyleri illa her defasında söylemekmi lazım.Yakaya Trabzonspor yazmıyor mesela.
İlk olarak gri forması almak istedim hatta aldım pos cihazında problem olduğu için sonraya bıraktım.Ama sonra gidince ilk aşkım çubukluya döndüm.Çubukluğu büyük bir zevkle aldım.Ama eve gidince Türk Telekom yazılarının alalade yapıştırıldığını gördüm.Yazıların yarısı yarıya kadar yapışmış nerdeyse sökülecek.Bu sabah Ts Club'a uğradım formayı verdim " Problem yok iyice baskı yaparız öğleden sonra alırsın " dediler.Tamam ilgi var ama bunu adam gibi yapamayacaksak bırakın bunları NIKE yapsın.
Ben NIKE kullanmaktan memnunum.Adidası övmek için söylemiyorum ama bir tsört ve Swit aldım 3 çizgisi boya şeklinde yapılmış.Yani yapıştırma.İnanın 3 yıldır giyiyorum.En ufak bir soyulma kopma falan yok.Bunu NIKE'ye bırakırsak onlarda yapıştırma yapar ve çıkmaz.Klup bu işi yapmayı bıraksın.
Birde herkes çubuklu formayı çok severken en kaliteli malzemeden beyaz formanın yapılması çok tuhafıma gidiyor.Beyaz formanın kalitesi çok iyi ama beyaz olduğu için tercih etmiyorum.Umarım ilerki yıllarda o kaliteli malzemeden çubuklu forma yaparlar.
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRecep Alkan
nerelerdesin forma gelmedi mi yoksa, görüşlerini paylaşmanı bekliyoruz. şimdi beğenmediysen gri formayı kendimi suçlu hissederim açıkçası
Formayı TSClup Bakırköy'in gittigidiyor sayfasından aldım. Bir tane kendime bir tane de bir abime. Paraları ödedik. Dükkan sahibi Tayfun kardeşimiz sağolsun çok yardımcı oldu. Ama elinde XL forma yokmuş. O da Trabzondan gönderilmesini istemiş. Adamlarda ha bugün ha yarın derken, Cumartesi akşam yollamışlar. MEcburen formaların elime ulaşması bugüne kaldı. Ev adresimi verdim, şu an işteyim, akşama ancak giyerim formayı sırtıma, tabi geldiyse. Evdeki interneti kapadım, resimleri de ancak yarın atarım
Anlayacağın bedevi olduk.
Bu arada bu başlık ile alakası yok ama bugün elime ulaşan tişörtün armasına bakar mısınız ? Adamalara mail attım, bakalım neler olacak.
En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 05.07.2010, 13:44.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum