Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BMN-ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Önemli olan marka değil tasarımdır..Yeni giyim markamıza bu anlatılmalı.Kalite kadar tasarım da önemli..
    tasarımlar özel istekler dışında pek yapılmıyor, markalar; benim yeni sezondaki tasarımlar bunlar ve tüm sponsorluklarımda bunu kullanıyorum demektedirler.. Tabiki bizim isteklerimize göre forma tasarımları yapılmalıdır, önemli olan önce renkler, Barça'nın forması dediğin gibi gayet hoş elbette, bizimde kendi standartımızı yakalamamız lazım tasarım olarak.. Modern futbolda, formada artık önemli; hafiflik, rüzgar etkisi, teri dışarı atma v.s, en basiti şuanki puma formalara arkadan asılmak daha kolay, ama bunu kappa formalara yapmak ondan daha zor, bu bile bir faktör tercih ederken bunlarıda göz önünde bulundurmak adına..
    En son Ayaz tarafından düzenlendi; 19.03.2008, 16:41.
    Girls from your city

Yorum

• İlk olarak Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tasarımlar özel istekler dışında pek yapılmıyor, markalar benim yeni sezondaki tasarımlar bunlar ve tüm sponsorluklarımda bunu kullanıyorum demektedirler.. Tabiki bizim isteklerimize göre forma tasarımları yapılmalıdır, önemli olan önce renkler, Barça'nın forması dediğin gibi gayet hoş elbette, bizimde kendi standartımızı yakalamamız lazım tasarım olarak.. Modern futbolda, formada artık önemli; hafiflik, rüzgar etkisi, teri dışarı atma v.s, en basiti şuanki puma formalara arkadan asılmak daha kolay, ama bunu kappa formalara yapmak ondan daha zor, bu bile bir örnek..
      Öteki liglerimizde Nike kullanan takımlar da var fakat nike olduğu belli bile değil.

Bakın size bir yazı buldum Türk Milli takımımızın Nike forması hakkında:

Yeni formanın özellikleri

- Nike’ın şimdiye kadar üretmiş olduğu en hafif futbol forması. Ağırlığı sadece 155 gram.

- Formaların yapımında, ‘Zero Distraction’ ismi verilen dikişsiz sistem kullanılmış. Forma kumaş parçaların birbirine yapıştırılması suretiyle üretiliyor, hiçbir yerinde dikiş kullanılmıyor. Bu yöntem giysinin toplam ağırlığını azalttığı gibi dikiş yerlerinin kabarıklığını ortadan kaldırıyor, tahrişi önlüyor.

- Kumaşın dokusunda yer alan su geçirmezlik özelliği yağmur yağdığında formanın su emmesini engelliyor, böylece her tür hava şartında forma hafif kalıyor.

- Formaların kol altları, yaka kenarları ve omuzlar havalandırma sağlayacak şekilde file ağı ile örtülü. Böylece beden hareket halinde iken sıcaklığın en yoğunlaştığı bölgeler rahat nefes alıyor.

- Oyuncular dilerse kendi formalarının içerisine Nike ürünü Nike-Dri-FIT veya Nike Sphere teknolojisi içeren iç giyim kullanarak vücutlarını kuru tutabiliyorlar. Şortlarının içine ise yine özel tasarlanan ve yaralanmaları önleyen taytları giyiyorlar. İsteyen taytların içine kendi iç çamaşırını da giyebiliyor.

Bu özellikler dikkate alınıyomudur?
      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• alınmasının gerekliliğinden söz ediyoruz, umarız öyle olacaktır.. biz bunları düşünürken, işi profosyonel yöneticilik olan şahıslarında göz önünde bulundurmasını umuyoruz.
        Girls from your city

Yorum

• İlk olarak Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alınmasının gerekliliğinden söz ediyoruz, umarız öyle olacaktır.. biz bunları düşünürken, işi profosyonel yöneticilik olan şahıslarında göz önünde bulundurmasını umuyoruz.
          İnşallah
          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• ya arkadaslar birakin su italian markalarini ya ne yapicaz kappayi diadorayi ya zaten gicik kapiyorum su italianlara en iyisi adidas o olmadi nike geresi yalan bence

Yorum

• İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ya arkadaslar birakin su italian markalarini ya ne yapicaz kappayi diadorayi ya zaten gicik kapiyorum su italianlara en iyisi adidas o olmadi nike geresi yalan bence
              ... adidas guzel olur!

Yorum

• adidas veya kappa gerisini tanimam. insallah nike olmaz, adamlarda forma tasarimin t si bile yok.
                benim favorim hala kappa.
                pumayla olan sözlesmemiz nezaman bitiyor bilen var mi aceba?

Yorum

• Önemli olan marka değilde tasarım ise nike'ın bu kategoriye sokulmaması gerekir

Aynı formayı açık-koyu şeklinde boyayıp birde bunun adına tasarım diyorlarsa bu işi yapmasınlar ...
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Nike formalar genelde pijamaya benziyor.

Yorum

• Dusundumde 3. rengimiz Bordo-Mavi karisimi olan eflatun/mor rengi olabilir.. Bence çok süper olur.. (Real Madrid tarzi birsey) ama onlara özenti degil bu zaten rengimiz olan bordo ve mavinin karisimi.. Siz ne dersiniz?

bakin boyle.. belki daha koyu olabilir.. ve tabi bordo pek yakismamis olabilir ama degistirmek cok zaman alir diye biraktim
                      En son Ömer Akdağ tarafından düzenlendi; 20.03.2008, 21:09.

Yorum

• Turuncu da fena degil aslinda Bir ornek koysaydin iyi olurdu

Guzelmis eline saglik
                        En son alper* tarafından düzenlendi; 20.03.2008, 21:49.

Yorum

• yok yok ya turuncuu yada fosforlu yeşilll ikisinden biri olması lazım
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• en güzel formalarımızı bence kappa yapmıştı. dilerim puma'dan sonra tekrar onlara geçer ihale.
                            Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• En güzel formayı kappa yapmıştı.Adidas olabilir ama şu an ki çizgili formada çok güzel bence renkleri çok canlı olmuş.
                              "Ben çocukken fakirdim.İki kuruş elime geçince,bunun bir kuruşunu kitaba verirdim.Eğer böyle olmasaydım,bu yaptıklarımın hiçbirisini yapamazdım"
                              M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• nıke veya puma olması daha güzel olur.
                                Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X